Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz alton1978 #14011 üzenetére

    Üdv!
    Amit kinéztél azok - leírásában ott van kb. 11kg-osak és az egyiknél 120W terhelést 30percig tud tartani a másik 40percet de nem tudom ott mekkora terheléssel számolva.

    Amit linkeltem APC SMART 24kg-os. A súlyból egyértelműen lehet következtetni az akkuk méretére és abból a tartási képességekre. Tehát ha a 11kg-os UPS-t egy magasabb terheléses fázisban kap el az áramszünet akkor a 10 perc is bravúr lesz.

    Persze lehet kockáztatni, plusz ha két gép van akkor USB-n csak az egyiket tudja leállítani, ha a kevésbé fontosat mondjuk azonnal leállítja - ha 5 percen belül nem jön vissza az áram - akkor azt vehetjük már tartós áramszünetnek - akkora másik ami csak inkább CPU terheléses gép lehet tudja tartani akár 20 percig vagy tovább ha annak a fogyasztása megáll 200W körül.

    A Kstar-t itt most nem ajánlanám a driver-ének Nvidia-s ütközése miatt de bármelyiket választhatod az árukeresőn erre figyelj:
    - legalább 1500VA és kb. 700-800W tartási képesség
    - USB kommunikáció lehetőség
    - márkák: FSP, CyberPower, PowerWalker, Legrand, EATON

    Az FSP EP jónak néz ki. Fölöslegesen nem kell nagyobb VA-s mert nagyobb akkukkal nem jár együtt, az 1500VA már bőven elég.

    scott_free

    Bocs, hogy csak az előbb válaszoltam de tegnap ránéztem a kérdésre és kiment a fejemből. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák