Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- PlayStation 1 / 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Cyberpunk 2077
Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
kételkedem
addikt
Kis ország, kis sztárok! Az vigasztal, h az American Idol-ban is pont ilyen bénák
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
horyk
senior tag
Ezek a sötétben is úgy világítanak, hogy a villanyt se kell felkapcsolni.
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
lorcsi
veterán
eladó: vadi új soundcore motion+
-
lorcsi
veterán
eladó: vadi új soundcore motion+
-
horyk
senior tag
-
Gabeee
tag
Tegnap "A Tejesember" linkelt a jutyúbon egy Rúzsa Magdi dalt (#906). Az utolsó komment 1 órája született: "Ratyi picsa XD" by horyk1.
Ezúton is szeretném megköszönni a magasröptű hozzászólást, ez is szégyenfalra való."Jó nyitott elmével élni, de azért annyira ne nyitottal, hogy kiessen rajta az agyad." Carl Sagan
-
horyk
senior tag
Hát ha neked bejön Magdika, akkor hajrá !!!!!!!!!
mod: Na, felkerültem a szégyenfalra. Újjééééé ezt is megértem.
THNX gabeee[ Szerkesztve ]
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
Gabeee
tag
Nem Magdikáról van szó, hanem a Te értelmes kommentedről. És ezúton is köszönjük a sormintát, amit szmájlikból alkottál, de elég egy is. Olvassál alapelveket, soha nem késő...
Mod: szívesen, máskor is...
[ Szerkesztve ]
"Jó nyitott elmével élni, de azért annyira ne nyitottal, hogy kiessen rajta az agyad." Carl Sagan
-
horyk
senior tag
Értelmes vagy nem, nekem ennyi a Magdi. Sorry, hogy ezzel beletapostam a lelkivilágodba.
Az meg nem sorminta, légy kreatív.
-
Gabeee
tag
Félreértesz, nem tapostál bele a lelkivilágomba. Főleg nem Magdikával kapcsolatban, nem szoktam őt hallgatni. Csak azt vettem észre, hogy szinte mindig negatív észrevételeid vannak. Olvasd csak vissza a hsz-eidet...
No flame, részemről befejeztem!"Jó nyitott elmével élni, de azért annyira ne nyitottal, hogy kiessen rajta az agyad." Carl Sagan
-
Gabeee
tag
Majd az idő eldönti, hogy nagy sztár vagy sem. Ha nem az, akkor lassan eltűnik a süllyesztőben, ha meg az, akkor hallunk még róla. Én kb az 1-2. Megasztárt néztem, több sorozatot már nem bír el a szervezetem.
A médiamókusok és az ún. celebek (sztárok?) engem is nagyon irritálnak, minél több tv csatorna van, annál kevesebb a nézhető műsor. És ha az ilyen VV és BB szereplők a sztárok, és a Maunika és a Balázs műsora a legnézettebb, akkor a jövőben is elfelejthetjük a tv nézést, mint olyat. De a tömegeknek ez kell, az a néhány ember, akinek ez kevés, az talál magának más szórakozást! Mert ugye talál?"Jó nyitott elmével élni, de azért annyira ne nyitottal, hogy kiessen rajta az agyad." Carl Sagan
-
horyk
senior tag
Negatív hozzászólásaim Ja, tényleg. Van egy kettő, de nem mind negatív.
De hát ez a szégyenfal, nem lehet mindig örülni a sok kreténnek akiket ide be linkelnek, nemNahogy ne csak szét OFFoljuk a topikot :
-
MODERÁTOR
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Integra
titán
felírom ezt a két kozmopolita nyápic kurvát meg ezt a gönczi pöcs gyereket is, hát milyen vacsorát dobott össze a bodrogi bácsi????
anyám, 10 ujjam lenyalnám ha ehetnék belőle..
ezek meg itt sípolnak, meg nyávognak, hogy hús, meg csak natúr kaja meg csípős...
pffffffffffffff...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
horyk
senior tag
Annó láttam én is, mikor Gyulabá főzött.
Nekem a kaja itt kezdődik, nem ám saláta meg nyápic kaják.
Én húst eszem hússal. Meg is látszik rajtam.
Ha Székesfehérváron jártok feltétlenül térjetek be a Kiskulacs vendéglőbe, kemencében sűlt finomságok (liba, kacsa, bárány, malac) garmadája.Na most megyek és még1x megvacsorázok.
-
-
Magnum_
nagyúr
mér ment haza a hajdu?
I humbly and respectfully decline™
-
Hequila
őstag
Mondjuk az oldal összes lakóját be lehetne linkelni, de egyet mégis kiemelnék.
''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
-
zsolt1129
addikt
Ez sem gyenge
[link] -
brownus
veterán
neszójjááá bee!
petivagyok -
tiv83us
veterán
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
DeadMeat
nagyúr
Nézi valaki ezt a BÁR 2,0-át? Én kb 15 percet birtam ki.Eszméletlen egyfos
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Snoop-y
veterán
Hát a "legenda" valóban folytatódik. Egyik szarabb mint a másik. Az meg a nonpluszultra, hogy az egyik versenyzőt meg szinte nyíltan azért juttaták tovább mert kell egy kissebségi szerencsétlen sorsú emberke akinek megadják a lehetőséget. Szánalomhalmaz
Az előző megasztárokat sem tartom valami nagyra. Műmájer sztárolás az egész. Persze jobban tudnak énekelni mint én de szerintem semmi maradandót nem tettek/tesznek le az asztalra. Tucatvernyákolók semmi több.New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
brownus
veterán
koxx válaszolt a 933ra, én meg belinkeltem ezt a szárt hogy mindenki tudja kiről is van szó
de ha tudod törölni mehet a dolog:dmod: ne csináld már, hát milyen kép már ez??:d a másikon meg ott fogdossa a csaja csöcseit és ki is rakja, ehh... de lehet én vagyok kcsit régimodi
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest