Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jorus

nagyúr

PROTRON és Cs1csó
    Köszi a válaszokat!

A nappaliban egy ilyen UPS került be nemrég, mert szaporodnak az áramszünetek a környéken, és már csak a nappaliban levő eszközök nem voltak szünetmentesen: APC BACK-UPS BE850G2-GR - erre van kötve összesen 400W max, 200W (fogymérő aljzattal mérve) jellemző fogyasztású eszköz (65-ös LED TV, PS5, NVidia Shield, Digi box, optikai konverter, erősítő, szubláda), így olyan 5-8 perc az átállási idő PowerChute szerint. Próbáltam, hogy a TV és a PS5 van csak rákötve (220W max összfogyasztás) de ekkor is lekapcsol, ha akkumulátoros üzemre áll át, tehát azt kizártam, hogy az 580W-os UPS-nek túl nagy lenne a terhelés.
    Próbáltam alvó állapotú PS-sel és játék közben is, ugyanaz a reakció, kikapcsol, ha elmegy a betáp.

Amikkel még próbáltam a PS5-öt:
    APC BACK-UPS BX2200MI-GR 2200VA - ebből van itthon 3 db, PC, hifi eszközök vannak rákötve
    EATON 5SC 500I - erre a hálózati eszközök vannak rákötve (NAS, külső HDD, Mikrotik router, Cisco switch, Cisco WLAN AP)
    EATON 5E 1100I - erre a Digi ONT van rákötve
    EATON 5E 850I - erre asszony mini PC-je van kötve két kis monitorral

Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

Új hozzászólás Aktív témák