Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nyunyu

félisten

válasz Nordic #10796 üzenetére

vidéki vagyok és az itteni árak elég gázosak(pl 8-10k volt 1 giga DDR2, alig 4 hónapja, minden környékbeli boltban

Ismeros, anyam ezereves celeroncsat akartam 1 hete rammal boviteni (mar netezni sem eleg a 384MB :( ), bementem regi kedvenc videki boltomba, hogyert van a hasznalt 256MB-s SDRAM cimszoval, erre valami nonameet akartak ramsozni 4k-ert, mondom adok erte max kettot.
    A nem, annyiert nem adjak, valodi relikvia, 4k-ert is talalnak ra madarat. :Y

Baszta a csoromet a dolog, kozben megtalaltam potfaterom laptopjaba szant Kingston meg Transcend 256MB-s SODIMM SDRAM modulokat (egyiket sem kajalta a valogatos Compaq :O ), masnap visszamentem a boltba, hogy csereljuk mar el valamelyiket szorert szort.. (noti SDRAM mindig 2x annyiba fajt, mint a sima, de egye fene...)
    A nem, meg mit kepzelek, azt tuti nem birnak eladni, mig a simat felevente egyszer keresik.

Jol felduhodtem, miutan hazajottem elmentem az egyik PHn hirdeto bontoba, vettem 2x256MB Kingston SDRAMot 2k-ert. :DDD

Gondolkoztam meg valami olcso alaplap+proci+DDR2 kombon is, erre a kisvaros 3 boltjaban szetnezve mindenhol Giga M61PME akarmi lap volt csak raktaron, erre adtak 11500/11800/12500-as arat. (Pesten 10600)
    Minden mas rendelesre...

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák