Új hozzászólás Aktív témák
-
fiATHaLON
őstag
De kíváncsi vagyok mi lesz ebből.
Kapja a köpködést rengeteg helyről, hogy ez nem lehet más, csak ordas kamu/szinte nevenincs fejlesztők, kis létszámban/oroszok is/fel is törte valaki a közelmúltban
az Ubisoft szerverét, ez meg úgy néz ki mint a Division, csak autók is vannak benne, stb....
Csuda tudja... Nekem tetszik és amit eddig mutattak, az tetszetős volt.
Ha lesz benne legalább 4-5 féle zombi, fejlődés/modolgatás,
nincs túlfeszítve a babaházazás, és tényleg olyan fizikája van az autóknak/terepnek,
ahogy kinézett a videókon, akkor jó lesz ez (nekem). -
fiATHaLON
őstag
válasz
CptAdamica #2 üzenetére
Nyilván day1 nem ugrom bele, ha esetleg egy rég nem látott,
gyors kivitelezésű lehúzás a cél...
Ha 2-3 hónap múlva is megy a szerver, akkor van miről beszélni.
Addig az is kiderül, mit patkoltak össze, hogy fut a gépeken. -
Bad Pritt
nagyúr
válasz
CptAdamica #2 üzenetére
Csak a tudatlanok. Akik utánanéztek tudják, hogy egy scam az egész projekt.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
AxBattler
félisten
LEgkorábban az első ünnepi leárazáskor venném meg, az early adopterek után, addig kibuknak a hiányosságai... de addig is figyelni fogom, mert jó kis Division - WWZ krosszóvernek tűnik.
Eladó: Lian Li PC-Q09F ITX ház + FSP flex táp; Alföldi Bázis mosdó, IKEA Hemnes tükrös szekrény, stb. ....... "Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Bad Pritt
nagyúr
Érdemes extra kritikus szemmel figyelni a játékot, aztán legfeljebb pozitívan csalódunk. Jól körüljárta az internet a témát amúgy az utóbbi évben, az eddigi infók alapján se szakértelem se forrás nincs a fejlesztőknél ahhoz, hogy egy olyan játékot összehozzanak, amit promóznak.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Komplikato #9 üzenetére
És megint elhalasztották a játékot november 10-re, azzal az indokkal, hogy közben valaki levédette a játék címét és most ezt a helyzetet rendezniük kell!
Mekkora egy szélhámos senkiháziak, az Nvidiának meg gratula, hogy bekapta a horgot.
Megyen!
Új hozzászólás Aktív témák
gp Meglepő módon nem túl sok minden láttunk eddig a hamarosan megjelenő játékból.
- Corsair Dominator Platinum 32 GB DDR4 3600Mhz garanciális, újszerű
- Új Denon és Marantz AVR-ek , névre szóló számla, gari, Cinema 50-60-70 Denon x2800h/x3800h/x4700h
- Apple Homepod Mini garanciális,tesztelesig kibontva!
- BONTATLAN Macbook Air M1 8/256gb 3 ÉV GARI!
- Lenovo TinkPad T14 14 IPS FHD 11th i5 10310U 16GB/256GB SSD GARANCIA 2024.Marcius
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest