Hirdetés
Aktív témák
-
D.Orion
veterán
OWNERZ! Ma mentem volna forgalmi vizsgára 13:00-ra. Erre meg 12:30kor leparokolok egy utcában(Tisztiklubnál ami van egyirányú). Minden oké. Oktatóm mondja, hogy akkor menjünk tovább. Sebességbe be, irányjelző ki, kézifék ki, körültekintés> kuplung fel> És füst! Előszőr azthittem, hogy port fújt a szél, de 10méter után minden mutató leesik nullára és a motor is kihagy egy pillanatra. Elkanyarodok az Ybl gyógyszertár felé azt ott leálltam. Motortérből enyhe füst, éget chip meg vezetékszag jön az autóba. Leállítom az autót, azt megvizsgáljuk mi a helyzet. Nah motortér kamillázása után adnám rá a gyújtást, de semmi. Szegény autónak annyi És nem az én hibám! Ne vegyetek elektronikával megtápolt autót! Szegény oktatómat úgy sajnálom, én még leszarom, hogy nem tudtam elmenni vizsgára, valszeg úgy is meghúztak volna valamin. De szegénynek most oda az autója egy ídőre
[Szerkesztve] -
-conrad-
addikt
Szóval lenne egy eladó SMC wireless routerem, tegnapi darab, ki sincs bontva, garanciális.
Akit érdekel akár itt, akár priviben keressen meg.
D.Orion:
a meghalt az nem kettő L betű -
oregcsóka
őstag
válasz SzalaiG #2199 üzenetére
Szióka! Ajánlatom a következő:
Adok értük 72db PC Magazint. Egyenként 1800Ft volt darabja. Az ugye összesen 129.600Ft. Most, akcióban megkapod 110Ft-ért darabját, ami az új ár 6%-a.
Így aztán giltek is vagyunk, mehet szőrét-szőrben. Mit szólsz hozzá?''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
nortol
senior tag
tegnap este belvárosban 2 megás net: 749 kbytes/s lefelé. felfelé nem néztem.
-
eddie1978
senior tag
-
VINIKOR
senior tag
2005-2006 Chip Magazin CD archívum érdekelne.
Nekem van 2005 - (2006 ha megérkezik) PC World CD archívum.
Informatikai Minisztérium hivatalos ECDL oktató videó Office XP-ről: [link], [link].
Ez a oktató videó sorozat is megvan: [link]
Ezek az eredeti gyári CD-im vannak meg: [link]. Veszteségmentesen átmásolnám CD-re.
Cserébe mit tudtok ajánlani? Bármi kis apróság is érdekel.
Másoláshoz a DVD ha nincs neked megszerzem. Most én is ki vagyok fogyva. -
Kloden
senior tag
Fogkefe fej eladó
[link]"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
ocsi19
senior tag
hi,
512MB -es vagy 1GB -os SD -memóriakártyát keresek, csakis hibátlant. Új ára: 2990.-/3990.- ; ehhez mérten bombázzatok ajánlatokkal pls, köszönöm.
üdv.: ocsi -
becso13
aktív tag
Sziasztok! Tudnatok nekem boltokat mondani fehervaron, ahol sennheiser cx300-at lehet venni? koszi elore is!
-
VINIKOR
senior tag
1800Ft-ért eladó ez a 12cm-es Glacialtech ventilátor: [link].
Különösen ajánlott minősítést kapott.
Tavaly vettem 2000 Ft-ért a 3 testőrnél, aranytartaláknak 2 db-ot. Az egyiket eladom. Még bontatlanul van az eredeti csomagolásban. 4 db csavar is van hozzá. 3 és 4 pin-es csatival is lehet csatlakoztatni.
900 fordulaton megy. -
ArmanD.
őstag
A64 San Diego 3700+ E4 @2900Mhz eladó májusig garral 18k
Öreg vagyok már bohócnak!
-
VINIKOR
senior tag
Érdekelne egy Northwood magos P4 3GHz proci.
-
SzalaiG
addikt
''Eladó vagy Elcserélhető!
2db 140dbos Hama fa cd állvány eladó cdkel melyeken filmek vannak. Régebbi filmek, de jók vcd v avi. A két tartóban van kb 200db cd. Vastag tokos. 3/4 Philips a többi vegyes.
Ha a kétszáz lemezt számolod 20ft/db áron, akkor az állványok ingyen vannak és hol kapsz lemezt írva 20ftért tokkal-tartóval?
Anno 8e volt darabja. Most az egészet adnám annyiért. A két állvány és a 200cdt 8ezerért szinte ajándék.''
Legyen 7500Ft. -
Komi28
senior tag
Fehérváron hol lehetne kapni és mennyiért: D-Link DSL-380T-t?
-
rrobi
senior tag
Eladó PC:
FujitsuSiemens Scenic600
Alaplap: FujitsuSiemens D1132
Processzor: Intel Celeron 433MHz (Passzív!)
Memória: 2 x 128MB PC100 SD-RAM (!)
HDD: Seagate 4.3GB
ODD: Mitsumi FX4820T!B 48x CD-ROM
FDD: NEC 1.44MB
VGA: Matrox Millenium G200 8MB AGP
Hang: ESS ES1938 SOLO-1 PCI
LAN: 3COM 3C905C-TX 10/100 PCI
Ház: desktop ATX
A gépben egy ventilátor van, ami a tápban található, és egy műanyag ''alagúton'' keresztül hűti a procit a légáram. Ettől a gép rendkívül halk! Routernek, letöltő gépnek nem is kell jobb!
Ára: 9900Ft!!!
Ha kell, akad mellé egy Compaq QVision 172 típusú 17”-os monitor! Moitorral 16900Ft-ért vihető! -
cannibal
senior tag
olcsó agp-s s939 alaplapot keresek esetleg processzorral is.
garancia feltétel
ajánlatokat első sorban privátban várok. -
rrobi
senior tag
Eladó brutál ventilátorok!
Nidec VA350DC Model: V35208-35
Bővebb információ:
[link]
110 köbláb/perc levegő, azaz 3,114853125 köbméter/perc, ami több, mint 3000liter levegő percenként! Kicsit fúj?!
Minden ventilátor új, és mindegyikhez tartozik 4db gumi felfüggesztés!
Ára: 990Ft!!! -
törölt tag
Eladó!
Abit aw8-max+eye+d930 proci+u9 12cm hűtővel
[Szerkesztve] -
rrobi
senior tag
Eladó HP microtorony házak!
Ilyenek, mint az oldalon:
[link]
Csak igaziból a floppy-tól jobbra helyezkedik el a bekapcsoló gomb, és az USB-k! Sajnos a floppy előtt lévő „betét” nincs meg. A házakba normál ATX tápegység való, mely nem tartozék! Minden ház védőzacskóban van, sértetlenek!
Ár: 1890Ft/db!!!
Több darabnál olcsóbb!!! -
JohnnyX
őstag
Hajnali 01:10-tol
480k/28k a netem_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
intelfan
aktív tag
na végre nekem is emeltek..TVNET 2mbit-ből lett: 5814.8 kbits/s
feltöltés pedig triplázva lett szintémaz összes magyar ISP tehet egy szivességet...
Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest