Új hozzászólás Aktív témák

  • Varlaisaran

    senior tag

    válasz kiskornel #17223 üzenetére

    Lefutott a Jürgen Windcalleres quest? Ha igen, akkor lép ki a quest, és történik meg a cleared. Máskülönben valami lóg a levegőben.
    A Cleared két esetben teljesül.
    1.Questmentes, közönséges dungeonban megölöd valahány százalékukat, továbbá a főellenséget is megölted, ha van ilyen. Az ott levő (akár boss leveled) loot nem befolyásol semmit, mivel nem hivatkozik arra semmi.

    2.Azok a helyek amik questhez vannak kötve tényleges quest item, vagy quest-npc által, ott a megölt ellenfelek/főellenség, és a quest célját képező item inventory-ban megléte, tehát a játék "tudja" hogy nálad van az a tárgy, és nem másik, pl additemmel odacsalt tárgy. Második eset nem vonatkozik arra, amikor egy quest odairányít (Radiantos sem), de ténylegesen a questhez nem köti semmi annak tárgyát.

    A Cleared léte/nemléte lehet egy küldi feltétele, vagy fordítva: a küldinek lehet feltétele a Cleared, oly módon hogy a quest nem képes lépni addig amíg nem Cleared. Ez ritka eset.

    Ustengrav mellett pl Bleak Falls Barrow, Snow Veil Sanctum, Ysgramor's Tomb stb is olyan helyszínek ahol bonyolult küldik zajlanak, minden feltételnek tökéletesen teljesülnie kell. De az, ha valami apróság nem teljesült, nem feltétlen veszed észre. Ha a küldi az active-ok között van, akkor normálisan működik. Ha lefutott, és még mindig nem Cleared, csak akkor bug.
    A Legate Rikke-s eset is szerintem be nem teljesült feltételek (hiányzó láncszem eset) miatt van: Valami miatt nem lépett arra a stage-re, ahol a hiányzónak vélt dialogokat a kérdéses NPC megkapja. Persze ez is lehet bug, de nem gyakori.
    Röviden, a kapcsolódó questeket, és quest itemeket nézd át. Ha minden rend szerint van, csak akkor lehet szó bugról.

    [ Szerkesztve ]

    35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.

Új hozzászólás Aktív témák