Új hozzászólás Aktív témák

  • Lacccca87

    őstag

    Sziasztok!

    Igaz kicsit megkésve (megjelenéshez képest) de nem rég kezdtem el a gamet a DLC-ivel együtt feltelepítve.
    Lene pár kérdésem:

    1. ha már 1x elkaptam a vámpírságot, de kigyógyítattam magam belőle a megfelelő küldivel, akkor ha későb megint elkapom akkor ugynazan a küldetés újra elérhető lesz vagy van más módja is utána? Jelenleg a sima cure disease potikat használom ha látom hogy ki van írva meg utána amint tudok utazni aktiválom egy istenség kegyhelyét (vagy mit) ami elvben leszed mindent.

    2. a dawnguardos erődben elérhető mellékküldetések azok random állandók vagy egy idő után végük? (azok amiket a 2 összeszedett társunk ad. Mondjuk azon is meglepődtem amior az egyik küldetésnek nem láttam hogy merre kell menni és akkor jöttem rá hogy van még 1 sziget :D, gondolom a DLC miatt)

    3. van valami külön fájl a játékhoz ahol be lehetne álíltani a távoli táj részletességét? Mert a csúszkák maximumon vannak de néha elég sivár képet mutat(kb mintha TES3-al játsznék, főleg a legelején volt ze az érzésem amikor elterült előttem a nagy semmi az első vagyobb Vár/Város előtt(Dragonsreach vagy mi a neve)

    4. elvben benne van alapból a HighresTexura pack gondolom ezzel nicns dolgom hogy aktiváljam mert a modoknál (lanucherből elréhető mod beálíltásoknál) ott ki van pipálva.

    5. Ugye van valami Compannion társasg az első várban, aki elvben vérfarkasok, na az ő küldetésüket csak akkor lehet tovább vinni ha én is átváltozok, de igazából nem szeretnék az lenni ahogy vámpir sem, gondolom erre is lenne gyógymód ha jól gondolom így elég lenne azután kikúrálni magam miután befejeztem a küldetéseket.

    Egyébként egész szórakoztató, nem tudom régebben miért nem kezdtem el pedig szerettem a hasonló játékokat. Ami idegesítő hogy rá vagyok kényszerítve bizonyos dolgokra mert különben eléggé nehéz a játék. Példának okáért én ugy dönöttem hogy 1 kezes fegyvereket fogok használni + pajzs + nehéz páncél. Ez szép és jó de a mágusok úgy rohangálnak mint az F1 -es kocsik és hiába rakom magam elé a pajzsot az ugye csak a fizikai támadások ellen véd így lezúznak hamar. Vagy a blokkolás is eléggé érdekes módon van megoldva. Ami zavaró az a velem együtt fejlődő ellenségek, ha nincs jobb fegyverem vagy páncélom kb ugyanaz a helyet mintha az elején lennék, illetve még az is zavaró hogy szinte egy kereskedőnél sincs elég pénz így kb cuccok 90% othagyom mert alig bír el valamit a hős meg ha el is hozom nem tudom eladni (spec a Dawnguard bázison msot a csávókánál van 13K az már elégnek tűnik, de az elején nagy gond volt ez)
    Mindent egybevéve azért kellemes és szórakoztaó, de legfőképp magával ragadó tud lenni főleg olyan helyeken ahol látni hogy az apró részleteket is kidolgozták a grafikusok/művészek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák