Új hozzászólás Aktív témák

  • Cobra.

    őstag

    Arpee, ebben szerintem egy kondenzátor lehet, ami teljes terhelés mellett max 1-2 másodpercre elegendő áramot tud tárolni, de áramingadozánál ennyi elég is. Teljes áramszünettől nem véd meg, de arra jó, hogy ha csak egy pllanatra esik le a feszültség, akkor nem kapcsol ki a gép.
    Joey: Az ilyen típusú csatlakozókkal szerelt szünetmenteseket én annyira nem ajánlanám, mert kell külön kábeleket is venni hozzá, ugyanis ezen olyan csatlakozó van, mint a tápegységen. A gépet meg monitort még viszonylag könnyen rá tudod dugni, mert könnyű vennni olyan tápkábelt, aminek mindkét vége ilyen, de egyéb készülékhez már kell átalakító, amit vagy tudsz venni, vagy nem. Otthonra inkább az APC ES széria, vagy ha még találsz valahol, akkor MGE Ellipse (MGE meg az APC egybeolvadt, MGE néven elvileg már csak szerverekhez gyártanak szünetmentes tápokat).
    Az USB port arra jó, hogy összedugod a géppel és szoftverrel meg tudod nézni az akkuk töltöttségét meg be tudod állítani, hogy mikor riasszon és kapcsoljon le a gép.
    Természetesen a tülfeszültség ellen is védenek ezek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák