Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- World of Tanks - MMO
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz Cs1csó #15207 üzenetére
természetesen 3fázisú 400V-os trafó, szülőknél 3x16A van és párszor le tudja verni egyik 16A-es kismegszakítót (régi bakonyi van sajnos még)
panelban ilyentől nem kell félni tényleg szerintem senkinek nincs 3 fázisa max aki jó drágán behúzatta és indukciós tűzhelyre váltott de 440 lakásos tömbben ha 5-10 ilyen van sokat mondtam.
és ugye másik pozitív hogy tömbön belül van mindkét végén trafó ház tehát úgy 5-5 lépcsőház kap egy trafót (220lakás) és nincsenek nagy távok sem, az egész épület hosszában 216 méter szóval 100-150méter a max gerinc távPeachMan:
Megköszönöm ha írsz róla egy mérést hogy fix 60wattos izzó pl meddig ment róla
Én is ezt a CP 850VA-t néztem ki de neten úgy tűnik mintha gyárilag nem 9Ah akkuval adnák mint amit csicso linkelt hogy DataSafe akku 10évet bír és milyen bika
Olyan mintha gyárilag csak ilyen 4,5Ah-t adnának bele amivel nem bír annyitMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest