Új hozzászólás Aktív témák

  • Badman 4ever

    őstag

    válasz szumo #12149 üzenetére

    Sziasztok!

    Külsősként saját sztori: Általános iskola 5. osztályban a legelső számtech órán a tanár az első órán összerakott egy 486-os gépet és következő órán az önként jelentkezők jegyre összerakhatták, én voltam az első, egyből sikerült. Az első pár óra abból állt, hogy körbeadogatott az osztályban mindenféle hardvert és közbe magyarázta, hogy mi az és hogyan működik. Szerintem valahogy így kellene csinálni a dolgokat.
    (Az is igaz az első részhez kapcsolódva, hogy nekem könnyű dolgom volt, 6 éves koromba, '98-ban egy P1-es géppel kezdtem a pályafutásom, Win 3.11-el és kb. az írással-olvasással együtt tanultam meg a DOS-os parancsokat, mire 5.-be kerültem, gond nélkül felhúztam egy Win 3.11/95/98 szintű op.rendszert, ráadásul nem nagyon tanítgattak, magamtól tanultam meg a jó részét a dolgoknak, úgy, hogy a nevelőapám mellett ülve néztem, hogy ő hogy csinálja.)

    Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!

Új hozzászólás Aktív témák