Új hozzászólás Aktív témák

  • justflash

    tag

    válasz Jarod1 #31681 üzenetére

    Haha...

    Hivatalos, tértivevényes levél Mór->Fehérvár 7 nap, Itthon voltam, hagytam cetlit a postaládán, hogy csöngessen fel, lemegyek, ne kelljen feljönnie a 4.-re. Postás bácsi ezt pont lesz@rta, hát miazhogy én figyelek erre, meg kellenek a papírjaim az új melóhelyre. Szépen be is dobta az értesítőt, ballaghattam be, persze aznap még nem ért vissza, nem tudtam átvenni.

    Bementem másnap, persze a 6-os postára viszik, mikor a 8-as itt van 200m-re. Kb 6x2m-es helyiség, 12-en voltak előttem, 14 perc alatt sorra is kerültem, mert a büdös nyugger beáll a leveles/csomagos ablakhoz csekket fizetni, mikor külön ablak van rá, ahol levélküldeményt nem lehet átvenni. Persze ismeri a postás nénit, meg is beszéli vele a családi dolgait, és hogy mit főzött az elmúlt 3 hétben.

    Postás nénivel (kb 58 év, és 162kg, iszonyatos flegmaság és leszarom hozzáállás) közlöm, hogy miért jöttem, adom az értesítőt és a személyimet, elveszi, lefagy. Kb. 15mp múlva újrabootol a rendszer, konstatálja hogy most neki bizony most meg kell mozdulni, felkel, újabb 2 perc alatt megtalálja a levelemet, miután átlapoz kb. 110db-ot.

    Úgy, hogy elsőre kiszúrtam a céges logót, és mondtam neki hogy az lesz az. Nem, ő precízen megnézi mindet. Ezután potom másfél perc alatt megkaptam az elismervényt és a tértivevényes szelvényt aláírásra, aztán mielőtt odaadta volna a levelet megkérdezte hogy érdekel-e utasbiztosítás...

    És csodálkozott mikor közöltem vele, hogy 20 perce itt b@szom a rezet, úgyhogy adja oda a levelemet, az utasbiztosítását meg dugja annak a seggébe aki kitalálta, hogy meg kell kérdeznie. Ja, személyiért külön szólni kellett, azt megtartotta volna szuvenírnek.

    Na ennyit a magyar postáról. :U

    [ Szerkesztve ]

    mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...

Új hozzászólás Aktív témák