Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Jazzos #22206 üzenetére
Tanulság: beszállítás nincs. Hozza be, és akkor szerviz rezsióradíj, vagy kimegyünk, és akkor helyszíni javítási óradíj.
Tessék megtanulni, hogy ebben az országban (és ezt leírni bármennyire is román szokás, attól még igaz) nem szabad szívességtételre törekedni. Légy segítőkész, és egyből megkapod érte a magadét. Nekem is ezer ilyen ügyfelem volt, igyekeztem segíteni rajta, és még ő volt megsértődve.
Egy ideje stratégiát váltottam. Finom modorban, de tárgyilagosan közlöm, hogy mik a lehetőségek, ha kötözködni kezd, elküldöm a picsába, és megmondom, hogy vigye a szarait javíttatni ahová akarja. Érdekes, mindegyik egyből tudja, hol a helye, és egyből simulékonyabb lesz.
Akivel kedves próbáltam lenni és a hülye kéréseinek eleget akartam tenni, az egy sem jött vissza. Akit lehülyéztem, megaláztam, felrúgtam, azóta mindegyik törzsügyfél. Hát ha csak ez kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- ASUS notebook topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs