Új hozzászólás Aktív témák

  • Pacák

    senior tag

    Tegnap este betévedt kisfiam a szomszédhoz, halakat/akváriumot nézegetni. Közben szóbajött, hogy a szomszéd visszakapta a garanciális gépét egy nevesebb pesti szervizből röpke másfél hónap után. A szerviz szerint csak táphibás volt, de megjavították. Elregélte a srác, hogy volt nála egy kölcsön pendrive tele adatokkal. A nagy örömködésben, hogy megvan végre a gép - bedugták az előlapi panelba szegény kis eszközt, ami látványos tüzijáték kíséretében elhalálozott.

    Elkértem az alaplap gépkönyvét, megkerestem az előlapi usb tüskesor kiosztását, majd összehasonlítottam a panelhez tartozó ágak felirataival is - és leesett az állam. :DDD

    Az alaplapon földelésekre volt dugva a +5V, a +5V -ra a földelés, az USB adatfolyam pozitív és negatív ága felcserélve. Egyenes következmény: PH!ukk :D

    Egy régi usb rágcsálót befogva tesztalanynak sajnos kiderült, hogy azon az előlapon semmi nem fog menni, de a megboldogult tüskesorról sem. Inkább kikötöttem az előlapi tüskesort egy az egyben. Majd lefocizzák egymás között.

    Van valami követelmény, hogy adott idő alatt mennyi gép szervizelését kell elvégezni? Akkor viszont megértem a kapkodást. Én otthonról könnyen beszélek - kész lesz a gép, mikor kész lesz - legfeljebb háromszor átnézem az utolsó szögig, mielőtt áram alá helyezem.

    [ Szerkesztve ]

    Nuclear launch detected

Új hozzászólás Aktív témák