Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz bb0t #61913 üzenetére

    Vegyél 10 db-ot online és megtérül a posta...

    Te magad is elismerted, hogy költsége van a boltban történő értékesítésnek is, nem csak a futárnak. Jogtalannak érzem a felháborodásodat az iránt, hogy az eladó a költségeit Veled akarja megfizettetni.

    Kevered a szezont a fazonnal: webáruháznak nem kötelessége tartania átvételi pontot, kiküldi futárral és jó napot. Ha Te boltban szeretnéd átvenni, akkor bemész a boltba, leveszed a polcról, a kasszához fáradsz és kifizeted.

    És egy vidékinek olcsóbb a webáruház a relatív magas szállítási költséggel együtt, mert nem kell kocsiba ülnie, vagy buszra szállnia és elverni némi pénzt és időt rá. Én Budapesten belül is házhoz szállíttatok, mert nincs kocsim, a mindennapjaimhoz nincs szükségem bérletre sem, gyakran az én munkaidőm egybevág a boltéval, így nem tudok elmenni nyitvatartási időben és nincs kedvem 2 órát BKV-n tölteni. Így szoktam mérlegelni, hogy az utazási költségemen felüli összeg ér-e annyit nekem, mint az utazásra szánt idő.
    És igen, a Tesco 350 Ft-ért házhoz hozta a 4 zsugor ásványvizet, ez az összeg egy elővételben váltott buszjegy ára, de ezt az összeget már annak is kifizetném, aki a buszmegállótól hazahozza azon a 2 sarkon.

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák