Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz biker #44066 üzenetére

    ha megengedünk egy kis költői túlzást és nem 15 perc volt hanem 17, urambocsá' 20 akkor egy brigád (2-3 fő) meg tudja csinálni simán, nekem is ennyi idő alatt szerelték át az abroncsokat a random téglaházas gumisnál dupla centrírozással, és bár az viszonylag olcsó hely volt, sorbanállással, modoros hülyeségek vigyorogva elviselésével volt 10k

    és amúgy lehet én vagyok a hülye, de simán kész vagyok 10-15%-kal többet fizetni akár egy korrekt normál szolgáltatásért is (nem kell mosolyogni, kedveskedni, csak napszaknak megfelelően köszönni meg a munkát korrekt módon elvégezni) mint ugyanezért ha közben arcoskodás, pofázás meg szájrángatás van.

    nem utolsó sorban az a tapasztalatom hogy ahol ilyen a fogadjisten mint a bunkó gumisnál ott általában a szolgáltatás színvonala is olyan, hogy többet ártanak mint javítanak, jóvanazúgy meg maganemondjameg alapon (gumisnál pl. rátépett anya, roncsolt kerékőr, lifegő súly, szarul emelt alváz). gyakorlatilag soha nem fordult elő olyan hogy egy ilyen bunkó megbízása után a munka rendesen el lett volna végezve, nem hogy várakozáson felül (pl. ebben az esetben valóban nyomatékra húzott anyák, rendes ellenőrzött centrír, vigyázva előzékenyen elcsomagolt és bepakolt gumik)

    nagyon remélem hogy mindig módomban lesz a pénztárcámmal a minőségi szolgáltatás felé szavazni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák