Új hozzászólás Aktív témák

  • justflash

    tag

    válasz Laca73 #31568 üzenetére

    "kezdő fizunak 100-120 rugó bőven jó"

    Erre írtam. Ez nem 3 kiló, hanem 200-240. A túlóra meg olyan dolog, hogy vagy van, vagy nincs, de ne azért kelljen mindenképp menni, hogy a csekkjeidet ki tudd fizetni, hanem hogy az egyéb céljaidra legyen pénzed.

    Egzisztenciát pedig nehéz teremteni úgy, hogy hónap végén matekozol, hogy most marad-e 5000, vagy még 5000 kéne hogy kihúzd fizuig.
    Arról nem is beszélve, hogy mi van akkor, ha beesik egy komolyabb kiadás, vagy ha lebetegszel és befigyel egy vagy két hét táppénz.

    Egyébként szerintem nem írtam semmi irreálisat, sőt, nagyon alulra lőttem mindent. Albit nem kapsz olcsóbban, ha vidéken nézel valamit akkor ugyanott vagy (anyagilag, időben szarabbul állsz) a bejárás miatt.
    Kajában ennél kevesebből nem jössz ki ha parizer+zsömlén kívül mást is ennél.
    A telefon is minimum ennyi, a bérlet adott.

    Fodrászhoz mondjuk nem muszáj járni, lehet otthon is vágni persze, meg lehet mindenből a spar budget-et venni, csak szar lesz.

    Azért van egy szint ami alá nem szabad lemenni, és tényleg ne az legyen a mérvadó, hogy ha 3 hónapig a sparos hányásízű fogkrémet veszem, meg a karmolós borotvát akkor megvehetem az akciós farmert a kínaiban, mert az nyomor.

    Nem volt bennem semmi támadó szándék, csak számomra nem reális az összeg amit írtál, egyszerűen nem jön ki a matek.

    Aztán egy idő után majd szépen megromlik a kapcsolat is, ha közepesen jól néz ki a csaj akkor rájön, hogy jobb lenne neki egy pénzesebb fickó mellett, és már fizethetsz is egyedül mindent. Vagy költözhetsz haza ha van hova. Nem egy ilyet láttam, és nem egy ismerősöm dolgozik emiatt külföldön. Tudom, van kivétel, de ez a tendencia.

    [ Szerkesztve ]

    mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...

Új hozzászólás Aktív témák