Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa Competizione
- Battlefield 4
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- Battlefield 2042
Aktív témák
-
Bibby
addikt
Lehet hogy ide beillik egyik kis kedvencem. Bár már rég nem frissült de ha néhány havonta ránézek mindig jókedvre derít.
Ελευθερια η θανατος
-
old gray
addikt
-
Coyot
őstag
Má' nem
-
Jofi81
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Beszarás, mik vannak!
Itt egy újabb szép cigány...Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Nyugdíjas
nagyúr
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
-
FehérHolló
veterán
Modkerbe futni, kiszedetni, majd egy moderátor/házigazda szavai mögé bújni túl könnyű dolog lett volna.
Semmi többet nem akar ez a gyerek, csak a középpontba kerülni, hogy (fel)figyeljenek rá mások. Ő ezt a módját választotta. Teljesen emberi dolog, semmi szégyen nincs ebben.
Az meg a te dolgot, hogy miért itt ebben a topicban terjeszted. Nem tilos.
Én személy szerint nem tudok rajta sem nevetni, sem sajnálni. Ilyen ember és kész.
Skynet is real. It's called Google.
-
Sátán44
addikt
válasz FehérHolló #115 üzenetére
Sajnálom szegényt.Nekem is volt egy ilyen oszttársam,segítettem neki amiben tudtam.45kg-os volt,tesiből is felmentették,mert alkalmatlan volt.Eltelt 10 év (bodyzik) és 42-es karja van ,most is buta,mint a föld,de legalább a teste kompenzálja a fejét.
[ Szerkesztve ]
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
tolts.hu
őstag
Ebben csak az a vicc, hogy a mai csajoknak ez kell:
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
concret_hp
addikt
fekete pákóról kinek mi jut eszébe? nekem az úúúrhajó
vagy fullba vagy sehogy :D
-
LOTR
addikt
szerintem teljesen felesleges beszúrni a képeket, aki kíváncsi rájuk az megnézi a linket...
One Ring to rule them all
-
Jofi81
őstag
válasz concret_hp #120 üzenetére
Nekem meg a "hulye kocsog", meg a "kokemeny"...
-
Eagl3
veterán
Van ám nekem is saját gyűjteményem, mindjárt töltök fel párat
Szerk.:
[ Szerkesztve ]
-
copin
őstag
Nem tudom volt-e már, de itt van:
[link]A legutóbbi hozzászólás alapján ha jól értem:
A fizetésük elmaradása miatt (lassan 1 éve késik), nem dolgoznak, mondván miért, ha ugyse kapnak fizetést.Ha ez igaz, akkor érthető a háttérben dülöngélő részeg, sáros alak. Aki ezen nevet az gondoljon arra, ha hónapokig nem kap fizetés, vajon mi tartaná meg benne a jövőbe vetett hitet? Nem csoda, ha ezek után valaki az alkoholban látja a megoldást.
-
Jofi81
őstag
-
juliabrilke
veterán
válasz darnellsmith #132 üzenetére
Milyen fogak?
-
Gambit
őstag
válasz FehérHolló #115 üzenetére
Egyrészt nem terjesztem. Kérték, felraktam. Azért itt, mert itt kérték.
Én sem nevetek rajta, és amikor beraktam, figyelmeztetést is írtam mellé, hogy komoly dologról van szó.
Amúgy nem tudom, miért vagy olyan biztos benne, hogy kiszedték volna, ha kéred. Nem hinném, hogy bármilyen szabályt is sértene.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
CséZé
őstag
Pákó barátunk magyarrá avatása
Nem is hinnéd h képben van -
FehérHolló
veterán
Nem vagyok benne biztos. Írtam is, hogy nem tilos, amit csinálsz. (Bár abba a környezetbe jobban beleillett, most így kiemelve hülyén hangzik.)
Csak elmondtam a véleményem. Ennyi történt.Azzal, hogy belinkelted ide, 30-40 ember tudomására hoztad, hogy létezik. Nagy részük el is olvasta. Nevezhetjük ezt terjesztésnek, vagy berakásnak. De ebbe ne menjünk bele, mert egyikünk sem nyelvész tudomásom szerint.
Részemről a téma lezárva, elmondtam vele kapcsolatban, amit tudtam.
Skynet is real. It's called Google.
-
shtml
őstag
Kicsit más:
A Napnál is fényesebb csillagra bukkantak
2008. február 12., kedd 8:00 InfoRádió / MTIA Napnál százezerszer fényesebb csillagot fedeztek fel kanadai kutatók. A csillag, amely néhány millió évvel idősebb Napunknál, és lényegesen forróbb - felületén a hőmérséklet eléri a 45 ezer Celsius fokot -, a Tejútrendszer mellett egy óriási csillagködöt "világít be".
Két pár hangszóró jár annak, aki helyreteszi azt a pár ordító baromságot, amelyet ebbe a hírbe sikerült belesűríteni.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz RoyalFlush #144 üzenetére
Ez megint Pákó kategória volt. 2 részletben tudtam csak végignézni... Az az igazság én ezen már nem mindig tudok nevetni
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
shtml
őstag
Eddig nincs nyertes (amúgy képletes hangszóró jár csak, Egry János régi kvízprogramjára célozva).
littlelion21: Az asztronómus rendben van, az asztrológus csillagjóst jelent.
_az: A Nap felszíni hőmérséklete 5,500 Kelvin körül van, amit te mondasz, az a belseje. A fényességét viszont a felszíni hőmérséklet határozza meg.
Rajta tovább, elég csak az általam beidézett szöveget olvasni. Van olyan szánalmas, mint a többi, amit ebben a topicban mutattatok.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
Vicoo
senior tag
Jó látni h itt is előkerültek az öt utcaiak,így nő a nézettsége...
-
littlelion21
addikt
Újabb gyöngyszem...
Remélem még nem volt!
Aktív témák
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest