Új hozzászólás Aktív témák

  • Rival

    aktív tag

    A Yuasa, Genesis és DataSafe akkuk gyanúsan hasonlóan néznek ki, és árban mindegyik kiemelkedik az Njoy, BB, RedDot, és hasonló kategóriájú akkuk közül. Van ezeknek közük egymáshoz (pl. hogy az OEM ugyanaz)?

    Nem rég kezemben tartottam két 7Ah-s akkut, el kellett döntenem, melyiket hagyom a saját UPS-emben. Az egyik Yuasa, a másik DataSafe volt. Nem mértem meg, de a DataSafe már kézben tartva is durván nehezebb volt, mint a Yuasa. Persze a Yuasa meg nehezebb, mint mondjuk egy Njoy.

    Amúgy nagy problémám, hogy karbantartok egy-két céges számtech parkot, de nincs egy olyan számtech nagyker, amelyik normális akkukat terítene, majd' minegyik csak a vackot tolja. Miért?

    Ma is a zöld manótól voltam kénytelen Yuasa akkut venni, egy hozzám került UPS-be beledagadt Njoy helyére (úgy kellett kiszuszakolnom belőle, még az akku egyik sarka is ki volt nyílva). Tudtok esetleg olyan nagykert, ahol minőségi akkukat is adnak, és persze raktáron is szokott lenni cucc? A Dotcomp pl. 4 napra szerez be Yuasa akkut, és drágábban, mint az Alza (ez is érdekes téma, amikor a kisker olcsóbb, mint egy nagy).

    Vagy legalább CSB, ami esetleg még nem annyira gagyi... vagy ajánljatok valamit, mert az eltelt sok év alatt nem látok semmi javulást akku témában. Próbálom kerülni az alja kategóriát, random helyekről szerzek be akkukat, hol, mi van éppen. Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák