Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    válasz Tirexi #15154 üzenetére

    Nem tudtam, hogy kellene :N De semmi érdekes nincs benne, csak egy Female Altmer 1-es Presettel, csak a haja lett megváltoztatva, jelenleg is csak egy +30 Magicka-s Novice Hood meg egy +75% Regenes Necromamcer Robe van rajta. :) Pénz az van dögivel, sőt lenne is több, ha találnék olyan árusokat, akiknek el tudnám adni a sárkánycsontokat.

    Én az őrökön gyakoroltam, sokkal mulatságosabb, mintha rákokkal birkóznék :D Bár csak Adept szinten vagyok, így a túlerő kifog rajtam... De edzeni kell a One-Handedet és a Destructiont. (kár, hogy a köpemyt nem veszi Light Armornak, majd megtanulok Enchantolni és készítek magamnak int. regenes setet)

    Lesz olyan ward, ami bejövő támadások közben is felhúzható majd? Most csak emlékeim szerint Lesser Ward van, amivel ki tudom védeni a sárkánytüzeket is, ha időben húzom fel, de ha már kimondja az első szót (Yor?), akkor ledobja a pajzsom. Ha közben húznám fel, akkor ugyan az.

    @Karma: kár :) De sebaj, elég mozgékony vagyok. Giantoknak mindenki egy csapás? Egyszer volt olyan, hogy megtámadott egy sárkány és csak azt vettem észre, hogy két mamut meg egy óriás nekiront :Y A lelkét azért megkaptam :D Viszont jó látni, hogy újratermelődnek, nem lesz gond a lelkekkel.

    [ Szerkesztve ]

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák