Hirdetés
Aktív témák
-
pschio
őstag
maxtor diamondmax 9 ata 160GB vattauj egyszer sem hasznat vinyo elado. garancia is van ra
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
Rick2
senior tag
válasz (Bundás) #1108 üzenetére
mennyire sürgős a dolog? mert van 3 lapom, 2 procim,, legalábbis socketA vonalon.. 1 lap már odavan, a 2 procc meg jól meglenne a lapokkal...ha viszik a lapot, nincs gond a procival, tiéd lehet...
[Szerkesztve]a szegény ember elfogadja, amit eléraknak, a gazdag pedig elveszi azt, ami jár neki.
-
pmheros
őstag
figyeljetek oda a merevlemezeitek hűtésére, talán a melegtől, talán a benne levő üzemórától, most halt meg a Samsung SP0802N vinyóm, minden előjel nélkül. Eddig tökéletesen tette a dolgát csenben, langyosan. Béke poraira
nem vagyok tökéletes
-
-
Rick2
senior tag
válasz pmheros #1110 üzenetére
Mező Érték
Maxtor 7L250S0 35 °C (95 °F)
szerintem ez nem a melegtől fog megmakkanni, ha egyáltalán meg fog..de elvileg azért minden időben érdemes hűteni egy vinyót, ezer magyar forinton nem múlhat...Köcce!a szegény ember elfogadja, amit eléraknak, a gazdag pedig elveszi azt, ami jár neki.
-
-
kistucsok
csendes tag
gazdit keres :
ga-k8vm800m alaplap
socket 754 -es proci jo bele
eredeti dobozában, minden tartozékával, sosem volt még gépbenAmit be lehet zárni, ki is lehet nyitni!
-
boba6
senior tag
17000 magyar pénz
nagyon nem akarok beszámítani semmit, esetleg:
Silverstone vagy egyéb HTPC ház
80GB SATA2 vinyó
jobb TV tuner... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
boba6
senior tag
amit én használok az a D 805 3640-en megy (20x182)
fesz 1.38 volt ami 1.32-re esik vissza abit guru szerint max terhelésen (lehet kevés neki a ZEN?), biosba viszont 1.475-öt kell állítani annyira nagy a szórása (ez felel meg a 1.38-nak)
a pwm-nek viszont kell az aktív hűtés, tehát olyan procihűtő ami azt is szellőztetei
(AC Freezer 7 Pro, Scythe Katana CU...)... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
pmheros
őstag
én csak ajnlani tudom ''boboa6'' -et. Olyan garanciális problémámat oldott meg ami nem biztos hogy elvárható lett volna az adott helyzetben.
Nagyon korrekt eladó, szerintem érdemes nála vásárolni.
[Szerkesztve]nem vagyok tökéletes
-
boba6
senior tag
válasz pmheros #1125 üzenetére
(még azt is elnézem hogy majdnem oboa6 lettem )
tényleg, nem is mondtad hogy szuperálnak az új ramok
[Szerkesztve]... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
Thom!
veterán
InnoGF7600GS 256MB eladó.
Artic Cooling TC3 8cm hűtő eladó. -
pintyesz
senior tag
Próba...
Gigabyte K8NSC 939 még 2 év gar
A64 939 3000+@4000+ gar nincs már de semmi baja
Geil 2X512MB Dual channel KIT 2év 11hónap gar
MSI Gf6800LE@8/6 gar nincs
88KFormat C:...YES or CONTINUE? :))
-
boba6
senior tag
Corsair Value Select 2GB kit, DDR2-667, 10 hó gar
Intel D 805 CPU (bontatlan dobozos) 1 év gar
Abit NI8 SLI GR lap (bontatlan) 2 év gar
együtt :: 90k
vegyétek-vigyétek... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
pschio
őstag
maxtor diamondmax 9 ata 160GB vattauj egyszer sem hasznat vinyo elado. garancia is van ra 2007 vegeig
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
Neptun24
csendes tag
Eladó: K7S8XE 3.0 SIS748 chipset SocketA
-
(Bundás)
addikt
cooler master aero 7 alu socket A hűtő érdekel valakit?
[Szerkesztve] -
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Valaki megy fel mostanában Bp-re? Egy öltönyt kellene felvinni. Tudom Kraft megy 8-án de hamarabb kellene ezt felvinni ha lehetséges.
Köszönöm''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''
-
Luighi
senior tag
Eladó CRT:
Dell M992
19'', 456.4mm látható, TCO'99, 96kHz, 160Hz, 0.243mm pontátmérő... [link]
Ára 20k 3hó garival
szerk.: képhez képest annyi a különbség, hogy a káva szürke...
[Szerkesztve] -
Tyan Tiger MP + 2x1750+ Amd Geode CPU (crystalcpuid-vel 1400MHz, drótozással 2000MHz)
[link]
45K| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
válasz BobChemistry #1144 üzenetére
Ebbe sajnos reg. ecc kell, de bőven jó a 266-os is bele, multkor 19K+egy ballantinesért vettem 2 gigát (4x512) itt a piacon.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
rptr
tag
Keresek cd irot, socket 462-es alaplapot.
-
lmsamuel
csendes tag
Hali!
Tökéletes állapotban lévő Neo-neon F-80Z füstgép eladó gyáricsomagolásban.
+ ajándék 5liter füstfolyadék.
Leírás: Teljesítmény 700 W, Füst mennyiség 80 m3/perc, távvezérelhető.
Ár: 12k
UI: Csere is érdekel (ABIT IC-7, vagy ASUS P4C800 Delux lapok)
[Szerkesztve] -
mucius
tag
hali!
szegeden keresek használt, 17 colos, sík képernyős crt monitort (1024x768 min. 85hz). ha tudnátok vmi tippet, akár boltról, akár beszerző személyről, azt megköszönném.
aprót átnéztem, de semmi.
előre is thx!
Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest