Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz inf3rno #45649 üzenetére
Ja, hát az alap, hogy reális áron úgysem visznek semmit, mennyit engedsz a feléből... Szaktopic itt
Mutogatni való hater díszpinty
-
elder troll
őstag
válasz inf3rno #45649 üzenetére
Eléggé egyedi cuccot hirdetsz, illetve hónap elején érdemes felrakni a hirdetéseket, amikor van kere$let. Az árazáson is van mit csiszolni, ha valaki nagyon fogyasztásra gyúr, akkor nem dedikált kártyát használ. Tudom, hogy abban a xeon-ban nincs IGP, de úgy az egész koncepció fura nekem. Lapot és a procit csak egyben szabad eladni, mert ha az egyik kiesik a sorból, akkor a másikkal nem mész sokra. A proci nem megy "normál" lapban, ecc ramot nem keresnek a kockák, az ssd típusa kifejezetten nem javallott a szaktopikban, de legalább az ára ezt tükrözi. Az 550-es táp "kicsit" overkill. Kocka szemmel nehéz ebbe bármilyen fantáziát látni.
Nem "bántásból" írom.Amire látok esélyt: jó áron hirdetni a lap+proci+ram hármast, a többit egyesével hirdetni és meccselni az agyhalott alkubajnokokkal
[ Szerkesztve ]
-
inf3rno
nagyúr
válasz elder troll #45652 üzenetére
Köszi a segítséget! Igazából ezt ilyen itthoni központi adattárolónak raktam össze anno ZFS fájlrendszerhez, azért kellett az ECC, hogy legyen rajta szoftveres RAID, és ne egye meg az adatot a bitrot meg ne dőljön be az egész memória hiba miatt. Néztem szerver lapokat is, de 2-3x-os áron voltak, aztán azért választottam ezt a workstation lapot. Sajnos megszívtam vele, mert nem bootol VGA és monitor nélkül, ezért kellett bele a dedikált kártya és a HDMI dongle. Végül összeraktam a gépet dupla ennyiért, mint árulom, és egyáltalán nem használtam, csak porosodott 2o17 óta, azért nem akarok engedni az árból, mert így is sokat vesztek rajta, meg alig használt az alkatrészek több, mint fele. A lap, táp, ház tiszta újak, talán ha 2 napot mentek összesen. Az SSD-t csak azért szórtam bele, hogy legyen benne valami szemét, amivel tesztelhetem, egyébként kuka kb. lehet le is veszem az árát, aztán ingyen adom, vagy teljesen kiszerelem belőle. Volt benne másik SSD és HDD, azokat inkább megpróbálom eladni külön. Volt még SFP+ hálókártya, azok már elmentek. Nagyjából ahogy most össze van rakva, úgy szerintem korrekt, ha valaki normális gépet akar adatra és szolgáltatásra (és tesz bele saját SSD-ket), nem NAS-al szórakozni hardveres RAID-el, aminél nincs bitrot védelem. Ja általában tápból és házból jót szoktam venni, hogy ne legyen gond velük, a legtöbben ezen spórolnak. Mondjuk a táp anno 25k lehetett, most meg 1o-et sem ér állítólag, az is kb. null kilométeres. Néha a falat kaparom emiatt, néha gondolkodok, hogy mégis meg kéne tartani, de már vettem fórumtárstól másik gépet, ami fele ekkora, a ZFS-t meg feladtam, és inkább backupolok két lemezre, meg minden fájlról csinálok SHA1 checksumot, aztán kb. ugyanott vagyok jóval olcsóbb cuccokkal. Lehet az lesz, amit mondtál, hogy a házat és a tápot együtt hirdetem jó áron, a félkonfigot meg hűtővel együtt szintén, esetleg ahhoz még hozzácsapom opcionálisan a VGA-t és a dongle-t. Ja talán úgy jobban elmegy. Egyelőre még szeptemberig kivárok, amíg él a hirdetés hosszabbítás, aztán majd utána foglalkozom a kérdéssel.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
inf3rno
nagyúr
válasz elder troll #45652 üzenetére
Ja ennél a Kingston V3oo-nál a régebbi változat még javallott volt, az új változat, ami gagyi. Igazából lényegtelen, mert már nem 1oo/1oo. Rendszer volt rajta 5+ évig, aztán most kukáztam. Maximum adattovábbításra jó USB rack-el, de arra meg vettem egy hasonlóan gagyi 5oo-asat, ha filmet kéne vinni valahova. Ki is szedem a listáról, hátha csak megzavar másokat.
Átírtam, meg raktam hozzá némi magyarázatot a szöveghez, hogy miért ez a konstrukció született meg, hátha így már érthetőbb. Lenne hozzá szünetmentesem is, most cseréltem benne aksit, de attól nehezen válnék meg.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
inf3rno
nagyúr
Laptop beépítő keretek esetleg érdekelnek valakit? A nagyobbik fajta, van 2db, odaadom a kettőt együtt 2k-ért, nincs kedvem bohóckodni velük. Vasárnap este leszek Fehérváron. [link] Van még valami fali konzol VESA 75x75 1oox1oo, meg egy gyári AM4-es hútő, hasonlóan alkuképesek az aprós áruk feléért. [link] 8k újan, mondjuk legyen 3k a konzol, a gyári hűtő meg 1k. De ha valaki megszabadít az összestől, akkor engedek még belőle.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
chatran
őstag
Jelen, kb 2 éve használok t4u-t egy usb 3-as kábellel kivezetve. Digi gigabites net Asus kéjbarlang router, 5GHz.
Eddig teljesen jó, egyetlen hibája, ha túl nagy sebességgel tölt le több percen keresztül, akkor képes lekapcsolni. Például amikor Steam-ről töltök valami nagyobb játékot max sávszélen.[ Szerkesztve ]
-
vigyori78
őstag
-
Dare2Live
félisten
elveilg szept 15-16 fele ethereum átáll posra. Onnan etht nem lehet bányászni, mást vgaval, főleg 70Ftért meg kb nem éri/fogja megérni. Végtelen régi lap+proci, táp és töménytelen vga... fog piacra kerülni. A folyamat már elindúlt kínálat már van, árak is már mérsékleődtek de az árak bezuhanása tippre csak novemberre jön el.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
-
Zin
őstag
cd-t hol tudok venni 80 perces érdekelne 3 db kb...Akinek van eladó irjon!Köszönöm.
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
Dare2Live
félisten
Redőnyös céget tud valaki javasolni?
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
28as fiú téli bakkancs és 28as fiú szandál ingyen elvihető
-
elder troll
őstag
Egy kis hétfő esti tukmálás:
Kingston 2x8 GB DDR3 1333MHz rampár: 14000,-
256GB M2 NVMe 2230 SSD: 9000,-
Tudtommal steam deck-be is rakható, az ezzel kapcsolatos kérdésemre választ nem kaptam a témájában.Illetve van két processzorom is, még nem döntöttem el, hogy melyiket tartom meg, holnapra kitalálom, és csinálok képeket és hirdetést.
RYZEN 5 2600 és 2600X
Előbbi dobozzal és gyári hűtéssel, utóbbi OEM (vagyis dobozos de hűtő nélkül).
30000,- -
elder troll
őstag
válasz elder troll #45666 üzenetére
Csináltam hirdetést a processzornak, és teszteltem pár noti hdd-t is:
Ryzen 5 2600: 30000,-
Dobozos, hűtővel, 3900MHz-et 1,2V-on tudja, ajándék MX4 paszta
Noti hdd bazár 320-500GB: 1500-2500,-
100/100 mind, 5400 és 7200-as fordulatszámúak vegyesen, van pár seagate thin is közöttükElőző hsz-ből az ssd-t reggel elvitték, így csak a 2x8GB DDR3 ram aktuális 13000-ért.
-
Van esetleg SZÉP kártyás fogorvos a városban?
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
inf3rno
nagyúr
Tudtok ajánlani valamilyen tematikus (pl. kínai, görög, sushi, grill, hal, magyaros, stb.) éttermet a városban? Több is jöhet.
Buliban hasznos! =]
-
elder troll
őstag
válasz inf3rno #45671 üzenetére
Halas cuccokra a Halpatkót javasolták a csajok. Engem nagyon irritál a hal szaga, de amit rendeltek onnan, azzal egyáltalán nem volt bajom. Saját részre inkább a Sempre Trattoria étteremből rendeltem sajtszószban "főzött" gnocchi-t gorgonzola, parmezán sajttal és pármai sonkával. Nálam az viszi a prímet rendelős kajákban, de beülni is hangulatos szerintem. Foodpandán tudod megnézni a kajákat.
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz inf3rno #45671 üzenetére
Olasz - Porto Vino, Mauro, Sempre
Pizza - fentiek + Pizzaműhely, dell’Arte
Mexikói - Dos Puertas
BBQ/Hambi - Patent, Böllér Boutique, Hamburkert, Wunderbar
Távol keletiekben nem vagyok otthon, de elvileg abból is vannak jók. Nem tematikusból meg bEAT."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
mtade
aktív tag
Xbox 360hoz való kontroller töltő állványtól nem szeretne valaki megszabadulni?
Köszi!Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
OPiiPO
veterán
válasz elder troll #45672 üzenetére
Köszi, a Halpatkót ki fogom próbálni a héten ✔️
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
eami
veterán
válasz elder troll #45672 üzenetére
Sempre az ami a bregyonal van? ha ig3n, akkor inkább passzoljatok.... miután rendeltem néztem rá a Google reviewkra és sajnos annak megfelelő minőséget hoztak ki, azt is baromi lassan.
szerk: ja, az az... soha többet nem rendelek onnan semmit sem...
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
A lassúság nem a foodpanda/wolt miatt volt? Van egyáltalán saját futáruk?
Többször ettünk, rendeltünk onnan, nekünk semmi gondunk nem volt vele."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
elder troll
őstag
A pincérre panaszkodtak a review-okban, illetve zárás előtt 5 perccel próbált rendelni valaki, és automatikusan törölte a rendszer a rendelését. Csak foodpandán keresztül lehet rendelni, és ott benéztek valamit. Kajákban is flúgos vagyok, nagyon kevés dolgot eszek meg, de idáig nem volt gond velük.
Nekünk egy wolt-os rendelésünkkel volt gond másik kajáldával kapcsolatban, fix időre rendeltük, és nem volt futár. Közel 3 óra várakozás után elment kolléganő kocsival, mert telefonon nem lehetett elérni őket. Sűrű elnézések közepette jelezték, hogy a futárcég miatt történt a malőr, és végül ingyen volt a kaja.
-
Poiro7
senior tag
Ismertek valakit itt Fehérváron aki videokazetta digitalizálással foglalkozik
-
Baga19830701
csendes újonc
Sziasztok. Tudja valaki hogy melyik helyi járatos buszok állnak meg legközelebb a Kadocsai úti GLS automatához? Előre is köszi
-
gravi_t
csendes tag
válasz Baga19830701 #45682 üzenetére
17, 22?
Ez a buszmegálló:
város felé: https://goo.gl/maps/4jnkTU8rrZurpBRx8
kifelé: https://goo.gl/maps/M9efV6v764XXyj8y923, 31 még esetleg, de hosszabb séta, ha a város felől mész:
https://goo.gl/maps/gfWUaNVScrrntWgp7
visszafelé ugyanaz a megálló, mint fent. -
Tom5
addikt
-
sedo
tag
-
bacsis
Közösségépítő
Sziasztok!
Székesfehérváron (és környékén) keresgélnék CRT monitort/monitorokat! Akinek lenne 15-17" kaliber kérem jelezze!
hibás is érdekel!!!! -
izee
őstag
válasz bacsis #45687 üzenetére
Szia! (nincsen)
De mire tudod használni még, amihez nem elég a már meglévő mennyiség?Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
-
inf3rno
nagyúr
válasz kraftxld #45694 üzenetére
Már vártam, hogy mikor tűnik fel valakinek. Ez 6o%-os billentyű [link], és annyira szar a magyar layout Linux alatt, hogy angolra kéne váltanom a nullához, amire lusta vagyok. A következő már tuti nem ilyen minimál lesz. Játékhoz vettem direkt, hogy ne ütközzön bele az egér a billentyűzetbe azért, mert túl széles. Azóta talán ha összesen 2o órát játszottam vele a 4 év alatt. Ez még az Anne Pro 1-es változata.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
-
őstag
Ismét van pár eladó cuccom:
Egy remek FSP 500W HEXA+ táp - semmi bonyodalom, még on-off kapcsoló sincs
Illetve akadt még egy Asus ROG Strix GTX 1080 (A8G)Vállalkozó szelleműeknek pedig van egy Hibás Samsung TV 32" fullHD UE32D5500
Helyben minimálisan alkuképesek.
Mindezeken kívül: egy teljesen üzemképes Redmi Note 3 Pro és Redmi 3 Pro is van fiókban, mindkettő infrás, szóval távirányítóként is használhatóak. Digitális képkeretnek / papírnehezéknek, online rádiónak talán alkalmasak.
"... and I hope you have a great day!"
-
Poiro7
senior tag
Micron HP MTA8ATF1G64AZ-2G6E1 8GB DDR4 2666Mhz eladó.
-
Jarod1
addikt
Sziasztok, költözéshez hol lehetne venni a tvhez valami szivacsvédőfóliát vagy buborékos fóliát.
Thanx
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bluetooth hangszórók
- Apple iPhone 11 - népalma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest