Új hozzászólás Aktív témák

  • bb0t

    senior tag

    LOGOUT blog

    Én is a Frakk 96-ról beszélek... Nem fogom ott megvenni én sem, mert nem fogom egy ilyen cég forgalmát megtámogatni még 2000ft-tal sem. Inkább megveszem olyan helyen ahol drágább de tisztességes a konstrukció mert ezt nem tartom annak.

    Ha az árai eltérnek a bolti áraktól és nem vehetem át a rendelésem a boltban, nincsen semmi baj csak akkor nevezze át a webáruházat, függetlenítse a bolttól. Ne legyen összekötve a két dolog, ha rájuk keresek ne legyen ott, hogy a bolt webhelye a frakk96.hu meg ne ajánlgassa, hogy nézzem meg ott a termékeiket. Legyen bitymeretty.hu és ne tudjam, hogy ugyanaz üzemelteti, mint aki a kálvárián lévő boltot. :((

    Másik bosszúság ami ért webáruház fronton a fékmester.hu. :W Kiderült, hogy az EBC fékek csak nagyobb szállítási idővel érnek ide. Oké semmi gond, megrendeljük tegnap, itt van jövő hét csütörtökön felszereltetjük aztán mehetünk nyaralni. Erre felhív minket az ürge, hogy bocsi elcseszte a cikkszámot és a betétek csak 31-én érnek ide. Mondom az úgy nem jó ember, fel is kell rakatni mi meg 3-án már utaznánk el! Hát ő ezzel nem tud mit csinálni, csak hétfőn lehet rendelni, és csak 31-én tud ideérni. Mondom ilyen nincs, hogy ennyire rugalmatlanok legyenek, adja meg a angliai elérhetőséget majd mi megpróbálunk velük beszélni, 4 fékbetétet csak tudunk már szerezni. Erre azt mondta 1 perc és visszahív mindezt 2 órája.

    Bevallja, hogy elcseszte de felelősségvállalás semmi. Komolyan mondom tényleg szerencsétlen hülyének érzem magunkat itt a cégnél, én személy szerint minden követ megmozgatok, hogy a vásárlónak tudjuk teljesíteni a kérését. Volt, hogy egyedi kábelt forrasztottunk neki, mert nem volt, és önköltséggel elküldtük postán. Volt, hogy önköltségen vitte el a kolléga Romániába az árut mert benézte. Az se tud nyugati szemlélettel gondolkodni aki akarna. :(

    [ Szerkesztve ]

    Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.

Új hozzászólás Aktív témák