Új hozzászólás Aktív témák

  • martonx

    veterán

    válasz SirRasor #47333 üzenetére

    Egyszer próbálj ki egy MS acc regisztrációt. A webes outlook teljesen korrekt, megkockáztatom, jobb mint a webes gmail. S ha a meglévő skype account-odat összekötöd az újonnan regisztrált MS acc-al, akkor még az ismerőseid is ott fognak figyelni a címjegyzékben.
    Ha meg már win8.1 van a gépeden, akkor MS acc-al használva az is meglepetés lehet, hogy a gépek közötti beállítások, onedrive mappád, IE beállítások, könyvjelzők, iletve ha windows phone-od lenne, akkor annak az IE-je is szinkronizálódik.

    Szóval nem annyira trollkodás ez az MS acc-al, csak minden gyártó próbálja a saját ökoszisztémájába terelni a usereket, akiknek ez ráadásul nem is rossz (kivéve a paranoiásokat). A metrós skype letöltés erőltetése viszont oltári MS baki, hiszen win8-on eleve ott van default, ergo aki odamegy, hogy le akarja a weboldalról tölteni, az egyértelmű, hogy melyik verziót akarja letölteni. Az MS egyszerűen csak béna. Míg a többi nagy (Gugli, Alma) ezt úgy tudja előadni, hogy az emberek kérik, hagy legyen ilyen-olyan Acc-uk, addig az MS ezt úgy tudja előadni, hogy az emberek nem értik, mi a f*szt akar rájuk tukmálni.

    A Skype - MS acc témától abszolút függetlenül ezt az SSD gyilkolászós dolgot nem értem. Minden általam ismert (munkahelyi tizenvalahány gép - Samsung, notebook - Samsung, otthon - OCZ, szülők gépe - Samsung) gépben SSD megy, mindegyiken windows fut (2 db 7-es a többi 8.1). Egyikkel se volt még semmi probléma.

    Ráadásul az SSD-k rövid élettartama se teljesen igaz, hacsak valaki nem 20-30 évig akarja használni az SSD-jét.

    Én kérek elnézést!

Új hozzászólás Aktív témák