Új hozzászólás Aktív témák

  • Véreshurka

    senior tag

    válasz gyugyo79 #39768 üzenetére

    Igen, kicsit be is vagyok mindig sz@rva ha ilyen helyeken root/admin felhasználóval lépkedek, de igyekszem óvatosan intézni a dolgaimat, dehát ugye hajt a kíváncsíság is :DD

    A parancs kiadás után amikor láttam, hogy root-ként megy minden szépen, be is léptem MC-n keresztül megvizslatni a log file-okat :) 3 db ilyen file-t találtam: messages1/2/3 néven. Durva, mert amikor megnyitottam őket, alul ugye csak annyi van, hogy enter-re még több logot adjon. Egy darabig eljátszottam vele, de rengeteg logot mutat és ez eddig csak 1 file volt. Mondjuk még a NAS beállítása elején ahol csak volt lehetőség mindenhonnan kértem a logolást :) Viszont arra nem jöttem rá, hogy hogyan tudok ilyenkor visszatérni az MC-hez (Putty kliens)? Végig kell zongoráznom enterrel a logokat? Eddig mindig exit paranccsal léptem ki mindenhonnan, de most erre nem reagál, sem az esc gombra.

    "Ha nézni akarod valaminek a kimenetét real time" - ezt mondjuk úgy képzeljem el, hogy ha csinálok valamit a DSM-ben (tegyük fel képeket másoltam fel és most nagyban konvertál, vagy esetleg csak kíváncsi vagyok ha éppen a NAS-ról nézek filmet nfs-en kersztül) akkor puttyon belépve és kiadva a parancsot látom az ezekre vonatkozó logokat élőben?

    El Psy Kongroo

Új hozzászólás Aktív témák