Új hozzászólás Aktív témák

  • A@ron

    tag

    válasz juliabrilke #31393 üzenetére

    Julcsi, az indokolatlanul drága árak és alul méretezett létszám nekem pont a Spárra jellemző, ezért is rühellem őket, mert bár néhány termékcsoportjuk, pl felvágottak, darabolt sajtok, saját márkás termékek stb. nekem kifejezetten szimpatikusabb, mint más áruházakban, a tesco sztrájk alatt pl a budai úti intersparban olyan kilométeres sorok voltak (16 kasszából 5 volt nyitva), hogy otthagytam az árut, amit megvettem volna, és elautóztam inkább később azeste az Auchanig, mert ott legalább látom, hogy megpróbálnak annyi kasszát kinyitni, mint amennyi vásárló van (még ha ez néha nem jön össze nekik.) Lehet, hogy a Tescóban is számszakilag ugyanannyi kasszás dolgozik átlagban, viszont az önkiszolgáló rész miatt nekem jóval olajozottabbnak tűnik, Tescoban utóbbi 10-ből szerintem maximum 1-szer álltam 2-3 percnél tovább sorba, míg ez tetszőleges Intersparban 10-ből 7-szer így van.

    Visszatérve az eredeti kérdéskörre, LIDL és diszkont társait én is kedvelem, nemcsak az alkalmazottakhaz és vásárlókhoz való korrektebb hozzáállás miatt, hanem én úgy veszem észre, hogy a termékek is egyre jobbak, próbálnak fejlődni-fejleszteni, stb. A "pénztár management" is sokkal tisztább, gördülékenyebb, próbálják rugalmasan nyitni a kasszákat, bemondják hangosban hogy melyik kassza nyílik, záródik, nagy, villogó táblákkal hívják fel a figyelmet, stb, stb.Viszont itt meg a gond, hogy kicsi a választék, sokszor elfogynak bizonyos termékek/teljes termékcsoportok, illetve nem találok pontosan olyan árut, amilyet szeretnék.

    Amit szívesen látnék Fehérváron, az a Budapesten és más helyeken már létező, "nagyobb" LIDL, ahol pl. pékárunak, zöldségeknek általában több hely van, nagyobb a választék, akciós termékekből, pénztárból is több van, stb. Általában ezek más alapterületűek és elosztásúak, mint a fehérváriak, talán összességében nem is sokkal nagyobb az áruház, de nekem mégis jobban áttekinthető és vásárlóbarát. Remélem vidéken is igyekeznek majd ebbe az irányba elmenni, hogy minél központibb helyen ilyen áruházakat nyissanak, biztos nagy lenne a népszerűség (csak bírják árukészlettel).

    (#31416) Rambovits: nyelvsulit azt sajnos nem tudok ajánlani, de nyelvvizsgából én az EURO típusúból az egynyelvűt ajánlom, nekem a három angol nyelvvizsgámból az utóbbi kettő olyan volt. Az elvárások korrektek, nem túl könnyű, de nem is túl nehéz, szövegek érthetőek, vizsgabiztosok szóbelinél nálam korrektek voltak minden esetben.

Új hozzászólás Aktív témák