Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz sp8787 #27198 üzenetére

    Jó persze, itt eltérnek a fogalmaink az alacsony SHD-ról, de ha úgy vesszük 1000 SHD-nál is 200 SHD-t tud valaki kiosztani 3-4 órai játék után. És akinek csak ennyi SHD-ja van, az valószínóleg nem tud 50 SHD/óra hatékonysággal játszani.
    De igen, értem, ez sem az a content, amiért játszik az ember.
    :(

    Az expertise költség/hozam relációval kapcsolatban meg ugyanez volt az optimalizáció bevezetésénél, anno én is írtam az Ubi fórumra, hogy ez így mégis hogyan? Sokan egyetértettek, sokan meg azt mondták, hogy ki kellene venni az egészet belőle (ja persze, mert a random loot az annyira über), végül az lett ugye, hogy ha jól emlékszem, hogy negyedelték a költséget.

    Az expertise az szerintem majdnem jól van így ahogy van, mivel kb többet lehet nyerni egy új tálenttel, vagy gear/brand szettel, semmint egy ilyen sziszifuszi minimális növeléssel, de gondolom úgy voltak vele, hogy elős blikkre ne SHD-ból lehessen az egészet kimaxolni, egy Alsó-közép SHD-val (3000+) azért még mindig sok játékóra kelljen, hogy ki lehessen maxolni pár itemet (főleg a nehezebben farmolható exo miatt).
    Az elején ránéztem, hogy valami 102.000 SHD kell, ha mindet csak "pár" kattintással pl filamentből akarja kimaxolni az ember, de ugye ott vannak a vásárolható/craftolható nevesek, amikből csak 20 db kell, akárcsak a fegyverek mind ilyenek, szal ez jelentősen csökkenthető, de nem ilyen kattingató szimulátort szeret játszani a legtöbb ember :D (erre mondjuk ott a macro :DDD )

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák