Új hozzászólás Aktív témák

  • blueMerle

    veterán

    válasz stol #11210 üzenetére

    Nem "szopja be". Nálam is voltak mobilra köthetö díszek, amik szagosak voltak, a csajok vitték mint a cukrot. Volt pár darab ami egyszerűen vagy gyárilag nem volt illatos, vagy a csomag lehetett sérült és ezért. Fogtam, visszavittem a nagykerbe és igen kicserélték. Ha nem cserélnék akkor lehet váltani nagykert :)) De ez nem a vásárló gondja hanem az BOLTÉ.

    Ez ugyanaz mintha eladnál egy világítós ventit, aminek "csupán" az lenne a baja hogy nem világít és képen röhögnéd a vásárlód hogy hülyegyerek ez ám nem garis beszoptaaaad. Namost szerinted a kedves vásárló mi a ráknak vesz világítósat? :U Valószinüleg azért mert OLYAN kell neki.

    A szagos pendrivenál az illat, a világítós ventinél pedig a világítás az extra feature, amiért a vásárló fizet és amit tudnia kell hiba nélkül a terméknek. Ha nem akkor HIBÁS.

    Vagy most én vagyok a helikopter és teljesen normális dolog hogy egyszerűen hülyének nézitek a vásárlót és ezen még jókat is röhögtök? :F Vagy valóban nem értitek meg hogy egy ilyen piszlicsáré baromság is bizony GARIS ügy?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák