Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
válasz Attihun #2872 üzenetére
Nos éppen most vagyok brókercégváltás előtt. Nem gondoltam, hogy ennek ekkora szerepe van, de sajnos így van.
Nagyobb tőkéhez mostantól NEM AJÁNLOM SENKINEK OANDÁT!!! Még kisebbel sem...!!
MarketMaker és ezért tud rólunk mindent. Ezt én nem akarom ezért mozdulok ide:Ők ECN brókerek. Nagyszerűek a spreadek alacsony a jutalék és nincs érdekellentét velem tréderrel. Ennél nincs fontosabb a forexben!!!
fulekitrading.wordpress.com
-
Fecdzo
senior tag
válasz Attihun #5339 üzenetére
Akkor sem értem miért akarnál többet fizetni kötésenként, ha azt máshol sokkal olcsóbban és érdekellentét nélkül is megteheted...
Mivel kereskedési sorozatban kell gondolkodni, a jutalék nagyon könnyen összeadódik ám...még swingnél is, persze ott számít ez a legkevésbé, ez tény.
-
Fecdzo
senior tag
válasz Attihun #5345 üzenetére
Az ujabb feltetelekrol:
1: Gyanitom nem 10 es 100 lotokkal fogsz kereskedni, ezert a csuszas teged nem fog erinteni Forexen. Reszvenyekne jobban erint! Viszont ez nem a brokerceg "hibaja", hanem egyszeruen igy alakul a kereslet-kinalat alakulasa es aki elobb kuldte be a megbizasat az kap hamarabb (lasd Stop limit megbizas, vagy stop market megbizas).
Amugy a dealing deskben pont h a slippage is beallithato, mig ECN eseten ott teljesulsz ahol a piac engedi es nem ott ahol a brokerceg mondja meg!2: Az utalas gyorsasaga nem kozvetlenul a brokertol fugg hanem annak bankjatol, illetve a te bankod es a broker bankja kozti levelezo kapcsolattol. Ha van akkor T+4 nap, esetleg hamarabb is kierhet a penzed es vissza is. Ha nincs akkor T+6 nappal kell mindenutt szamolni. Itt inkabb neked kell figyelni, hogy meyik banknal vezetsz szamlat ha ennyire fontos mikor er ki es vissza penz....szvsz lenyegtelen.
3: Ha itt a broker kereskedesi ugyleteket befogado szerverere gondolsz akkor teljesseggel elfogadhatatlan h az hipp-hopp leall. Nem azert kapsz order rejected hibajelet A problema athidalhato VPS uzemeltetese mellet, ugy, hogy megkerdezed hol a szerveruk es azon a kornyeken berelsz te is VPS. Nagyobb az elonyod igy. Ha a server leallna megis akkor eleve nem tudsz kapcsolodni a data feedhez sem. Viszont ez minden brokernel elofordulhat es nem feltetlenul a broker hibaja!
1m charton milyen reg ota tradelsz elesben es mekkora mozgasra mesz?
-
Fecdzo
senior tag
válasz Attihun #5352 üzenetére
Direct accessnel mar hogy lenne keresgeles? What you see is what you get, teljesen automatikusan kerul kivalasztasra a legjobb ajanlat a likviditas szolgaltatok kozul. Reszvenyeknel jobb esellyel lesz csuszasod mert ott par milisecje van eldonteni a broekrnek h akarja e azt a megbizast teljesiteni, ha MM-hez iranyitod a megbizasod. Ha eppen vannak az askon vagy a biden anyian amennyit akarsz akkor nem lesz csuszasod mert azonnali a teljesul (persze innen mire befut a broki szerverhez van par milisec kesesed, de gondolom nem HFT-t mukodtetsz)...csak MM-nel mert a bankkozihez kepest ok tuti rosszabb arral es rosszabb spreaddel jelennek meg.
Tegyuk hozza, hogy ez normal, likvid korulmenyek kozt ertendo, nem pedig hirek kozepette, mert akkor fordulhat elo olyan h 20 pipes csuszasod van....viszont most csak a te kedvedert megnezem a kotes listamban mennyi csuszasom volt....erosen kovergal a nulla fele mellesleg..fulekitrading.wordpress.com
-
Fecdzo
senior tag
válasz Attihun #5354 üzenetére
Haaaat....nem keszitettem pntos exceles kimutatast a kotesek teljesuleserol, de 95%-ban ott teljesultem ahol szerettem volna, max 0.1-0.9 pipes csuszas fordult elo, amit beszamolva a spreadekbe ami MM-nel szokott lenni meg mindig jobban jarta. Es ezek kozott voltak nagyobb kotesek is (1 lot folott, es volt 0.1 lotos is). Es mivel nem skalpolok meg ha csusznek nagyot akkor sem fajna...nem HFT vagyok mint mondtam mar..
En az atlagrol beszelek, a valos kereskedesi idorol, nem a ferborult idoszakokrol ahova lesarkitasz...arrol ami relevans.Amugy ezt hivjak likviditasi kockazatnak amit fentebb irsz....akinek ez nem tetszik mehet sakkozni
Amit te felvazolsz az termeszetesen elofordulhat, de ketlem h egy MM sokkal jobb spreadeket adna ilyen idoszakokban is. Ilyenkor tagitanak csak igazan plane ha nem tul sok likviditas szolgaltatoval szerzodtek le...azt is hozzateszem h mar evek ota ra se nezek MM-re!MIG-re valaha is eskudott valaki??Azzzzigggen! MM-ek MM-je volt...4 digittel!!!Saxo, Fxpro, Oanda, FXCM a legnagyobb MM-ek! Nem ertem....nem probalgatni kellett volna azoknak akik itt nyitottak szamlat, hanem inkabb utana nezni, hogy mi alapjan ismerhetjuk fel a kulunbseget. FXCM mellesleg a legnagyobb kereskedelmi FX broki aki csak nem reg ajanl ECN kapcsolati hozzaferest. Nekem meg februarban azt mondtak 100.000 dollartol adnak ilyen szamlat.
Erdekes, hogy ATC, Dukascopy, Collective FX, soha meg csak emlitesre sem kerult....no comment....
-
Fecdzo
senior tag
válasz Attihun #5362 üzenetére
Nincs itt semmi gond, én csupán belelátásom miatt mindenkit ha tehetek az MM-ektől megpróbálok lebeszélni, mert nem igazán van miért náluk számlát nyitni....hiszen előbb vagy utóbb onnan el akarsz jönni, slippage ide, vagy oda...komoly pénzt náluk ne fogsz tudni keresni, csak ha IB vagy és keret szerződésetek van egymással....
-
gimmeforex
újonc
válasz Attihun #5368 üzenetére
Valóban, a commission nem egyforma, nekem volt pár hónap mikor a dukas számlámat nem használtam annyit, akkor rosszabb feltételeket kaptam, majd mikor év vége felé, aktívabb lettem, kaptam egy automatic emailt tőlük, hogy azt hiszem 35-ről, 30-ra, vagy 25-re csökkentették.
Üdv.
www.gimmeforexstrategy.blogspot.com
-
Fecdzo
senior tag
válasz Attihun #5398 üzenetére
Nem baj, majd akkor beszéljünk még erről 2 év múlva is erről, miszter HFT
Nekem nincs ugyan számlám Dukasnál, de több embert is ismerek akiknek viszont van, ergo én belőlük indulok ki és ők viszont nem panaszkodnak...hiteles info..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest