Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
fecus
őstag
válasz FIREBLADE78 #62795 üzenetére
Nekünk oldalt van egy wifi gomb. Addig kell nyomni amíg a wifi led világítani kezd!
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
kispéé
senior tag
Én csak egyet nem értek, hogy tudják ezt megoldani 1K/fó áron, illetve hét végén 2.2K/fő áron, vagy fordítva, a többiek miért kérnek el 2-3x annyit kb ugyanezért?
Ezt én sem értem, majdnem minden munkanap ott kajálok, szerintem is megéri az 1K-t, főleg, hogy sosem tudom eldönteni mit egyek, így végigeszek mindent.
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani szerelvény boltot, ahol szivattyúhoz tudnék venni réz idomot, amibe az óra és a nyomáskapcsoló csatlakozik ?
-
Jinxb1rd
addikt
Tessék, tessék vinni:
Nikon D3100 18-55 VR Kit + Vízhatlan Golla fényképezőtáska + 2Gb kártya. Keveset használt, megkímélt állapotban.We are only Stardust...
-
_Petya_
őstag
válasz RaPiDsHaRe #62807 üzenetére
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
vans?
őstag
válasz FoxiestFox #62781 üzenetére
Hol van ez a Centrum godor pontosan? Nincs ott semmi ahogy latom, de beneznek.
hábm bábm
-
félisten
-
őstag
Hali!
Sony Z3C eladó! Szokásomhoz híven topiklakóknak kedvezmény!
-
Rick4
félisten
Ha esetleg valaki egy jó notit keres: [link]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
quailstorm
nagyúr
dafaq
azt hittem ez drágább
én ilyet nyúzok jelenleg -
Rick4
félisten
válasz quailstorm #62829 üzenetére
Nincs sok különbség közöttük, az enyémből meg összesen 1db-ot találtam, azt is 150-ért. Ahhoz képest kevesebbre lőttem be az árat, majd kiderül, viszik-e ennyiért.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
quailstorm
nagyúr
Mondjuk az én Lenovom se kell a kutyának se.
Pedig elég sok ismerősöm belesétált a Celeronnak meg Pentiumnak csúfolt BayTrail csapdába. Aztán meg panaszkodik, hogy a régi jobb volt. (Athlon 64x2 vagy Sandy Celeron, többiek előzőjét nemtom). -
Rick4
félisten
válasz quailstorm #62831 üzenetére
Én is vacakoltam, mi legyen, Pentium N-t se nagyon akartam, aztán egy AMD A8-6410 lett, most még megyek, veszek bele egy SSD-t, utána nem lesz gond vele. FB-ra pont elég az asszonynak.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz quailstorm #62831 üzenetére
+1 nekem is hasonlóm van csak HP-ban...
nem nagy durranás a lapos, de amire mi is használjuk, arra tökéletes.
viszont eladni, szerintem esélytelen[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
quailstorm
nagyúr
válasz Lacielvtárs #62833 üzenetére
Pont ez a 250 G3 bőgött le brutálisan a régi Sandy Celronos olcsóSamsung ellen
De netezni lehet vele az tény. Meg MSOffice-t. Csak ennyi pénzért többet várnék egy Prescott P4-nél (Phoronixos teszt alapján akörül vannak a BayTrailek, kicsit jobb)Nem egy faszacucc a Haswelles cerkám se az 1,4GHz-el. De 1 kört így is ráver a Baytrailre. IGP is hatezerszer jobb, meg a virtualizálás is értelmesen megy rajta.
Arra már azt mondom, hogy hajtépés nélkül használható, főleg ha kivágod a kukába a gyári HDD-t. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz quailstorm #62834 üzenetére
hát kérlek alássan, én valóban kivettem belőle a gyári HDD-t, és ment bele egy SSD.
így azért már vállalható normális irodai feladatokra ez is ami nekünk van, meg jó lesz majd kolbásztöltő gépnek is akár
de nem akarom fikázni, mert alapvetően nem rosszak, csak az ára, eléggé túl van árazva[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
quailstorm
nagyúr
válasz Lacielvtárs #62835 üzenetére
az biztos, főleg ha hozzávesszük a hasznot ami rajta van
a BayTrail maga a messiás volt az Atomok közt, Win8.1-es tabletek istencsászárságát hozta el. A CloverTrail(+) egy drága szenny volt, ami semmire se jó.
Nade hogy az 5$-os, veszteséggel árusított eMMC-hez és embedded interfacekhez tervezett BayTrail köré ITX lapokat, és 100 ezres laposokat építsenek, az nonszensz. -
Rick4
félisten
Lenne tipp ennél jobbnak tűnő SSD-re? [link]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz quailstorm #62836 üzenetére
hát igen, ebben van ráció...
és hát alapvetően meg is szívatják a vásárlókat ezen a téren ha mondhatok ilyet
no de nem baj, ennyit tud, és használjuk arra amireakarjuktudjuk"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
félisten
válasz quailstorm #62842 üzenetére
szerintem mSATA nem elég gyors
Lol?
-
fero02
nagyúr
válasz FoxiestFox #62843 üzenetére
LoL!
-
quailstorm
nagyúr
válasz FoxiestFox #62843 üzenetére
120MB/s volt a nagyonmax Lenovo Y500-ban. Míg optibayben sokkal többet kitolt... 200 fölött.
de lehet az Y500 volt a szar vagy a Kingston cucc, mert most nézem, hogy az elméleti sávszél az megvan 240MB simán
Y500 mSATA meg sokat szidott volt.[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
A Pleiádok potyogását milyen irányba figyelve lehet látni?
-
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz lugosi #62848 üzenetére
"A megfigyeléshez ugyanis nem a fejünk feletti pontot kell mereven bámulni, hanem a zenit és a horizont között, körülbelül 45 fokos szögben érdemes pásztázni az eget. Az irány sem sokat számít, bár észak vagy dél felé fordulva talán sűrűbben záporoznak a meteorok. A lényeg tényleg az, hogy minél kevesebb földi fényforrás zavarja a látványt."
Csak győzzed kivárni
[ Szerkesztve ]
Csillagkaput a Csillag térre!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- BestBuy topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- alza vélemények - tapasztalatok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dolce Gusto
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest