Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VegyesTamás
senior tag
válasz Jazzos #30649 üzenetére
hány percig bootol az a szerencsétlen? az a mustársárga sata kábel okozott már 2,5 óra fejtörést, hogy miért miért bootol a gép olyan sokat...aztán kicseréltem szép pirosra, és hopp a dolog fényévekkel gyorsabb lett
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
dvdbackuper
őstag
válasz VegyesTamás #30651 üzenetére
Videokarit is szín alapján cserélgetsz? XD
-
ViZion
félisten
válasz Jazzos #30649 üzenetére
Ehh, ezt se tudjátok? Ez ott a SATA 2 csati. Alul is egy, felül is egy. Double layer Sata.
Egyéb kérdés?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
pycur
tag
válasz VegyesTamás #30651 üzenetére
Ezt megerősítem, elméletben egyformák. De sárgával volt már nekem is bajom. Az első sata kábelek 2003 körül voltak ilyenek. A pirosak jobban mennek. Furcsa...
Az agy a hardver, az ész a szoftver, az IQ pedig a verziószám. :D
-
VegyesTamás
senior tag
válasz dvdbackuper #30652 üzenetére
nem...csak hidd el hogy a piros jobb...de nem a színe miatt csak ez a különös ismertetőjele...(ikszdé -.-)
[ Szerkesztve ]
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
wolfman
veterán
Vannak ilyen élőlények, amik este szorgoskodnak.
- Van ugye a boci, ami akkor lépkedbe a szobádba amikor alszol, és összenyalja a hajad, reggelre kócos és kiáll egy két tincs.
- Van a manó, ami éjjel jön be a szobába és belesz@.ik a szádba, ezért büdös reggel (többnyire).
- Van amelyik a mosógépben bújuk el és a párból csak egyik zoknidat lopja el, majd elbújik.
Tesóm mesélte, hogy náluk van olyan manó is, ami reggelre elmosogat, ha ő otthagyja a mosatlant a mosogatóban vacsora után.Ezek után simán elhiszem, hogy van SATA kábel mellédugó manó is. Előfordul olyan kis szörnyecske is, ami minden hülye ártalmas programot feltelepít a tieid mellé pusztán szórakozásból.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
törölt tag
A 4 Giga ram az biztos fail ha tényleg használná is valamire.
Érdekesek a mag kihasználtságai, most ez energiamenedzsment és lekapcsolja vagy valami szar és egyáltalán nem is mennek? Sőt tuti hogy nem mennek, mert a core0, 1, 2-re lenne kiosztva akkor, ha tényleg valami zerocore állapot volna.Ja és nem ismeri a printscreent.
Szerintem nem 32 bites, akkor 3300MB körül lenne a total is, nem 4094.[ Szerkesztve ]
-
szumo
senior tag
Teljesen off leszek
Használ itt valaki webmoney-t?
Az legyen szíves írjon már rám privátban!Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
biker
nagyúr
https://m.facebook.com/groups/1416001935288558?view=permalink&id=1672387192983363&ref=m_notif¬if_t=group_comment_reply&actorid=100002463482486
Anyám!!! Azért nem kell 4gb-nál több ram, mert az ssd-n gyors a swap
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
oriic
HÁZIGAZDA
A legjobb amikor valaki okostelefonnal lefotózza a képernyőt, hogy aztán a teló screenshot funkcióját használva minderről csinál egy képernyőmentés, amit valamilyen számomra földöntúlian ismeretlen okokból bmp formátumban küld el. (rosszabb esetben excel táblázatba beszúrva)
True Story.
Live-Die-Respawn
-
biker
nagyúr
igen, a wordbe, vagy ppt-be beszúrt bmp kép az mindent visz
mert a zingyenes paintbe nem tudja beszúrni, de a lewarezolt officeba igenElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz macilaci78 #30690 üzenetére
ööö, tessék?
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
localhost
Közösségépítő
Nekem van ismerősöm, aki szerint MINDENT a Wordbe beszúrva kell megnyitni. Képet, hangot, videót... :-)
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
VegyesTamás
senior tag
-
veterán
válasz VegyesTamás #30694 üzenetére
Teljes oldal bongeszesenel igen, mobil nezetben ez nincs meg.
Everybody lies.
-
VegyesTamás
senior tag
-
nagyúr
válasz VegyesTamás #30696 üzenetére
Én mondjuk semmit se látok mobilon a normál nézetből 5.2 hüvelyken, nagyítgatni meg kényelmetlen, szal marad a mobil nézet.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
veterán
válasz VegyesTamás #30696 üzenetére
Van kedvencek resz, joval gyorsabb,4,7" kijelzon pedig nagyitgatni kell. Ha keves adatforgalmad van, vagy mar elhasznaltad, akkor sok sikert kivanok a teljes oldalas hasznalathoz, lefedettsegi hatarokon szinten. Kell az a mobilos oldal
Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- PayPal
- PlayStation 5 Pro teszt
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest