Új hozzászólás Aktív témák

  • munky

    őstag

    Sajnos ez van, egyszerűen túl sok a koca játékos, aki azt sem tudja merre kell menni a pályán. Ez szinte minden szerveren jellemző a F2P óta.

    Ma például felnéztünk haverokkal a GHOST nevű szerverre, mert azt írtátok ott sokkal összeszedettebb a társaság, de szerintem az sem sokban különbözik egy átlag szervertől. Turbine-on hárman voltunk, egy Medic + Demo + Solly felállással, és gyakorlatilag ellenállás nélkül jutottunk el a kezdőig, mert már csak ott volt frag. Oké nem vagyunk kezdők, de ez szerintem így is vicc.

    A legjobban azon szoktunk szórakozni, hogy mindig van olyan játékos, aki szabályosan megkövezne amiért hárman merünk egy oldalra állni és próbáljuk egymást segíteni. Persze nem képesek elnyomni egyetlen Übert sem, csak írogatnak, hogy hárman (!) elrontjuk 12 ember játékát. Szerintem meg pont fordítva van: ők rontják el a saját játékukat, amikor tizedszerre is rásétálnak a stickyre ahelyett, hogy Überrel kirontanának. Ha meg eleve mediccel kezdenek talán be sem szorulnak. Sajnos sokszor annyira önző a legtöbb ember, hogy nem képes a csapat szolgálatának alárendelni magát, és kihozni a dokit. De azt elvárnák, hogy mi is a csatornában nyilazzunk csapatmunka helyett. Azt senki nem teszi szóvá. Nagyon gyakori ez a mentalitás, ami egy Team Fortress című játékban már tényleg komikus. Még a végén tényleg elhiszem, hogy nekem kellene szégyelleni magamat amiért nem egyedül megyek fel játszani.

    Az egész dolog társaság függő: ha esténként összejön néhány régebbi arc vagy pár kommunikatív játékos, akkor szoktak jó meccsek lenni Kocsmán meg Faluszélin is. Napközben meg gyakorlatilag mindegyik gyalázatos. A 2007-2008 környéli Karteles "arany idők" sajna elmúltak, aki abból kimarad, az lemaradt a játékról.

Új hozzászólás Aktív témák