Új hozzászólás Aktív témák

  • siti

    senior tag

    válasz justflash #31700 üzenetére

    arra célzok, hogy alapvetően udvarias vagyok velük. így ha a kézbesítő elfelejti a az értesítőt is bedobni, vagy ide hozza a szomszéd utca címét, akkor szólok nekik, esetleg beviszem a postára. Cserébe félreteszik a leveleim, nem küldik vissza nem kerestével, de felhívnak ha az egyiken ott a telefonszámom, vagy csak megvárják, ha arra járok, mert tudják hogy egy netfüggő rendelő vagyok. A sokadik kézbesítő van itt a faluban, nem tudom honnan van a mostani, viszont ha minden esetben ráborítanám az asztalt a postásra, akkor ezeket a szívességeket is elfelejthetném. Persze ragaszkodhatnék a márpedig fizettem érte mocskos kapitalizmus van, de jobb az idilli gulyásévek.

    ugyanilyen hozzáállással, nálam nem csináltak abból gondot, hogy egy héttel később jött meg az erkölcsim. Persze itt is mondhatták volna, hogy addig nincs munka, de mivel alapból nem rúgtam rá az ajtót asztalt senkire, nem is soroltak a köztörvényesek közé...

    A kukás amúgy rendszeresen kap sört, cserébe elviszi a plusz hulladékot. tudom hogy nem ez a módja, de mennyivel jobb mint hulladékudvarra meg csalára járni. pedig ezért fizetik. de te tudod :)

    [ Szerkesztve ]

    Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)

Új hozzászólás Aktív témák