Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Három szavazásért kaptam egy Torchlight II krtyát, meghírdettem 0.50 €-ért. Picit meglepett, hogy ilyen áron megy ez a kártya általában el
-
törölt tag
Azért is hirdettem meg egyből
[ Szerkesztve ]
-
morvaigaben
tag
0,2-3 körül tán még be is ruházok pár darabra, de inkább kivárom a szavazósdit...
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
cskamacska
addikt
Szolgálati közlemény:
Aki azon morfondírozik, hogy feltöltene pénzt a Steam Walletjébe, az ne tegye, mert egy hetes Steam Market letiltást kaphat! Elvileg ez a korlátozás akkor lép életbe, ha "új" fizetési módot veszel igénybe, és ez az egy hét a piac tisztaságát hivatott biztosítani, de mint a saját, és a fórumok alapján mások példája is bizonyítja, a Steam jobbra-balra osztogatja a letiltásokat, mindegy milyen a fizetési mód!
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
morvaigaben
tag
válasz cskamacska #8756 üzenetére
Az derék...
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
Mate
nagyúr
Tanúsíthatom!
Én is így jártam... Szerencsére ma már lejár.
A legnagyobb gond, hogy még eladni se tudsz piacon és a korábban bent lévő pénzedet se tudod elkölteni, illetve amik eladó listán vannak fagyasztják....
Vagyis volt bent neked pl. 15€-d amit terveztél, hogy SS-en elköltöd. Gondoltad biztos ami biztos feltöltesz még 5 €-t, hogy ne legyen gond. Erre tiltás és még a korábbi 15€-t se tudod elkölteni....
-
Kareszovics
addikt
Hú ez hasznos infó. Pont agyaltam pedig egy kis apanázson, de inkább kifizetem rendesen nem wallet-re töltök.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
bijesz
aktív tag
Találtam extra Indie Gala 4-et
ebben van két kártyás játék is (really big sky, ares) ha valakinek van ajánlata tegye meg, ha nincs beaktiválom másodlagos acc-ra őket a kártyákért. -
PeL
addikt
2db Anomaly: Warzone Earth kulcsom lenne cserére ha érdekel valakit. Bármi jöhet ami nincs meg az accomon
-
addikt
amúgy a beváltás nem kell, hogy egyből történjen. én is csak ma reggel tudtam "vásárolni" a tegnap facebook-on kapott kódommal.
btw úgy nézem, épp most is él az akció.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
törölt tag
"Correction:
*** IMPORTANT NOTE ABOUT ANOMALY CODES ***
IF YOU HAVE A 15 CHARACTER CODE (eg XXXXX-XXXXX-XXXXX) YOU CAN GO REDEEM IT DIRECTLY ON STEAM
IF YOU HAVE A 16 CHARACTER CODE (eg XXXX-XXXX-XXXX-XXXX) YOU NEED TO REDEEM IT ON BUNDLE STARS TO RECEIVE YOUR STEAM KEY. Please be aware that the website is experiencing heavy traffic and may be slow at certain times - but don't worry - THERE IS NO NEED TO HURRY, YOU WILL DEFINITELY RECEIVE YOUR KEY IF YOU HAVE A REDEMPTION CODE:
http://www.bundlestars.com/deals/free-steam-key-anomaly"[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sleeping Dogs is megkapta a kártyákat
-
TommyX_
őstag
Olyan embert keresek, aki cserélne velem:
Ami van:
Portal 2 - gift
Killing Floor Outbreak Character Pack - gift
Killing Floor Outbreak Character Pack - giftAmi kéne:
MUD Motocross World ChampionshipHand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
asetorax
újonc
sziasztok ezeket a steam játékokat cserélném más steames játékokra
Serious Sam Double D Steam Key
Serious Sam HD: The First Encounter Steam Key
Serious Sam HD: The Second Encounter Steam Key
Serious Sam: The Random Encounter Steam Key
Serious Sam 3 Deluxe Steam Key
akit érdekel az egész elvihető 5 euró-ért PayPal átutaláson -
bijesz
aktív tag
Végülis összetradeltem egy xcom gift-et.(ROW)
Ha valakinek van valami szuper jó ajánlata akkor nem aktiválom be.[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
unreal deal pack steamgiftre valaki érdeklődő ajánlattal?
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Csapoati
nagyúr
Amim van:
Sword of the Stars Complete
Sword of the Stars II
Victoria II
(kódok)Ami érdekelne:
Splice
Portal 2Egyéb ajánlatok is jöhetnek, esetleg sima eladásban is benne vagyok, de azt csak privátban.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Angelo69
senior tag
Tomb Raider steam kulcsot cserélnék, Fear 3-ra, vagy Resident Evil 5-re.
"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
DeathBat666
aktív tag
Azt szeretném kérdezni, hogyha venni akarok egy steam accot, akkor azt hogy kell csinálni, hogy később ne tudja "visszalopni"? Írni kell a steam nek, vagy hogy?
Légyszíves normális válaszokat, köszönöm!Egyébként Alan Wake kulcs eladó!
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz DeathBat666 #8780 üzenetére
őszintén nem kekeckedni akarok veled, csak szólni, jó szándékkal
ha ELADÓ valami, azt nem itt, hanem aprón eladva tudod kirakni, itt cserélős üzletek mennek
acc vétel témakör tiltott a PH fórumon, a hirdetés pl, gyanítom, ennek a kitárgyalása is, maximum PM ben ír neked, aki tud erről. Bár nagyon bajos dolog ez, mert ha megvan az illetőnek valami dobozos játéka, amit aktivált a fiókon, és a hozzá tartozó cd key nyomtatott formában, elég írnia a supportnak, hogy ellopták az accot, és visszaadják neki. Szóval nem is javasolnám a dolgot az előbbiek mellett
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
SenorGrande
senior tag
Hiába írsz a supportnak, Steam SSA szerint az account adás-vétel tilos, sőt, - tudtommal - még csak nem is örökölhető!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
ayo
veterán
válasz SenorGrande #8782 üzenetére
igy van nem orokolheto. amugy a legtobb digitalis bolt ilyen pl itunes mp3 stb se orokolheto v atadhato
http://jateknaplo.blog.hu
-
Crytek
nagyúr
Oleg Kirrlov the Brute (SR3) kártyát cserélnék ezek közül bármelyikre: The Boss ,Zimos,Pierce Washington,Johhny Gat.
Next PC Upgrade: 2022
-
SenorGrande
senior tag
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
bijesz
aktív tag
Azt hiszem ki kellene rakni az összefoglalóba / első hozzászólásba egy leírást erről.
Nem érdemes acc-ot venni mert:
- Az platformok szerződése tiltja, így a support nem fog segíteni ha kiderül, hogy vetted az acc-ot
- Az eredeti tulaj bármikor visszaveheti az account-ot egy az account-ra történt vásárlás igazolásával (pl paypal számla bemutatása)
- A fenitek miatt az acc kereskedelem tiltott itt a ph-n és szinte minden kereskedős/csreberélős helyenTehát ha valaki acountot vesz semmi nem garantálja, hogy nem veszik vissza tőle, ha kiderül, hogy adják veszik (pl több user igényli magáénak paypal számlákkal mert több ember vett rá játékot) akkor zárolják az account-ot és elveszik.
-
Heavyrain
őstag
Egy fölös Torchlight steam kulcs nem érdekel valakit?
-
Rabbitf_24
addikt
Hi
van egy Grid giftem + egy
- dead island riptide
- football manager 2013
- skyrim
- torchlight 2kártyám. Amit keresek: Dark Souls vagy Risen 2.
-
x_o_n
veterán
pár kód cserére:
.Inversion
.Shadow harvest
.Risen 2
.Duke nukem forever
.Cryostasisérdekel alice madness returns,borderlands,bioshock,unreal pack,portal pack,van helsing stb stb
van egy rakat tradecard a másik topikban sima,foil és booster pack is,tf2 item stbkeresek alan wake és civ5 tradecard-okat is. -
Siera
senior tag
válasz Rabbitf_24 #8789 üzenetére
Grid giftért cserébe érdekel egy Garry's mod, vagy Killing floor esetleg?
-
törölt tag
A Rage kap kártyákat?
-
ruti
Közösségépítő
van valakinek kinek van fölös példánya 4-es pakk nazy z army-ból?
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Zamery
senior tag
Játékokat (kulcsok) cserélnék Steam kártyákra:
- SR3
- THQ HIB (Darksiders, Red Faction: Armageddon, Metro 2033, Company of Heroes, Company of Heroes: Opposing Fronts, and Company of Heroes: Tales of Valor, +Red Faction: Armageddon Path to War DLC )
- Sniper Elite V2
- Borderlands 1Írj privátot!
https://steamcommunity.com/id/zamery/
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest