Új hozzászólás Aktív témák

  • veze

    őstag

    válasz biomassza #92340 üzenetére

    áááááá, egyszer bevittem hozzá egy husdaralót , kését élezni. van ennek más sok éve.
    olyan szerkezeti felépítésü a husdaraló hogy a tekerős rész felő l van egy kemény müanyagszerű betétje. rá van huzva a tengely csonkjára ( de könnyen lehuzható) és beleül az öntvény házba is kissé. Szóval olyan persely féle , de jóféle anyag mert nem koppott eddig még el.
    Ha ez nincs benne akkor lóg az egész csiga mert kb 5mm-nyi a vastagsága és azt a helyet nem tölti ki semmi, és így használhatatlan.
    Na mármost...
    bevittem, odaadtam neki, mondta hogy rögtön meg is csinalja. ok vártam közben nézelödtem , majd kész lettösszerakta és látom hogy log az egész, mert nincs benne ez a fentebb vázolt alkatrész. Momdom ez így nem jó, onnan hiányzik a persely.. Azt mondja ott nem is volt semmi igy adtam, oda.. Mondom ez nem igaz mert ott volt benne. Hát aszondja nem volt.
    Nézett erre arra az asztalon meg műhelyben de nem volt sehol pedig fehér feltünő színe volt. szumma szumma kb öt perc keresgélés után megtaláltam valami lábas mühelyszekrény alá begurulva... Nem igazán törte magát hogy most mi lesz Azt mondta nem kell bele olyan nem is volt. Azt persze nem tudta megmondani hogy akkor hogyan lehet anélkül szorosra állitani a tárcsa és a kés helyzetét..és hogyan is működne így
    Nos én oda többé nem megyek, az biztos mert még elb@szbna a pengéket is.. :D

Új hozzászólás Aktív témák