Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz juliabrilke #42947 üzenetére
Te lehet nem tudod elképzelni de pl aki a 80. polarist reballozza hogy vga kariknál maradjunk az meg elég jól meg tudja mondani. De a memória, ilyen olyan hibás vgakat is lehet javítani és nem nagy dolog pár kép, elmondás alapján azonosítani a vga memo hibát.
Én legutobb egy rossz poco f1et adtam el. 15Kért elvitték és tippre kb 40Kt nyertek miután javították eladták. A javítás kb annyiból állt, hogy spec hws xioami hw reset kellett neki. 10perc. Én is tudtam csak eszközöm nem volt. És ha mégse jött volna a hw reset akkor a kijelző mehetett volna másikba ahol az lett ropira törve.
Vagy nemrég adtam vkinek egy dash camot. Annyi volt a baja, hogy kellett neki egy 300Fts aksi vagy egy nagyobb kondi. Sztem kb 10perc volt míg megjavította és az elmondásomból kb tudta is mit is kell csinálnia.
A seftelő rész az nem seftelős hanem átverős. Ilyen alapon téglát is küldhetne. Ezért kell mindig kipróbálni vagy megfelelő embertől venni.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
Nem csak vganal... és mindig is volt. Xboxnál is ment a reball mert "10-20k" javítatni de 100k az új. Ahol ilyenek az arányok ott megy a javítgatás amikor meg nem éri meg javítani akkor nem.
Amióta van a net ez az egész karöltve a sharing economy minden csodájával nagyon fut. És rengeteget lehet vele spórolni magunknak.... és másnak is. És recycling is.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Katatonia666
aktív tag
Sziasztok!
Volna pár cuccom, hátha érdekel valakit!
[ASRock Z270 Gaming K6]
és
[Cooler Master SICKLEFLOW 120 ARGB (6db)]Tessék, lássék.
Privátban elértek!
Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve, mert az megöl!
-
Gaaabeeesz
senior tag
Üdv. Van esetleg olyan klímás, aki feltöltene ma/holnap délelőtt egy mobil-split klímát? Vagy mi a fene a neve.
r407c hűtőközeg van benne.
ismerős megy ki délelőtt osztrákba, és vinné magával, egy klímás aki beígérte baszta megcsinálni neki. Köszi
Erről lenne szó:
[link]Üdv, Gabesz
-
Barrios1983
csendes újonc
Sziasztok. Nyomtató gondban vagyok. Vettem egy tartàlyos wifis epson l3151 nyomtatót, de kèptelen vagyok beüzemelni. Hozzàteszem nincs pc-m, remènykedtem benne hogy okostelóval is be lehet lőni. Az a baj hogy a papír kijelző mellett folyamatosan villog, ami papírelakadàst jelent, de hàt nem is volt mèg benne papír. Ha esetleg vki egy laptoppal segítene beüzemelni, nagyon hàlàs lennèk, sörcsokiaprópèzèrt, bàrmi.
Esetleg ha vki ismer olyan szakit aki hàzhoz kijön, az is szupi lenne.
Köszi előre is. -
Jarod1
addikt
válasz Barrios1983 #42957 üzenetére
Levettél minden fóliát a nyomtatóról?
-
siti
őstag
nekem a wifis samsung nyomtatót kábelről sikerült beüzemelni...
amúgy ha ilyen van, akkor samsungnál fel kell nyitni a fedelét (ami alatt a festék van) és visszacsukni.(kb mint a kikapcsolni/bekapcsloni)Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
cannibal
senior tag
Sziasztok! Betoncsiszoló korongot merre érdemes nézni a városban, ahol van rá esély, hogy raktáron is van? Néztem a szerszámdobozt azt kicsit drágállom, OBI és Praktiker leginkább csak (számomra) noname-eket tart. Van még esetleg tipp?
Illetve aki csinált már ilyet esetleg pár tippet adhatna, hogy mire érdemes figyelni.
Egy felújítás részeként egy lebetonozott szobát tervezek felcsiszolni, mert gyalázatos a felület és nem lehet semmilyen burkolatot letenni rá így. Gondoltam felcsiszolom és kiegyenlítőzöm, ahol kell. A küszöb miatt nem jó, ha csak kiegyenlítőt teszek rá, meg pocsékolás is lenne.Illetve mindig tart még ez a maszk mizéria ami a beszerezhetőséget érinti? Szükségem lenne vmi komolyabb pormaszkra is a munkálathoz.
Meg majd zsiráfolás lesz a falon második etapban, mert ki tudja hány réteg festéket is vissza kell csiszolni.
Köszi szépen aki próbál segíteni
[ Szerkesztve ]
-
rita7107
aktív tag
Kérdéseim:
- Amennyiben kiveszed a papírt a nyomtatóból, akkor mit jelez a nyomtató?
- Leírás alapján van egy másik papír adagolási lehetőség is. Azt kipróbáltad?
- Ha lehajtod az elülső részt, akkor nem látsz bent valamilyen "idegen" papírt/szalagot? -
cannibal
senior tag
válasz #49155328 #42965 üzenetére
Köszi a tippet! Utánanézek.
Amúgy tök jól ment volna a sarokcsiszoló+tárcsa kombóval is, csak nem tudtam a gyári burkolatot feltenni, de szerintem a porolásnál az se segített volna sokat. Megfelelő elszíváshoz egy spéci burkolat (full cover)kellett volna és egy jó porszívó. Kicsit sajnálom, mert már nagyon nekiveselkedtem, de kb a betonhoz hozzáérve akkor porfelhőt kaptam, hogy még fél óra múlva is ömlött ki az ablakon. -
rita7107
aktív tag
válasz Barrios1983 #42964 üzenetére
Akkor ez szerviz lesz...
A HP-nél volt a régi gépeken reset gomb kombináció....
Sajnos azt nem tudom hogy az epson-nál van e ilyen. -
cannibal
senior tag
Nem hülyeség, ebbe nem gondoltam bele, hogy akár így is lehetne. Én is most csinálok ilyet életemben először, de már az is eszembe jutott, hogy feltöröm az egészet és újrabetonozom. Ráköltök tízezreket, aztán annyiból röhögve megvan lassan az új beton. (cirka 20m2)
#42967: A youtube-on minden sokkal egyszerűbbnek tűnik.
-
N_A_S
veterán
Kérdés : ha én bejelentkezem februárban, majd kivaltom az éves parkoloberletet, de júliusban kijelentkezem az albérletből akkor az éves parkolóbérlet idezojelesen érvényes marad?? Értem úgy hogy a parkoló ellenőr büntethet, tudja ellenőrizni hogy lakcim szerint már nem ott vagyok?
https://tinyurl.com/phnas
-
-
juliabrilke
veterán
Aki ment mostanában oltani, annak van pontos "nyitva tartás" infója?
Mindenhol azt írják csak kb., hogy az eddig megszokott nyitva tartás szerint.Csak ezt találtam, de első oktatáson pl. 16:00 után voltam...
Bejelentkezési időpont:
minden hétköznap 7:00 - 15:00 -
Tud valaki szenjánosbogár-lelőhelyet az Alcsúti Arborétumon kívül a környéken? Ha van közelebb is, nem mászok el addig
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
hzsolee
őstag
válasz juliabrilke #42982 üzenetére
Koszorúzni tudod mikor szoktak...
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
Gaaabeeesz
senior tag
Koszorút bármikor vinnék én is, ha arról lenne szó
Üdv, Gabesz
-
cannibal
senior tag
válasz hzsolee #42981 üzenetére
Amúgy lehet nevetni fogsz, de szerintem a legtöbb embernek így lehetne csak az arcába tolni/demostrálni, hogy felfogja, b@cki ez történik. Mert amíg csak számokkal dobálózunk, hogy pl két számjegyű százalékkal emelkednek az árak stb azt szerintem az emberek töredéke fogja csak fel, vagy tudja elhelyezni valahogy. Amíg nem akar venni pl egy deszkát és ami régen 500Ft volt most már 2000Ft, ha egyáltalán van a polcon.
-
válasz juliabrilke #42982 üzenetére
Az arborétummal semmi baj, csak feleslegesen nem akarok annyit menni
@cannibal :
[ Szerkesztve ]
-
hzsolee
őstag
válasz juliabrilke #42988 üzenetére
Amikor írtam, tudat alatt már választottam is
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
rita7107
aktív tag
Építőanyag árak:
Nem csak az itthoni helyzetet kell nézni. Sajnos a fa/vas/műanyag termékeknél világ szinten olyan kereslet lett hogy nem lehet kezelni. Beindult a pénzügyi válság következő üteme. Idehaza akinek van pénze (relatíve) az jól jár, a többiek meg felveszik a hiteleket, és rosszul járnak. A kormány építőipar támogatása sajnos rosszkor jött. -
cannibal
senior tag
válasz rita7107 #42990 üzenetére
Én nem értek hozzá, ezért kérdem, de globálisan a kereset nőtt meg vagy a kínálat csökkent és ez nyomja fel az árakat?
Tök nehéz elképzelni, hogy az egész világon most akar mindenki egyszerre építkezni meg felújítani.Azzal egyetértek, hogy ez a támogatás aztán pofon a kakinak. Beépítették az árba, minden munka annyival drágább lett ("me há úgyís felveszed a támogatást, akkó nemmindegy?") és még a nyersanyagnak is odavertek, mind az árnak, mind az elérhetőségnek.
Hallottam már 20ezer/m2 térkövezéses árajánlatról. Hátőő... -
-
-
törölt tag
-
cannibal
senior tag
válasz #49155328 #42995 üzenetére
Én azt nem értem, hogy az infláció hogy jön ide? Mármint nem tőled kérdem csak fura.
Mert ha van x mennyiségű anyag, ami kerül y-ba, akkor ha már az infláció miatt 3y-ba fog kerülni, akkor egyre kevesebb és kevesebb ember fogja tudni megengedni magának, de akkor meg hogy fogyhat el, hogy lehet hiány, ha kevesebb ember tudja megvenni? Biztos valamit nem jól kalkuláltam, meg nem ilyen egyszerű ez, de ha vki ezt el tudja mondani megköszönném. -
válasz #49155328 #42995 üzenetére
Ezt mondtam, hogy van több oka De itthon elég jól hozzájárult a támogatás. Azért ha nem lett volna a babaváró, CSOK, stb., akkor a panelek sem 20M-ről indulnak 2020-ban, meg az építőanyagok ára sem egy elég magas szintről kezd felfele menni.
@cannibal : Az a kevesebb ember is elég sok, aki meg tudná venni
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest