Új hozzászólás Aktív témák

  • Mathiask

    senior tag

    válasz Pierre75 #1721 üzenetére

    "szerintem a szervező hibázott. Nem indulatból vagy izomból ütötte el a labdát"

    Szerintem nem hibáztak, sőt. Mindegy mi miatt találta el, indulatból, vagy nem figyelésből, vagy szeretete kifejezése kép, játékon kívül volt és ha kicsit figyel nem történik ilyen. Szerintem nem is lenne jó, ha a bíró ilyen esetekben mérlegelne, mert az nem lenne konzisztens. Meg hát most értékelje ki hogy épp abban a pillanatban indulatból tette-e vagy sem? Meg nézzék, elemezzék a felvételeket hosszú percekig, hogy vajon véletlen volt-e vagy sem?
    Szerintem jó az olyan szabály ami nem mérlegel, hanem objektív. Eltalál valakit, kizárás. Így mindenkinek tiszta.
    Amúgy szerintem idegből csinálta nyilván. Nem szokás és nem is kéne a pálya közepéről hátra ütni a labdát fejmagasságban. Tehát abszolút elkerülhető lett volna és ha nem bukja a game-t akkor nem is így csinálja. És bár laza mozdulatnak látszik a lassításban, azért ők ilyen laza mozdulattal is jól meg tudják küldeni. Aki látott már pl egy jó edzőt, hogy test bele vitele nélkül, csak karból laza mozdulattal, hogy meg tudja ütni a labdát az tudja miről beszélek.
    Egyébként engem talált már el labda szemen(nem is közvetlenül, hanem ütőről megpattanva, lehet hogy ilyen erős se volt mint amit Nole ütött) és hát akkor hónapokig fényesen bevillogott valami fény a szemembe naponta 30-40-szer. És jó pár év távlatából is néhány hetente egy két bevillanás van. Nem fér bele hogy ilyen figyelmetlen legyen egy játékos.

Új hozzászólás Aktív témák