Új hozzászólás Aktív témák

  • adik

    őstag

    válasz _ak_ #8173 üzenetére

    2 dolog állhat fenn:
    1.) kártya hibás. --> a gar. feltételeknek megfelelően kell eljárni, miszerint 3 munkanapon belül csere, azon túl pedig garis ügyintézés hol így - hol úgy. Csere, levásárlás, kp vissza, megvan, hogy milyen esetekben hogy kell eljárni.
    2.) a kártya nem hibás, pusztán a te készülékedben nem megy. --> ha kellően rugalmas tud lenni a bolt, és megvan a csomagolás is épségben, de legalábbis szalonképes állapotban, akkor megegyeztek akár bármiben is. Mivel a speciben az van, hogy max.2GB és SD, nem pedig az igen sok mindenben eltérő, és nem véletlenül más néven futó SDHC, ezért sztm semmi meglepő nincs ebben.

    Más eszközben kipróbáltad?
    Pontosan milyen a kártya?

    2. hetem után már rájöttem, hogy mindegy, hogy milyen határozottan akar venni a user bármit is, első kérdésem mindig az, hogy mihez lesz. Ha a speci szerint nem viszi, de ő ismer olyat, akinek viszi, akkor a számlára is ráírom, amit el is mondok neki: ha hibás, cserélem, de ha inkompatibilis, akkor kenheti a hajára, ide ne jöjjön. Igen, képes vagyok egy microSD miatt is megnézni a gyártó oldalát, fórumok nem játszanak ilyenkor nálam, biztosra akarok menni. Nem mindig tudom a bontott csomagolású ezt-azt eladni bukta nélkül.

    Kettő, csipkebokor vessző!

Új hozzászólás Aktív témák