Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz morhange #3899 üzenetére
Az a tudás ami nekem van még bőven kevés éles számlához Pár hete estem ebbe az egészbe, érzem hogy menni fog, teszek is is érte de felelőtlen nem vagyok. Nem sürget semmi. Találtam egy egy -ezenkívül- nagyon jó fórumot most azt zúzom a könyvek mellett.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Ferdzsoo
addikt
Tegnap is szépet tört az EURUSD 4 óráson...
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Fecdzo
senior tag
válasz morhange #3903 üzenetére
Ha a tamaszokat, ellenallasokat (trendvonalak is azok!!!) jol betudod rajzolni akkor tulajdonkeppen az alakzatok nem okozhatnak problemat. Lehet az kisnyul, vagy fuggo pocok alakzat, ha van nyakvonala akkor azt tradeled ugyis. A legutobbi csucs vagy volgy ala ill fole meg megy a stop, szoval nem kell megijedni. Probald szoktatni a szemed, hiszen valamenyire persze szubjektiv is, de nem nehez. Postolj be par kepet es segitunk neked.
fulekitrading.wordpress.com
-
Ferdzsoo
addikt
Kétszer rákkatintasz hogy kijelolődjön, majd jobbegérgomb utána Trendline tulajdonságok, változók fül, majd a sugár- négyzetet elpippantod...
[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
dendy
csendes tag
Üdv!
Plus500-nál kereskedek az 5000Huf bónusszal, EUR/USD-n egy hatalmas medvést láthattok e tájban, a Plus500 pedig elérhetetlen, ennyit róluk, amúgy egy véletlen folytán nem csináltam entryt.
uiorex témába jó könyvek érdekelnek.
-
dendy
csendes tag
Sziasztok,igen 500dolláros kötés eur/usd 1 hét után tartok -1400huf nál
-
tlac
nagyúr
kösz
azt gondoltam, hogy nagyobb ágyúval lőtök egy különálló alkalmazást írtok
vagy ez így jóval egyszerűbb és így is tudja, amit kell?sajnos a hozzászólásod a többi részéből nem sokat értek, viszont érdekel a téma
hogy látod? csak önmagában a script-es programozással is lehetne sikeresen kereskedni?
ha egyszer belejönnék a dolgokba, a tanulási fázis után, nem csinálnám kézzel -
Caruso77
csendes tag
válasz morhange #3903 üzenetére
Üdv,
Itt van az említett szimmetrikus háromszög, ez egy viszonylag jól lekereskedhető alakzat volt, aki élt a lehetőséggel. Egyre inkább úgy látom, hogy egy héten kialakul 2-3 ilyen alakzat, ami viszonylag alacsonyabb kockázatot rejt. Ehhez viszont olyan brókercéget kell választani, akinél minél több instrumentum van. Dukascopy csak FX-el foglalkozik? Én csak FX chartokat találtam a demóján, ha jól láttam 24 devizapárral. Ez nem túl sok, ha alakzatok keresésére építene valaki stratégiát. Egyenlőre én még mindig a Worldspreads felületét látom a leginkább áttekinthetőnek, igaz nem tudom, hogy ECN brókercég-e vagy sem. (de ha jól sejtem dealing desk-el dolgoznak, szóval biztos, hogy nem).
Illetve, most találtam egy másik alakzatot az EURUSD napos grafikonján. Itt korábban kialakult egy fülescsésze alakzat és úgy látom, hogy kezd kialakulni itt is egy szimmetrikus háromszög, ami szintén emelkedésre utalhat.
Nemrég találtam egy érdekesnek tűnő könyvet: Four biggest Mistakes in Futures Trading. Nem túl hosszú és szerintem megéri elolvasni. -
Gh0sT
addikt
A nyelvnek megvannak a maga korlátai, előnyei, hátrányai. Mellette szól, hogy nagyon könnyen tanulható, nem igényel külön alkalmazást a futtatása, gyakorlatilag integrálva van MT4-be. Középhaladó stratégiákat is le lehet így programozni, ha csak egy-egy devizapáron kereskedik az ember, és nem vizsgálja azok összefüggéseit, akkor megfelelő választás lehet. Kényesebb a kérdés, ha a devizapárok egymáshoz való viszonyait akarjuk kiértékelni, ilyen esetekben már kevésnek bizonyulhat, de ez sem lehetetlen.
A sikerességet nem az alkalmazott programozási módszer fogja meghatározni, hanem a stratégia. Érdemes megtanulni az alapjait, mert sokat segíthet a jövőben. Akár csak egy indikátor elkészítésében, akár a későbbiekben alap, vagy haladóbb stratégiák leprogramozásában.
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
Fecdzo
senior tag
Ha jot akarsz magadnak akkor a plusz500-at elfelejted. Par tanitvanyom csupa roszzat szolt roluk.
Ha forexes anyag kell akkor babypips.com. Es ezt mindenkinek nagyon ajalnlom! Lassan itt lenne az ideje az elso hsz modositasanak, kiegeszitesenek....azt hogyan kell csinalni es kitol kell kerni?
-
Chaser
legenda
-
Fecdzo
senior tag
válasz morhange #3928 üzenetére
Szerinted csak ugy kap az ember 5000Ft-ot? Vagy az abbol megszerzett profitot visszautalhatod?Aaaaaa.....max ha oda utaltad mar ugyaazt az osszeget. Tipikus piacjegyzo trukk.
Emlekezzen mindenki: NO FREE LUNCH!!! Nem kap senki ingyen ebedet!!!A tozsden ez hatvanyozottan igaz!
-
morhange
tag
Igen gondoltam erre, de eszembe jutott az, hogy lehet azért éri ez meg nekik, hogy ha valaki ott elkezdi és sikerül neki pénzt csinálni akkor az nekik is egy leendő ügyfél lehet, másik verzió, hogy azért adnak 5000-et, hogy aztán az aki elveszti utána utaljon a saját vagyonából, hogy visszaszerezze az elvesztett pénzt (ez tipikus emberi viselkedés a nem hozzáértők között).
-
Fecdzo
senior tag
válasz morhange #3930 üzenetére
Tudod, ez is olyan mint az opciok, vagy eppen a biztositas. Tudjak elore, hogy a hazad nagy valoszinuseg szerint nem fog leegni es elkezdik gyujteni a biztositasi dijakat. Ebben az esetben tudjak elore h nem fogsz tudni penzt csinalni. Ha meg igen tuti h van egy felso hatar. Hisz igy all in pozit is nyomhatnal 50-es tokeattetellel, aztan ha bejon ott a le. Na persze...
Ezt Alpari is csinalta egy idoben. 10%-ot adtak az alaptokedre ha monduk az akcio vegeig utalsz penzt ES az akcio alatt egy bizonyos forgalmat generalsz (ergo megkeresed nekik azt a 10%-ot hogy aztan ugy tegyenek mintha kifizetnek).
Teny es valo hogy ezzel azokat hozzak be az MM-ek akik nem ertenek hozza es elbukhatjak naluk penzuk egy reszet. Amit naluk buksz el, azt ok nyerik el toled.
[ Szerkesztve ]
-
morhange
tag
Igen, értem.
Találnom kéne egy olyan bróker céget, akik megbízhatóak, és minimális pénzösszeggel lehet kezdeni, természetesen alacsony kötésegységet is tudnak biztosítani. Jó lenne, ha magyar supportja is lenne, de akár magyar bróker cég is jó, ha megbízható. Aki esetleg tud ilyet az ne tartsa magában
-
Fecdzo
senior tag
válasz morhange #3932 üzenetére
A magyar brokikat inkabb keruld. BP Forex allitolag STP, de nem megerositett a forras. Egy trader tarsam szerint Dukascopynal is van magyar pasas aki tud segiteni, szoval Dukas egyre vonzobb. Remelem maradnak is minosegiek, hiszen akkor naluk jobb nincs.
-
Chaser
legenda
Moderátort keresek. Anno én se tudtam mi
Azt nem értem ebben az "élő" 5k-s számlában, mitől élő ha a zsetont nem kapná meg a delikvens? Vagy arra jó gyakorolni, hogy élesben milyen gyorsan teljesül egy megbízás? Mert ugye demoban szinte azonnal. Publikus, hogy te melyik brókernél vagy?morhange: A DC-nál ha jól láttam 1k$ a minimum és 0.01 lottól vannak kötések.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
morhange
tag
Akkor magyar kilőve, DC-nél azaz 1k$ kissé túlmutat az elképzeléseimnek, na majd csak találok egy megfelelőt. Írtam Plus500-nak hogy most akkor mi ez a 5000 Ft-os dolog, kíváncsi vagyok válaszolnak-e egyáltalán. Ha igen, akkor kihúzom belőlük, hogy mi a helyzet valójában.
-
Dzoli
tag
válasz morhange #3935 üzenetére
Csak akkor veheted ki, ha elértél egy bizonyos forgalmat.
"Bónusz követelmények:
1. Az ingyenes bónusz felvételéhez Önnek 50 TPontra (trader points - kereskedői pont) van szüksége.
2. Egy bónusz háztartásonként/IP-címenként."A pontokat pedig elég szűken mérik. [link]
Ez amolyan beetetés, ki van ez találva, hogy csak nekik érje meg.
https://forexklub.hu /Tőzsde, CFD, Forex kereskedés/
-
morhange
tag
Válaszoltak a plus500-tól. De agyam eldobom, ezek szerintem google fordítót használnak.
"Másodszor, miután megkapták a bónusz, hogy engedje el, azaz, hogy tud-e mondani, akkor kell gyűjteni egy meghatározott összeget kereskedő pontot. Minden alkalommal, amikor megnyit egy pozíció, akkor gyűjt pontokat kereskedő szerint a különbség a vásárlása és eladása aránya az eszköz. Megtekintheti, hogy hány kereskedő pontot gyűjtött kattintson a "alapok kezelése" majd a "Bonus Account". Ha a bónusz feltétel teljesül, akkor vissza a bónusz."
"Megtekinthetjük a kereskedő pontot gyűjtött a helyzetben nyitott a minimális - atomi - összeg segítségével ezt a linket:
http://www.plus500.com/Promotions/InstrumentsTraderPointsTable.aspx
Például, tegyük fel, hogy vásárol 50 olaj hordó, hordó olajat 25. óta az atomi összege, a legkisebb összeg lehetővé tette a vásárlási, akkor kap 2 pontot kereskedő."[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
Nah ma lehet majd nagyokat keresni, FED kamatbejelentés lesz 19:15-kor itteni idő szerint.
Erre vár a chart okt. 15-óta."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Fecdzo
senior tag
válasz Ferdzsoo #3941 üzenetére
Nem hinnem hogy nagy meglepetes szuletne. Majd amcsi akkor emel kamatot ha Izrael is megtette . Habar Auszik mar elkezdtek.
Csodas volna ha lenne egy jo broker ahol FX opciokkal is lehetne normalisan kereskedni (Saxoval kimeljenek). Egy kis straddle aztan lassuk a medvet....vagy a bikat....mindegy, csak mozogjon es doljon a le Erre tokeletes a maihoz hasonlo hacacare. (sok hir, bejelentes)
-
Ferdzsoo
addikt
Mindegy mit mondanak, ha nem lesz emelés akkor azért fog gyengülni tovább az égig, ha meg lesz akkor beszakad a pincébe, már mindenki erre vár...
-
Ferdzsoo
addikt
Vicces hogy amúgy a máskor eléggé meghatározó adatokra, most alig reagál a piac.
Mindenki az estét várja---"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
dendy
csendes tag
EUR/USD láttátok ezt a kanócot? Kis hiján elérte a SL-értékemet!
-
Gh0sT
addikt
-
Ferdzsoo
addikt
"Ilyen bejelentés előtt és után nem kereskedünk"
Nah hát ezt most én is megtanultam, 110EUR-bánta és sajnos élesben.
Így most amit 3 hete keresek vissza folyamatosan összeg, azt szépen benulláztam, és most végleg, mert már nem tudok pozit nyitni.
Büszek vagyok magamra hogy ezt is megélhettem..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Gh0sT
addikt
válasz morhange #3948 üzenetére
Nehéz előre megmondani egy ilyen hír hatását. Max beorderezed mindkét irányt lesz ami lesz alapon. 100-150 pipes percen belüli mozgásokat csak úgy lehet lekereskedni, ha az ember előre beküldi a TP-t és a SL-t, különben elfüstölhet a számla. Nagyon kockázatos, de aki erre pörög fel így este nyolc óra környékén, az csinálja! Mondjuk biztosan jobban feldob, mint egy kávé.
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iOS alkalmazások
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Építő/felújító topik
- eFootball
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- További aktív témák...
- ÚJ/Újszerű APPLE MACBOOK AIR 13 - M2 (MLY13MG/A) Csillagfény - 8GB/256GB SSD- 9 Ciklus - 2+ év gari
- Yoga Slim 7 Pro - 5800H/16GB/1TB, 2.8K OLED 90Hz
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest