Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hy...Cegléd fele jár valaki?Cuccot kéne elhozni persze nem INGYEN kivánom.
-
justflash
aktív tag
válasz juliabrilke #24051 üzenetére
Nagy mértékben megnőnének a nyugtató illetve tetszőleges kaliberű lőszerköltségeid.
3. lakótársunkat fogyasztjuk párommal 8 hónap alatt. Az előzőt akkor raktam ki mikor házibulit szervezett és elfelejtett szólni...
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
Jarod1
addikt
válasz juliabrilke #24051 üzenetére
hja a 120 , Fehérváron az nem reális..
-
Jarod1
addikt
Ha valakit érdekel ,gurulós számgép aszal, NEM horror áron, dobjon 1 privit
[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
válasz justflash #24053 üzenetére
Igen, a házunkban is akadt már 1-2 hülye albérlő, akit nagyon nem érdekeltek a normális együttélés szabályai.
Szerencsére az ilyeneket a tulajdonos gyorsan kirakja, ő meg egyébként is 1 nap alatt kiadja másnak a lakást.
Mondjuk át kellene tényleg gondolni, mert más az, ha a főbérlő én vagyok és együtt vagyunk a lakásban. -
Rambovits
senior tag
válasz gyenge47 #24047 üzenetére
Ha jól emlékszem nekem 23k volt + 5k egy ing. Vagy 23k volt az egész inggel együtt, már pontosan nem emlékszem. Az első verzió tűnik reálisabbnak, tekintve, hogy mennyi anyag kellett hozzá
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
D.Orion
veterán
Üdv Srácok!
Szükségem volna 2Molex -> PCI-E 8pin átalakítóra.
Valakinek kallódik még otthon ilyen? Anno nekem is volt több darab, de szétosztottam a topikban.
[ Szerkesztve ]
-
bim
veterán
Nálunk nagyon ritka a kiadó lakás mert mindet kiveszik a munkaerő kölcsönzők bármennyibe kerül, és betesznek oda 8-15 embert akiket elhoztak nyírségből, borsodból, Szerbiából, Ukrajnából. Aki randalírozik azt kiteszik és heló. Rend és fegyelem uralkodik de ettől még nincs kiadó lakás.
-
D.Orion
veterán
-
Fecogame
veterán
16GB-os SanDisk Class10 MicroSD kártya, 2000 Ft / db.
Maradt még kettő.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
juliabrilke
veterán
válasz juliabrilke #24063 üzenetére
Az alaplap 8 tűs csatlakozójába belemegy, videókártyába sajnos nem.
Akkor EPS-12V csatlakozó. -
Tom5
addikt
Xbox 360S + 250 GB HDD + Kinect + Gamepad + kiegészítők (táp, Hdmi kábel) plusz egy kinect játék 64K-ért eladó! nem buherált! Esetlegesen van kinect külön 22K-ért.
-
D.Orion
veterán
RGB Computer-ben tudtam venni 2xMolex->PCI-E 8pin tápot, 370Ft-ért. Ha netán valakinek kell ott biztosan kap.
juliabrilke: Köszi, nekem is olyan van otthon. Lényeges különbség a két átalakító között, hogy az alaplapi 8tűs mind a 4-4 molex szálat használja. Míg a pci-e táp csak 3-3 molex szálat használ. Így már könnyű megkülönböztetni, mint arra rájöttem.
[ Szerkesztve ]
-
gabyka
aktív tag
Néhány, még mindig eladós cucc:
Samsung Galaxy Tab 4 8.0 LTE (SM-T335) eladó.
Fekete, kártyafüggetlen (telefonálni is lehet vele! pl fülessel), karcmentes, gyári tartozékaival, dobozában. Egy belepattintós-ráhajtós, mágneses tokot is adok hozzá. kb egy éves múlt. Kezeli a 128Gb-os microSD-t is.
Iá 55kAsus UX21A, (teszt) full alu ház, i5-3317U, 4Gb ram, 128Gb SSD, usb3, 11,6" matt HD kijelző, német világító bill., 5 órás akksi.
Nagyon elegáns, vékony, könnyű, megkímélt, igen fürge kis gép. Minden hecsedlije, gyári tok és doboz megvan, Windows kód szintén.
Iá 125kAsztali gép, Asus P5B alaplap, C2D E7500 proci, 4x1Gb ram, HD4850 vga, sata 80 + 160Gb hdd, sata dvd író, 350W táp, thermaltake ház. Tápkábelt tudok hozzá adni ha kell. WoT, WoW's használható fullhd-ban rajta csak egyben szeretném eladni.
Iá 25kA cuccokra próba-gari van, képet, egyéb infót természetesen kérésre adok. Fehérvárra be tudom vinni ha kell.
-
Poiro7
senior tag
Pen Drive 8GB USB 2.0 V7 Nano Stick piros eladó, 2016.10.21-ig garanciális az Aqua Electromaxba (5évig gyártói).
-
deicide
veterán
nVIDIA Shield K1 16GB Tablet és hozzá Tablet cover volna. Ajándékba kaptam, de nem kell, így csak kipróbálva volt, új.
Legyen kerek 50k, hogy ne sokáig nézegessem.[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Elementgamer
csendes tag
Sziasztok!
Eladó illetve cserélhető lenne Xbox 360 Slim-8giga,2karral,3játék dobozaival és kábeleivel
Csere:-proci vagy videokártya ,akár egyben a 2 -
Slapy
aktív tag
Sziasztok!
Am2-es alaplapot keresek! Működőt, emberi árban!
-
Varoz
addikt
válasz deicide #24071 üzenetére
Mintha bármit is kellett volna sokáig nézegetned. Kb. be se írod ide a cuccot, már el is vitték.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
deicide
veterán
-
nortol
senior tag
Sziasztok!
Könyvet keresek: Futni születtünk - Christopher Mcdougall
Futni születtünk című könyvet keresem Christopher Mcdougalltól. Aki már olvasta és 2000 Ft-ért megválna tőle, kérem jelezze.
Előre is köszönöm!
-
rita7107
aktív tag
-
sheep
addikt
válasz rita7107 #24083 üzenetére
Általában a legtöbb (mondjuk úgy a valós piacon is használható) diplománál előírják hogy milyen nyelvismeret kell, és ez mindenképpen valami világnyelv.
Nem láttam még arra példát hogy lovári és eszperantó nyelvvel lett volna valaki sikeres (ettől persze lehet hogy van csak kétlem).
Szerencsére egyre több helyen ma már a tudást nézik és nem a papírt. Van olyan kollégám aki 8 általánost végzett de zseniális programozó, ezért sokkal jobban keres mint én diplomával.
Ahogy deicide is írja, egy erős angol nyelvtudással már sok ajtó megnyílik.[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Hátha tudtok segíteni...
Péntektől látogatási tilalom van fehérváron a kórházban. Viszont Nővérem hétvégére van kiírva szülésre. Ilyenkor még az apa sem mehet be a szülésre, vagy látogatni, vagy Őt azért beengedik ilyenkor? -
Poiro7
senior tag
A4Tech KD-800L billentyűzet, USB, fekete (kék világítás) magyar eladó.
Ár.:3990Ft
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, elektronikai kisgépet hol javítanak mostanság fváron? Ólmakku-töltőről van szó. Volt egy a király soron, zárva, volt a Gáz utcában, megszűnt.
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
életbevágóan fontos kérdésem lenne.
Hol lehet Fehérváron palackozott késműves söröket kapni? (vagy akár csapoltat amit adnak palackba)
A Spájz megszűnt, de érdekelne pár jó sör elsősorban vörös illetve ale típusú sörök. -
-conrad-
addikt
válasz Kloden #24095 üzenetére
A Gellértet ismerem, de ott elvileg csak 3 féle sör van, a Liszt F. utcában nem tudom hol van, mire gondolsz pontosan?
Jaa sztem tudom mire gondolsz, ott a zálogház mellett (vagy a helyén?) az a viszonylag új bolt ugye? El is felejtettem, na majd megnézem
Köszi még1x![ Szerkesztve ]
-
chatran
őstag
válasz -conrad- #24096 üzenetére
A Kossuth utcában is van egy hely.
Főleg Békésszentandrási meg Szarvasi söröket árulnak. A lejárati időt azért nézd meg az üvegeken, Karácsony előtt jól átb@sztak egy sörrel, aminek már két hete lejárt a szavatossága.
Szemben az üzlettel meg van egy beülős hely, ahol ugyanezeket a söröket lehet megkóstolni. -
gabyka
aktív tag
Lett egy hibás, eladó notebook.
A gép kb 8-10 bekapcsolásonként indul el, amúgy csak sötét képernyővel pörög egy ideig. Ha bebootol akkor pár perc után kikapcsol. Valószínűleg alaplap (forrasztás) hibája van. Nem leharcolt, a hiba jelentkezéséig tökéletesen üzemelt, a régi gazda vett másikat, ezt eladná. Vinyó és ram nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest