Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasTer
tag
Sziasztok. Sokan írtátok, hogy a pénzszerzés legegyszerűbb módja (a vezetésen kívül a barátok elküldése küldetésekre. Le tudná valaki írni, hogy mi ennek a pontos menete? Biztos volt már róla szó, de lemaradtam róla. Köszönöm.
MasTer of puppets I'm pulling your strings...
-
tixem
addikt
Én már teljesen belezavarodtam ebbe a katyvaszba...
Van Wild Run-om és Season Passom, ennek ellénére mégsem lesz CAU-m? Vagy csak a rendőrös play-ekből maradok ki (és a rendőrautókból), de ettől függetlenül a CAU-val érkező autókat ugyanúgy meg tudom vásárolni és a 60-as és az új autószint is megvan CAU-tól függetlenül?
Ha az utóbbi akkor a CAU-s kocsikat miért nem látom HQ-ban az autós táblán? Huracan, GTR, új Merci egyiket se látom csak az MC12-t...
Valaki gyújtson már fényt a fejemben, mert teljesen elvesztettem a fonalat.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
tixem
addikt
Van Wild Runom, ki is írta az előbb indításnál, hogy congrats wild run player, you have unlocked Nissan GTR blablabla.
Ezért nem is értettem az egészet. Kerestem mindenhol de semmi. Na most akkor magyarán mondva a ládásokat kell farmolnom az autókért és még akkor is csak bizonyos típusokat kapok meg?
-
CJ4567
nagyúr
Ládásokat nem tudsz farmolni, mivel egy ládát kilootolsz az üres lesz, ettől félek hogy nem lehet megszerezni az összes autót. Majd kiderül a végén. "EDIT: They do reset and respawn." Nincs gond, redditen írták.
Nincs a HQ-ban se?
(#8807) olloczky
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Darko_addict
őstag
Aha,... nagy francok ezek az Ubisok! Sajnos nem olvastad végig az ajándék melletti üzenetet. Tied a GTR ingyen, de előbb meg kell venned a CAU-t, hogy tudd is használni. Bármilyen új járművet csak úgy tudsz megvenni, ha van CAU-d. Mindezt akkor írja ki, mikor bemész a garázsba, rámész arra, hogy beszerzés, átirányít a dealerhez, rámész konkrétan, hogy vásárlás és kiírja, hogy előbb vedd meg a CAU-t, te kis mohó.
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
-
szami777
addikt
Tudnátok ajánlani gyors raid kocsit?
Eddig kb 10 van meg de a skyline-on kivul mind sokkal lassabb és az már ki van maxolva.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
tixem
addikt
Most már oké, látom a wranglert, mc12, nissan gtr. De Huracán-t továbbra sem, új Merci szintén, ládákat most elkezdtem de szutyok Zondára kezdte el dobálni a fragmenteket. Hát kösz, de én Huracán-t akartam....
Ráadásul itt is előjön a szeretett mapbug, egyik asphalt gold ládánál első kilométer után elfogy az út és még resettel sem tölthető újra, ergo abort és újra, de hát úgyis ugyanott megint elszaródik, vagyis az a láda élből felejtős
De azért fizessek még Season Pass-szal is a dlc-ért hát a büdös ***aszt A hibákat meg képtelenek javítani.
-
Nyethuszar
tag
Háth ez marha jó,hogy ha Crewba akarjuk csinálni akkor 10ből kb 6-7x kidob ezzel a szöveggel..
De van,hogy egyedül megyek akkor is ez fogad amint beérnék.. Vagy amikor Én akarom fedezni a másikat kocsival és beérünk akkor jön ez az áldott szöveg.. Volt,hogy zsinórba 5x.. Storm-al is próbáltuk aztán feladta,ráunt a "hálózati gondokra"Másnak is dobta fragmentbe a Ducatit ?
Mindenki hülye aki nem normális :D
-
sisu2
aktív tag
Nem látom a menüben a villáskulcsot vagyis a javítást
-
Lathronos
őstag
válasz Nyethuszar #8820 üzenetére
Nálam PVP-ben volt 10 másodpercenként megállás, mindig várni kellet valakire. Az más dolog, hogy így is úgy ott hagytak 3-ból 3 versenyen mint a sz@rt. Gondoltam majd én megmutatom a 18-as szintemmel az 50-es 60-as elitnek hogyan kell ezt csinálni.... Ha felvettem volna és felrakom youtube-ra, biztos 1 hétig rajtam röhögnétek.
Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733
-
CJ4567
nagyúr
Én nem is tudtam hogy kellene elindítani Crewben.
(#8821) sisu2 Mobile tunerben lesz.
No Sana No Life
-
sisu2
aktív tag
Köszi nektek
-
tixem
addikt
Minden fasza, a térkép vonalát követve még menni is tudok a kocsival, kár, hogy szart se látok.
CAU most csak 7490 Ft-ért. Vedd meg most és szopj annyit, mint eddig még soha
Ellopták ezek Trump szlogenjét csak átírták kicsit: Make The Crew FAIL again
[ Szerkesztve ]
-
csab991
senior tag
#3_ea3a66d7_106 Én ezzel a hibakóddal szívok, reggel óta be sem enged a játékba a fórumon látszik, hogy nem egyedi eset valami nagyobb gáz lehet szerveroldalt. Eléggé lehozó ilyen problémákkal találkozni, mintha le sem tesztelték volna a CAU-t mielőtt kiadták.
-
CJ4567
nagyúr
Ha valaki gyorsan akar szintet lépni, LA-ban a Beat Down küldetést próbálja újra. Street autó kell hozzá, 20-30mp alatt végigvihető és(perkekkel) 15k XP-t ad.
(#8828) tixem [link]
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
szami777
addikt
Jah, hogy San Francisco.
Csak mert LA-t írtál, kereshettem volna ott másnapig.
Köszi.De most nezem hogy az osszes kuldi egy valag xpt ad.
Ja és bronz skill eredményre is platina alkatrészt ad már.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Micsurin
nagyúr
Na takarodj! Ez nem fair! Az egyetlen vas ami tényleg KELLENE!
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
fatal`
titán
Na, megadta a Huracánt. Királyság
-
StormLine
senior tag
Elég jók lennének az üldözések meg maga a CAU, de a kivitelezés nagyon bugos és sok a hálózati gond. A HQban én se látom az összes járművet amit kellene.
Volt 2 faction mission (St. Louis Setup, Way Out West) amiket már régóta hiányolok mert kivették őket a rendőr AI miatt, ezek most se kerültek vissza. Pedig itt volt a lehetőség, mivel frissítve lett az AI. Nem is kaptunk új faction missiont a CAUban. Nem azon volt a hangsúly.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Nálam is, kidob a menübe, elég frusztráló.
Nem volt amúgy sok dolguk, copy-paste nfs rivals, csak itt még 5 percenként ki@asz a rendszer is.Jó dolog ez a 10 cucc után kocsi kapás, legalább külön az autókra nem kell költsek, már 2 majdnem össze is jött, mehet a pénz a tuningra inkább.
(#8836) CJ4567
Yepp.
6 után meguntam a küldetést.[ Szerkesztve ]
-
ashiaor666
csendes tag
Én jelenleg ott tartok, hogy van kettő The Crew fiókom...
#1: A legelső, BETA profil. Ezt már nem használtam több, mint egy éve. Nincs a CAU (és semmi más) megvéve, csak az alap játék. Most próbáltam ki, be tudok lépni hibakódok nélkül, belépés után megadta a Hurrican-t is! Megy a játék ahogy kell, azaz olyan probléma adódott csupán, hogy a rendőrök semmiféle üldözésbe nem kezdtek amikor picit garázdálkodtam. Kapásból busted lett...
#2: A második - és a jelenlegi aktív - profil, mely tartalmazza a CAU-t. Volt is alkalmam kipróbálni, viszont tegnap este mára játék indítása után a térkép betöltése közben #3_ea3a66d7_106 hibakód! Ma reggel még mindig ugyan az... -
tutuhawer
őstag
Szevasztok. Én még annak idején megvettem a játékot, előrendeltem, és szeretném kipróbálni. Feltelepíti az egészet a Uplay, mind a 21 GB-ot, aztán indítom, és 5/6-nál nem megy tovább 1-2 órája már. Mi a teendő ilyenkor?
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
MasTer
tag
válasz szami777 #8809 üzenetére
Köszönöm szépen! Már néztem ezt a videót, csak akkor még nem voltam 50-es szintű, ezért teljesen elfeledkeztem róla, mert akkor még nem érintett. Már csak platina alkatrészeket kell farmolnom valahogyan, meg végigjátszani a játékot.
MasTer of puppets I'm pulling your strings...
-
ashiaor666
csendes tag
A ládás küldetések még mindig bugosak! Ha egyedül tolod akkor minden második után repülsz a játékból...
-
ashiaor666
csendes tag
válasz tutuhawer #8843 üzenetére
Szeva Tutu úr!
Mi a pálya, nagyon el vagy tünögetve mostanság!
Egyébként próbáld meg a következőt: a felhasználói dokumentumok mappában töröld a teljes The Crew mappát, majd indítsd a uplay-t és a játékot! Néha ez segít...
Üdv: Rexi by másik fórum, melyet rég nem látogattál...
-
CJ4567
nagyúr
Éés csak a Huracán megszerezhető CAU nélkül. Örülök mondhatom. De írják hogy lesz itt ingyenes autó!
No Sana No Life
-
szami777
addikt
válasz ashiaor666 #8847 üzenetére
Délelőtt lenyomtam kb 10-et, egyszer sem dobott ki, délután háromszor kidobott egymás után, hagytam is a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest