Hirdetés
Aktív témák
-
GC-EvElyN-
senior tag
Hali!Szeretnék kérdezni valami olyat amit nem lehetne de nem tudok rá hol választ kapni.Szeretném megkérdezni ha kapok rá engedélyt.köszi!
-
GC-EvElyN-
senior tag
Mivel ez a Szégyenfal, íme, ez magyarország szégyene. És tényleg: ezeket tartjuk el
[link]Hali!Szeretnék kérdezni valami olyat amit nem lehetne de nem tudok rá hol választ kapni.Szeretném megkérdezni ha kapok rá engedélyt.köszi!
-
14adam
addikt
válasz GC-EvElyN- #453 üzenetére
háháhá baszki mindjárt lefordulok a székröl.sírni tudnék az ilyeneken
-
lúzer
veterán
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
Gambit
őstag
Már néhányszor ki lett vesézve ez a téma. Ez egy részlet egy rövidfilmből. A címe: Pesti Mese: Óz a Nagy Varázsló. A kiscsaj pedig a 19 éves Stefanovics Angéla színésznő, alias Lelkes Emese. Mellesleg ő is rendezte.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
-
golyani
őstag
zsíííkomon
-
sK0t
tag
Újabb jóféle Mónika show
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.
-
horyk
senior tag
Ez nem szánalmas de nem tom hová tegyem úgyhogy ide raktam.
Madonna M5Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
-
vedini
őstag
van itt minden a PH!-n
más:
most volt a tv-ben, a kisgyerek akin szíváltültetést végeztek, sajnos életét vesztette ma
kicsit sziven ütött a doki nyilatkozata, a gyerek minden eredménye jó volt, nem tudja mi lehetett a probléma
namármost a múltkor is láttam egy bejátszást, épp az anyja sütivel tömte, kb 80kg egy 9 éves gyerek, de tömik cukorral, érdekes hogy ezt senki nem látja, hogy iszonyat túlsúlyos voltworkworkwork...
-
horyk
senior tag
Én is most láttam a tvben. Szegény kis srác, nagyon sajnálom szegényt.
A riportban életvidámnak tűnt.Hát ha nem figyeltek az étrendjére az biztos azért befolyásolt valamit.
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
horyk
senior tag
Fradista szurkolók megköszönik a csapat játékát ! [link]
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
rii
nagyúr
jaja, ... ezek nagyon fályin videók (-: régen meg is voltak mind ...
BMW Commercial 005 "Beat The Devil"
BMW Commercial 003 "Chosen"
BMW Commercial 002 "Ambush"
BMW Commercial 004 "Ticker"
BMW commercial "Powder Keg"piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Ricardo
titán
-
niti
aktív tag
-
horyk
senior tag
Szép magyar beszéd : [link]
-
horyk
senior tag
Na az ilyen buta picsákat, ehhh nem is folytatom : [link]
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
horyk
senior tag
válasz tomcsi23 #481 üzenetére
A "kis" csaj se semmi, de az a két Lipótmezei szökevény...
-
(Darkwood)
őstag
Remélem ez nem volt még:[link]
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
<NewL>
addikt
válasz (Darkwood) #483 üzenetére
Ezt végignézni nem lehet nemhogy végighallgatni!
There's an app for that
-
Ricardo
titán
No comment
-
GC-EvElyN-
senior tag
Ez is Magyarország[link]
[ Szerkesztve ]
Hali!Szeretnék kérdezni valami olyat amit nem lehetne de nem tudok rá hol választ kapni.Szeretném megkérdezni ha kapok rá engedélyt.köszi!
-
Brent
aktív tag
válasz GC-EvElyN- #487 üzenetére
Itt tartunk...
uhh belese merek gondolni mit csinálnék azzal a kisebbségivel aki gondol 1et és beköltözik a házamba..
[ Szerkesztve ]
-
GC-EvElyN-
senior tag
-
Alvin_ti4200
félisten
1. ezek után csodálkoznak, hogy a legtöbb fiatal nyugat felé megy?
2. nekem az a meglátásom, hogy a magyarság döntő többsége rasszista (nem a romákat illetően, hanem _ez a fajta_ romákat illetően), csak nem merik felvállalni, így inkább álszent módon elítélik a rasszizmust, pedig szívük legmélyén gyűlölik és egy pofár vízben megfojtanák az összes ilyen embert (embert...).
3. két megoldást tudok én is elképzelni, mert a kormány és az érintett szervek nem fognak és nem is mernek lépni, csak kerülghetik a forró kását:
a, ki fognak minket üldözni a saját hazánkból, ha ilyen tempóban terjednek (mert ezek már nem szaporodnak) az érintett etnikumok, mert nincs ma idehaza olyan szervezet/jogrendszer, amelyik egyértelműen megvédené a rendes magyar állampolgárokat a bevándorlóktól (mert ezek azok).
b, előbb-utóbb valamelyik forróbb fejű megkárosított megunja a dolgot és tényleg előveszi a fegyvert (vagy amit a kezébe tud ragadni), onnantól kezdve viszont megint a cigányoknál az adu, hiszen akkor megint a magyarok lesznek a mocskos rasszisták. A műsor vége felé a 3 éves gyerekes utcás példa jól ábrázolta a mai állást...[ Szerkesztve ]
-
Brent
aktív tag
válasz Alvin_ti4200 #492 üzenetére
de ez milyen már : a norvégok halálosan megfenyegetik a Magyar házaspárt --->(rendőr sehol)---->a házaspár végső elkeseredésében hívja a Magyar Gárdát hogy segítsenek költözni----->Magyar gárda kijön hopp megjelenik 150 rendőr
Azért tudnak a srácok...
-
leviske
veterán
Ritkán sajnáltam eddigi életemben Havas Henriket... ez a ritka pillanatok egyike.
Amugy miért érzem ugy, hogy Kiszel Tündének már ingyen járna az űrbeutazás? Csak oda viszonylatban? Anetkával és David Merliny-vel megspékelve...
(#494) Alvin_ti4200 : Magyarországon már mindenkinek van joga... kivéve a magyar polgároknak. Csodálkozom, hogy eddig ezt még csak én vettem észre. (?)
[ Szerkesztve ]
-
raskolnikoff
őstag
de ez a riport se talált megértő fülekre. a műsor is csak úgy van, vki tudja ennyire behatóan hogy ez van van aki nem. de egyik sem tud mit kezdeni ezzel a dologgal. aki meg tudna az meg nem teszi meg mert köti az alkotmányos jog. na most akkor ezt vki magyarázza meg?! ördögi kör.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Ricardo
titán
Budapest Cigány Hit gyülekezete. 1997
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Brent
aktív tag
válasz Alvin_ti4200 #494 üzenetére
javítson ki valaki, ha tévedek, de a rendőrök azért jöttek ki, hogy a cigányokat védjék a gárdától? Mert ha igen (márpedig nem sok egyebet tudok elképzelni), akkor ebben az országban mi kisebbségben élünk barátaim...
Nah jó hogy rájöttél barátom...
De ezt mindenki megtapasztalhatja saját magán... ha esetleg valamikor a jövőben belédköt egy kisebbségi és te esetleg úgy döntesz hogy nem hagyod magad megalázni , kirabolni tehát megvéded magad , téged fognak elővenni hogy mégis "hogy képzeled hogy megvéded magad? Neked azt nem szabad !!"
Aktív témák
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest