Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
válasz N.YCityBoy #28 üzenetére
Én csak holnap este tudom elkezdeni.
A PS5 már frissítve (legutóbbi rendszerfrissítés), ahogy a játék is (V1.002), már csak a visszaszámlálást kéne megvárnom, amit meg is várnék, ha holnap nem kellene dolgoznom.De jó szórakozást kívánok én is mindenkinek, aki éjfél után nekiveselkedik a játéknak!
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Szoke1982
senior tag
válasz N.YCityBoy #65 üzenetére
Nálam is hajnalig ment kb 7-8 órát , és ugyanígy érzek mint te!Az eleje nagyon gyenge grafika kb, fakó minden fura az egész pálya (félkésznek hat) kiábrándító kb, és utána meg sokkal szebb lesz!
Sőt most a darus rész után ahol átmész, na ott meg kifejezetten tetszik az a része!
Igen nagyon felemás érzés a játék pálya részei! Meg engem zavar kb ígértek ezt azt, a nagy bejelentés No Cenzúra!! Mégis a lett ! (Sony-nak hála 🤗 ) De mire?
Nevetséges , kb bezzeg más játékokban sokkal durvábbak vannak az mehet? (BG3, CP2077)
Itt meg tényleg jól megvannak csinálva a ruhák igenyesen ,látszik dolgoztak rajta! (Viszont a pálya design-on még lehetett volna szerintem na mindegy !
De a játék az akció része kapott el , ha az nem lenne ilyen (animációk fények stb) kb forintot nem érne a játék!
De szerencsére vannak benne jó dolgok a hibái ellenére is! (És igen én is láttam azt a részt 63-as hsz) talán későn majd javítgatják ezeket majd, mert elég lelkes a fejlesztő csapat csinálta és le a kalappal előttük a sok AAA játék kiadók utáni cégek, csak példát vehetnének róluk!
De ez a játék 34 ezret (deluxe) igen nem éri meg (eddig!) mert még nem értem a végére!
De majd kiderül milyen lesz...
Egyszer végig játszós, vagy egynek is elég lesz?
Inkább lemezesen kellett volna vennem, de már mindegy! Ezzel támogatom a fejlesztőket hisz ez egy visszajelzés nekik igen jó irányba haladnak, és főleg, hogy ez az első játékuk , és erős 8-as pontokat dobálnak rá!
A közönségnek meg tetszik! Ahogy nézem PS Store-ban mennyien szavaztak és mennyin áll valami 91% állt hajnalban..
Na délután nyomom is most eléggé elkapott!
Néztem 10 boss van! -
veterán
válasz N.YCityBoy #70 üzenetére
Ja igen, és itt is mint minden ilyen játéknál, 3db befejezés van, tehát minimum 3x kell végigvinni, hacsak nem lehet trükközni befejezés előtt a mentéssel Szóval azért van szavatosság, ha így vesszük, viszont aki nem trófea kurva, és csak 1x kitolja a sztorit azt csókolom, nos annak nem lesz az
-
heihachi
addikt
válasz N.YCityBoy #65 üzenetére
Nem vette el az itelokepessegemet semmi, tiltakozom Abban viszont igazad van, hogy en elegge elfogult vagyok ezzel a jatekkal. De nem a nyilvanvalo okokbol, hanem mert csak nagyon keves olyan jatek van, ami ele leulok es a kovetkezo pillanatban azon kapom magam, hogy hajnalodik. Na, ez egy ilyen jatek, es az elmult ket evben jo ha 3-4 ilyennel jatszottam. Azokra az idokre emlekeztet, amikor meg ps1-en egesz ejjel toltuk a jatekokat, es nem masodik meg otodik rokaboroket meg nem remakeket. Nyilvan sokat segit ezen, hogy uj ip, uj karakterek, uj vilag, uj kepessegek, uj story, es nem a mar jol bejaratott vilagok/karakterek stb. Ettol fuggetlenul en latom a hibait, csak nem akarok veluk foglalkozni, mert egyik hibaja sem zavar annyira, hogy ket ora utan felalljak elole, mint mostanaban a legtobb "nagy" cim elol. Az is nyilvanvalo szamomra, hogy ez a jatek semmi ujat nem mutat, amit eddig meg ne lattunk volna, raadasul a legtobb esetben meg jobban es szebben is lattunk mar olyan dolgokat, amiket ez a jatek elohuz a kalapbol. Viszont nagyon ugy tunik, hogy minden porcikajat ugy sikerult osszerakniuk, hogy a vegeredmenynek pont en legyek a celkozonsege. Es ismet: nem a rovid szoknyak miatt, az asszony barmikor felhuzza nekem a szoknyajat, uh ez a resze kevesbe izgalmas szamomra
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
spleenszuru
őstag
válasz N.YCityBoy #70 üzenetére
Te még így is úgymond sietsz, nekem Ronin eddig 66 óra, és ch3ban még csak side questeztem, pedig nem tökölök, nézelődöm, stb.
Malaka!
-
Szoke1982
senior tag
válasz N.YCityBoy #100 üzenetére
Félre érted szerintem, nem erről van szó!
Te ezt látod játék közben? [link] Mint amit itt látsz játékban jelenleg? 🤔
Nem ezt ígérték.. nem de?
Szerintem a Resident Evil vagy hasonló játékok, ha cenzúra lett volna rajtuk, akkor is olyan hangulata lenne? Vagy egy horror film?
Ez egy 18+ játék! ('elnézést ha ''több vért' akarok", de félre érthető voltam lehet..)És ez a vágó híd szöveg is mi? Ő.. (Én nem bántottam senkit szerintem, na de mindegy.. )
Nálam Eve-n egy csepp vér sem lesz harc közben, vagy én emlékszem rosszul, és a demo is ilyen volt? 🤔
Meg trailer alapján is nagyon más lett a full játék!!
Amúgy most értem a metrós részhez itt nagyon szép a játék, és jó a hangulata is!
Egyszerűen nem lehet letenni!
Az első pálya meg kb félkész és fakó nem is értem..
De én a deluxe verziót vettem (34 ezer) és azért nem ezt reklámozták be!
Ezért vagyok picit csalódott! Mi fizessünk teljes árat és minket nyugodtan át lehet vágni, úgyis megveszik a rajongók,.. meg aki várta ennyire?
Nem azt mondom minden ússzon a vérben, de én nem ezt vártam vagy láttam, remélem érted! (na de megyek is a vágóhídra)Szsrk: amúgy én a Sony - ra haragszom inkább , van egy új IP és remek és lelkes fejlesztő csapat, és így kibasznak velük! Szerinted sokan miért törölték a playstation+ előfizetésüket? (látom ez megy most x - en meg a refund, és a petíció.. már rengeteg szavazat van láttam!)
[ Szerkesztve ]
-
spleenszuru
őstag
válasz N.YCityBoy #98 üzenetére
Ha beteszel egy képet ide a nyuszis ruhádról, akkor megmondjuk, cenzúrázott-e.
Malaka!
-
-=Jam=-
őstag
válasz N.YCityBoy #108 üzenetére
De az játszhatatlan fos volt, itt meg erről szó sincs, az hogy kicsit kevesebb a vér, meg nincs benne annyi csöcs, ezért nem fogják visszaadni.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz N.YCityBoy #111 üzenetére
Totál off, de a Cicipunkon kívül nem sok játékkal találkoztam a 25 akárhány éves játékos pályafutásom alatt, amiben T-pózban álldogált volna néhány NPC a megjelenés után még hetekkel is
www.adventuregames.hu
-
senior tag
válasz N.YCityBoy #110 üzenetére
Köszi az infót, féltem hogy a NG+ csak hard módban elérhető. Nekem bőven elég kihívás a játék, de én eléggé béna vagyok főleg ha parryzni kell, a dodge még néha össze is jön.
Ha az első végigjátszásnál sikerül az összes piás dobozt összeszedni, akkor a NG+ban már ugye nem kell őket megint megkeresni?
Amúgy nagyon bejön a játék, most ment le az "Altess Levoire (Wasteland)" fő küldi. Ez a boss harc és az előtte lévő tekergés ebben a modern, de fertőzőtt létesítményben nekem tiszta Resident Evil feeling volt.
-
senior tag
válasz N.YCityBoy #114 üzenetére
Szuper, köszi!
-
Szoke1982
senior tag
válasz N.YCityBoy #123 üzenetére
Na ez a cenzúra 100 % semmi sem látszik xD
-
TBT
addikt
válasz N.YCityBoy #133 üzenetére
Én 25%-nál járok 20 óra játékidő után (a PS szerint). De legalább a skillfa (ami eddig elérhető), az már ki van maxolva.
Egyszerűen alig tudom letenni ezt a játékot.[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Szoke1982
senior tag
válasz N.YCityBoy #133 üzenetére
Gratulálok! igen ezt néztem, már gyűjtöm a kis üdítős dobozokat, amúgy ebben van piros és fekete színű azt hiszem..
De vannak ennél jobbak is ! És tényleg.. este néztem mi az a (Fish rész ) üres nézem..🤔 Gondoltam lehet majd pecázni, és tényleg lehet utána néztem állati jó!
Nem semmi mik vannak még benne!
Annyira élvezhető a játék és szórakoztató, tényleg nem unalmas!
Utoljára tavaly a lies of p kötött le ennyire, és élveztem a gameplay-t!
Kíváncsi leszek második végig játszásnál is ilyen marad, vagy már unalomba fullad? Jah te már 3! -
3L1T3
addikt
válasz N.YCityBoy #136 üzenetére
Már 3. végigjátszásban vagy?
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
markknight
veterán
válasz N.YCityBoy #144 üzenetére
Sajnos ez lesz. Most Apexbe is bemutattak egy új női karaktert akinek LUI a neve.. De mondjuk az a játék tele van különböző nemi identitásokkal, de úgy tűnik nem elég, fokozni kell a hőfokot maximumra. Szerintem hetero katakter abban a játékban nincs is.
-
TBT
addikt
válasz N.YCityBoy #149 üzenetére
Másik oldalról hogyan? Csak fentről látom, de onnét nem lehet lejutni, nagy dombok veszik körül. Platformer elemek sincsenek, amin végig lehetne ugrálni. Ez az egyetlen bejárat, de ez zárva van. Már bejártam a teljes Great Desert mapot, de ez az egyetlen, ahova nem tudok bejutni. Pedig fentről látszik, hogy lenne ott is valami fejtörő...
-
TBT
addikt
válasz N.YCityBoy #166 üzenetére
Tachy-t sokan kedvelik.
Mondjuk megértem, hiszen az eredeti (arc)modell (Shin Jae-eun) is eléggé bájos teremtés:[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz N.YCityBoy #168 üzenetére
Én nem mondanék nemet rá. De az instáján sok fotót találsz róla, sőt a YouTube-on még videó is van róla magazin fotózások közepette.
[ Szerkesztve ]
-
Szoke1982
senior tag
válasz N.YCityBoy #166 üzenetére
Szintén ... nálam az átvezetőknél vettem észre ő sokkal jobban vagy nem is tudom emberibb az arca "igazi él" vagy , hogy írjam le.. lényeg szimpatikus emberibb karakter de Eve is jó de másabb totál !
Az lenne jó lehetne később valasztani karaktert! (Bár kétlem) -
TBT
addikt
válasz N.YCityBoy #170 üzenetére
Mondjuk Shin Jae-eun (a modell) sem annyira kislány már a maga 32 évével, de ugye ázsiai genetika + nagyon jól tartja magát. Bő 10 évet le is tagadhatna a korából.
De nekem Eve is tetszik.
Végre sok-sok év után egy női protagonista egy AAA videojátékban, aki nem deszka+bányarém keverék.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz N.YCityBoy #173 üzenetére
Na igen, a Dead or Alive sorozat tényleg jó volt. Főleg a Xtreme Beach Volleyball 3 illesztés.
Nem is értem, hogy a Team Ninja miért nem dolgozik egy új részen.
2016 sem most volt...[ Szerkesztve ]
-
Szoke1982
senior tag
válasz N.YCityBoy #136 üzenetére
Most nézem 🤔 nem zavar a hud nagysága?
Le lehet kissebbiteni! Amúgy nálam látszik ,hogy mekkora fenti #175 alsó képen.)
Sőt.. én most vettem észre Eve haját ha zavar le lehet hosszúról rövidre csökkenteni! (Gameplay - résznél van ez a beállítás! )[ Szerkesztve ]
-
Szoke1982
senior tag
válasz N.YCityBoy #179 üzenetére
Gondoltam , és igaz eltűnik..
De engem nagyon zavart ! Mikor látszik kicsit túlzás szerintem! (De legalább gondoltak erre is!
Meg nekem a jobb felső sarokban mivel mostanában remnant2-t toltam, így mindig oda néztem, szerintem egy mini map oda jó lenne, nem kellene állandóan huzogatni felfelé az ujjunkat.Reméljük egy jó kis Update jön pozitív irányba, bár én lehet előbb kikapcsolom ha ki lehet az automata frissítést?
Ki tudja ..lehet további cenzúrára számíthatunk + új ruhákra.. Most néztem csomó ruhát elhagytam, pedig kb ott voltam köpésre.
Bezzeg felmásztam egy helyre ahol Ádámnak volt ruba, na ott kicsit ingerült voltam xD tudod a sziklás rész, alulról meg látni van fenn fa híd .
Ha ott vagy 30x nem estem le mire oda értem, akkor egyszer sem![ Szerkesztve ]
-
Szoke1982
senior tag
válasz N.YCityBoy #182 üzenetére
Nem tudom, hogy csinálod én 45 óránál tartok, de van még csomó mellék küldi is! (És egyszer pecáztam csak, jah elfogyott a csalim azt hol kell venni ?
De még csomó ruháért is vissza kell mennem ! -
Szoke1982
senior tag
válasz N.YCityBoy #184 üzenetére
Akkor azért nem sikerült kifogni a halat? Hiába húztam óvatosan.. ok köszi! Majd megnézem!
-
-=Jam=-
őstag
válasz N.YCityBoy #267 üzenetére
Meg lehet nézni a menüben, hogy mind megvan-e. De bugos volt, mert new game+-ban nem számolta be a Behemoth-ot meg a Cacoon-t, ha valakinek kimaradt az első végigjátszásnál. Az mostani patch-ben javítva lett, de csak akkor adja be, ha végigviszed a kézfogás nélküli endinggel. Szerencsére a felhőben pont az a mentésem volt, ami a boss előtt volt, úgyhogy 10 perc alatt meglett végül.
Több topic is volt erről a hibáról:
[ Szerkesztve ]
-
-=Jam=-
őstag
válasz N.YCityBoy #269 üzenetére
Ha az első végigjátszásnál nem hagytad ki a Behemoth-ot vagy a cacoon-t, akkor nem volt gond, ezt a kettőt ha new game+-ban csináltad meg, akkor a menüben a Naytibáknál megjelent ugyan, de nem számolta be a trófeába.
-
TBT
addikt
válasz N.YCityBoy #280 üzenetére
Akkor mindegyik játék rövid. Tomb Raider Legend is max 3 óra alatt kipörgethető, de a 2013-as rész vagy a Rise of the Tomb Raider sem tart sokkal tovább 6-7 óránál.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest