Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz szumoo #29893 üzenetére
Egyébként pont ez a bajom a melegfelvonulással is. Totál nem érdekel, ki kinek a mijét hova dugja, fogja, kapja, magánügye, és maradjon is az, én se rázom magam egy kamionon állva, hogy imádom a nőket...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
De akkor ennek a másik irányba is működnie kell: attól h vkit nem érdekel , nem kell kinyilvánítani hogy undorít valakit, pláne nem kell tettleg ezt tudatosítani. Ha mindenki leszarná az egészet, akkor nem lenne felvonulás. Már várom h a vörösek is egyszer elkezdjenek tüntetni mert vki baszogatja őket.
Ez nem rólad szól, hanem a homofób bunkókról, akik szimplán kiverik a fogát egy melegnek ha csak látják.
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
fero02
nagyúr
2.5" 160 Gb Sata hdd, 2*2 Gb DDR3 ram, S775, 1155-1156 kussolós hűtő, S1155 ITX-es alaplap...
-
Rawulf
őstag
Kaptam egy valagnyi kínai kütyü árat. Kis türelmet kérek, akiknek ígértem itt, hogy frissíteni fogok a napokban.
Még ma este megteszem, ha nem megy el a net!"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rick4
félisten
válasz bitpork #29906 üzenetére
Szerintem ha ezt az embert a nemi hovatartozásától függetlenül ítéljük meg, valahol a polgárpukkasztás és a bohócos szórakoztatás között lehet mindenképp, de a célja az, hogy felfigyeljenek rá, esetleg érzelmeket váltson ki másokból, ebben meg benne van, hogy valakinek nem fog tetszeni, és képen veri.. Lehet picit mazó is szegény.. A valós célját nem tudom, de ezzel a forrónacizással,meg úgy általában (vagy csak a nagyobb részénél) a melegeknél divatos napi szintű párcserélgetéssel sem értek egyet.. Itt van pl ez a Király Tamás sztori, a saját gyilkosa épp kukázott, mikor a jóember leszólította...
Szóval, mint mondtam, nekem azzal van bajom, hogy konkrétan egy dologban kellene eltérniük a heteróktól, aztán ez mégsem így van, valahogy egész másképp élik az életüket. Persze tisztelet a kivételnek, mert biztos van aki nem, de róla nem is tudjuk kicsoda, hiszen nem teregeti ki a csak magára tartozó magánéletét.. Tücsökből is van szorgalmas, magát eltartó, mégsem ez a kép lebeg előttem....
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
szumoo
senior tag
Csináltam képeket az otthon lévő, megvásárolható cuccokról: LINK
A ház 7k, a réz hűtő és a távtartók 1-1k.Sz.
A nyúlon túl?
-
ebegab92
senior tag
Valakinek nincsenek régi videói Szegedről?Főleg a 80-as,90-es évek érdekelnének
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
-
-
sp3rhead
tag
Sziasztok. Eladó egy 250W-os atx táp, kondik cserélve lettek (strapabíróbbak), illetve egy agp-s fx 5200 128 MB-os kártya. Azonnal vihető mindkettő
Illetve tud valaki olcsón (bolti ár alatt, szatelit, ret helyett) 1000 microF-os 35V-os, illetve 1500microF-os 16V-os kondikat?
Szeretem a Löwenbräu-t :) -- sp3rhead felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
-
Rick4
félisten
válasz bitpork #29920 üzenetére
Ööö, én szoktam ilyet csinálni.. Ma is épp Debrecenbe igyekeztem, de én már 9-kor ki is mentem a városból... Nem legyorsulás volt az, tatásan közlekedsz, ennyi.
Miből derült ki, hogy CNG-s?
[ Szerkesztve ]
-
-
Rick4
félisten
válasz bitpork #29930 üzenetére
Mindnek a tankajtón van (ami alatt van a sapka) a matrica. De tényleg nem én voltam, 9:50-kor már Orosházán voltam. Látod, én ennyire nyomtam neki, hogy 10-kor már 65km előnyöm volt.
-
SirRasor
addikt
Szegeden hol érdemes komplett biciklit venni? Persze tesco és társait kizárva.
Make Love not war!
-
-
félisten
Szombaton van posta délelőtt, ugye?
-
Rawulf
őstag
válasz FoxiestFox #29937 üzenetére
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
-
Attix82
addikt
Kell valakinek? Rögtön vihető egy ilyen :Hama NiMH AAA 1000mAh 2db/csomag
Bruttó érték: 1100 Ft
-
félisten
-
Polemius
senior tag
Hol lehet Szegeden normális pulóvert venni?
A keresett paraméterek:- nagy méret
- kapucnis
- zippzáras, végig (nem belebújós)
- nem gagyi a szabása és a minősége (kényelmes, nem pamutpóló vékonyságú, nem tűnik el a színe 3 mosás után)
- egyszínű: nincs felirat, logó, se kis se nagy képecske, és normális színben is kapható (nem csak hupililában meg rózsaszínben)
- reális összegért adjákÖtletek?
-
félisten
-
válasz Polemius #29944 üzenetére
Feketesas utca a Tmobile üzlet mellett. Ugyan nem tom h most vannek-é sportosabbak, de az is szokott lenni.
star: Menj be te is oda, és keresd Márkot. Mondjad neki h Rózsavölgyi Attila küldött ezzel az óhajjal. Ő az egyik tulaj és Te alkatod. Majd megaszongy a frankót.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
félisten
-
WTF!? Jön a jégkorszak, vagy mi ez a pulcsi izgalom?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest