Új hozzászólás Aktív témák

  • justflash

    tag

    válasz siti #31699 üzenetére

    Értem én, csak:

    1. ) Általában nem látja el a munkáját, nem véletlenül írtam ki, hogy csöngessen fel, notóriusan értesítő van csak, ha itthon van valaki, ha nem.
    2.) Annak ellenére, hogy direkt jeleztem neki, hogy nem potyára kell felmásznia a 4.-re, mert én sem szeretnék a helyében, simán bedobta az értesítőt.
    3.) Amíg nem voltak a kezemben a papírok addig nem tudtam kezdeni az új munkahelyemen, ez konkrétan +2 nap volt, mert nem tudott megnyomni egy gombot a kaputelefonon.

    +1: Nem érdekel a kínja, az a munkája, hogy kihozza a levelemet, ezért kapja a fizetését. Nekem sem ad senki csokit, mert ellátom azt, ami a munkakörimben van. Ennyi erővel ha megbüntet a rendőr adhatnék neki is jattot, mivel ellátja a feladatát.

    Eddig nem zavart, hogy értesítő van, évi 2 címre jövő dolgom van a postán keresztül, de az, hogy direkt kiírom, hogy itthon vagyok, fontos dolgot várok, csöngessen fel és lemegyek érte, és ennek ellenére ideb@ssza a papírját számomra nem elfogadható. Nyilván nem fogom tarkón vágni egy szívlapáttal és elásni, de lesz pár kérdésem felé ha összefutunk. :U

    [ Szerkesztve ]

    mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...

Új hozzászólás Aktív témák