Hirdetés
Aktív témák
-
CSorBA
őstag
Nincs vkinek, vmi olcso és jó előlapi ventiszabályzó panelje?
-
Rhino666
addikt
Kellene egy (min) 266MHz FSB-s SocketA-s AMD proci hirtelenjében! Valaki?
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
Luighi
senior tag
Érdekel valakit egy WD Caviar 34000 vinya 1,5k-ért?
4000,7Mb
5200rpm
16 fej
Bad Sector mentesen (HD Tune 2.1)
Health Status=OK (HD Tune 2.1) -
Thom!
veterán
Eladó GF7600GS vagy csere GF6600 AGP-s videokártyára kivéve Inno!
-
Thom!
veterán
Radeon 9250 vadiúj eladó csere 512MB DDR400-as RAMra.
-
userZ
aktív tag
Sziasztok!
Eladó egy LG Studioworks 520Si crt moncsi! Kifogástalanul működik, tft-re váltás miatt adom el. Alkudni lehet!
Irányár: 6000Ft
[link]Stop the Earth, I want to get off!
-
DVI-s VGA-t keresek 10K-ig, legalább 1 hó gari kell.
AGP természetesen.
[Szerkesztve]| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
gabesz82
őstag
Intel Pentium4 1,7GHz S478 (SL5TK): 6500 Ft
2x64Mb PC100 SD-RAM: 1000Ft/dbPSN: Morfologus82
-
Luighi
senior tag
WDC 4Gb 1,5k
-
Sub-S
senior tag
válasz BobChemistry #668 üzenetére
TT Xaser III V2000A nem érdekel esetleg?
-
sss
őstag
Socket a-s lap meg proci volna valakine eladó? Mostmár lassan tényleg kellene.
-
Sub-S
senior tag
válasz BobChemistry #672 üzenetére
A sallangokat ki lehet belőle szedni.
Bár nem tudom pontosan melyekre gondolsz... -
pmheros
őstag
-
(Bundás)
addikt
Debrecenre szokott járni valaki?
-
BobChemistry
őstag
szokott valaki vásárolni a Freesector-ban?
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
(Bundás)
addikt
válasz BobChemistry #677 üzenetére
Amióta a mami és a pici ürge van ott (jó ideje) nem jártam arra! Szakértelem, tolerancia = 0 !
-
gykarcsi
tag
Csá! Szoktam ott vásárolni, az igaz, hogy szakértelem nem sok van, de szerintem korrektek. Garanciás problémám még nem volt (illetve még nem kellet garanciát intézni). Tavaly kerestem Asus tv kártyát, Szegeden nem volt sehol. Írtam nekik, hogy be tudják-e szerezni, a tulaj 2 nap mulva válaszolt, igen, ennyibe kerül, hétvégére itt volt a kártya. Nekem csak jó tapasztalataim vannak velük.
[Szerkesztve] -
(Bundás)
addikt
válasz BobChemistry #680 üzenetére
Volt már velük garanciális problémám, de az főként a szakértelmük és az én tapasztalatlanságom hibájából adódott.
Ősrégről példának okáért nekem kellett kideríteni, hogy a Via chipset-es alaplapokhoz szükséges Via driver, mert anélkül fagy a gép (fiatal voltam és tapasztalatlan) ! Ők ezt nem tudták, sőt a gép átment 3db ram cserén, 3db borda cserén (mindez ugye ráfizetéses volt) , mire egy másik boltba helyre igazítottak!
Legközelebb egy vga-val volt problémám, fagyott játék közben. Bevittem egy szerdai napon, mondták menjek be érte pénteken 14 órára. Bementem 13 órára és csak akkor kezdték el a rohadékok tesztelni a gépet. Elkezdtek filmet nézni, cd-rom-ról másolni, közben a winyóról szintúgy. Egy órát ment a gép, és azt mondták, hogy ennek semmi baja! Mondom játékban fagy b+! Erre: Nekik nincs idejük játszani! kABE!
A főnök az korrekt, vele kell garis ügyeket intézni. Máskor neki mondtam a problémám, egyből küldte Pestre és cserélték a hibás alkatrészt.
A kismuksó egy pöcs (a mami meg a számok világában se jártas, nemhogy informatikában ). Lehet azóta elolvasott pár számtech újságot a muki, gondolom okosodott valamit. -
rptr
tag
Vasaroltam en is mar ott parszor. Ha garos gond volt, akkor nem szivoztak, de az teny, hogy nem is kapkodtak el. (Nekem a monitorom nem lehetett Szegeden 2002-ben beszerezni es 1 het alatt lehoztak, azotan is mukodik szepen, csak kar hogy tizedet se eri, de ez nem rajtuk mulott ).
-
Tamás24
tag
Eladó:
- Gigabyte 9550DP 256Mb (406/406) Alapórajeles passzív hűtéses videokártya
Ilyen: [link]
garis még kb 5-6 hónap
Keresek:
6600 AGP-s videokarit 15K áronHa valami működik ne próbáld megjavítani.
-
piqla
őstag
Elado lenne Epox 8rda3+, benne 2500+ Athlon xp procko Szegeden illetve Pesten. Ki mit adna erte?
Szereted az állatokat?
-
-
CheeseE
tag
Keresek 10-40 gigas HDDt, van valakinek?
Autodiagnosztikai interfészek és szoftverek, DMX controllerek! :)
-
Rhino666
addikt
Kellene nekem egy normál ATX méretezésű házikó moddingolásra (= nem baj, ha dzsuvás, csúnya, régi, törött stb.)! Az a lényeg, hogy az alaplap platformját viszonylag könnyen ki lehessen venni, na meg hogy tepedt olcsó legyen!
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
jenko
tag
Van Szegeden olyan bolt, ahol egy notebookot nem a pesti átlagára 120%-ért kapok? Vagy mindenképpen pest avagy webárúház?
Tudtátok, hogyha a ''mama'' szó betűi közül egyet elvesztek, hármat meg megváltoztattok, azt kapjátok, hogy ''sör''? Csodálatos, nem?
-
sss
őstag
Ment egy privi.
Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest