Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nextgen001
csendes tag
üdv!
cserében ami érdekelne:
Dead Island: Game of the Year Edition
Portal 2
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of chernobyl
Mirror’s Edge
Borderlands: GOTYNem jelenik meg a raktárban van egy Half-Life 2: Episode One elajándékozni tudom
[ Szerkesztve ]
-
ZsZso
Közösségépítő
Ha valakinek nincs szüksége a Sims 3 Origin kódokra a HumbleBundle -ből és hajlandó cserélni más bundlik maradékaira innen, akkor szóljon PMben!
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
ZsZso
Közösségépítő
Már tárgytalan! Köszönöm!
Azonban ha van valamilyen más csereajánlat a játékokra, akkor PMben nyitott vagyok rájuk. (Akciójátékok annyira nem érdekelnek, egyébként bármit meghallgatok.)[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
A múltkori Bundle csomagból nem maradt meg valakinek egy steam Metro 2033 kulcs?Cserére tudnék kínálni ezek közül:origin:Sims3 plusz valami dlc
Crysis 2
Dead space
Meg burnoutmegvolt
[ Szerkesztve ]
-
Rent
senior tag
Hali!
Következőket ajánlanám fel cserére (amik megmaradtak nekem bundliból) bármilyen nekem még nem meglévő játékra (steames érdekelne csak)
Van itt steames meg origines is.
Steam : Crysis 2: 1db
Origin: Dead Space, Burnout Paradise, Dead Space 3, Crysis 2, Medal Of Honor, Mirror's Edge. 2db maradt mindegyikből. -
Pedro78
senior tag
Van cserere Krater es Witcher giftem
Ami erdekelne az Fortix2, God Mode,Castlestorm, Defense Grid, Payday,Kingdoms of Amalur: Reckoning
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
Bencus88
nagyúr
Akinek maradt a múltkori Bundle csomagból játéka amit nem használ elcserélném a megmaradt origines játékra. Nemek csak steam-es kell
Deadspace
Crysis2
Burnout -
Hunork
veterán
Hali!
Mirror's Edge+Dead Space origin kódot cserélnék Origin 800 BW pontra.
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Joci93
senior tag
Üdv!
Spec Ops: The Line-t cserélnék Humble Origin Bundle BTA-ra..
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
szami777
addikt
Maradt nekem is a mostani meg a deep silver bundleból is, a mostaniból steamesek is vannak, mert vmi már megvolt, pénzért eladni nincs pofám, ergo bármilyen kis jelentéktelen stemes kulcsra cserélem
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Hunork
veterán
Korábban írt hsz tárgytalan, fiam belelkesült, én meg bejelentkezve maradtam.
Úgyhogy íme a Mirrors Edge Steam kód, ha valakit érdekel: PLVYZ-HNQTX-7GQV8[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
-kdM-
senior tag
Van esetleg olyan elvetemült aki cserélne velem egy Battlefield 3 kódot Sims 3-ra? (Én adnám a BF3-at)
-
Sheldon
tag
Üdv!
Cserélném az alábbi játékokat, akinek van felajánlható játéka, és meg tudunk egyezni, az írjon!
Dead Space
Crysis 2 Maximum Edition
Medal of Honor
Mirror's Edge✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – Steam/Origin/Battlelog: A_S1M0N --- sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe ɪɪ --- Blog: simonmondja.web4.hu
-
scofield1290
tag
válasz cskamacska #9227 üzenetére
irtam vissza Pü-t
Steam Profilom : http://steamcommunity.com/id/sinexxx6996/
-
Hunork
veterán
Nem igazán értem... miért ne lehetne cserélgetni? Van, aki korábbi akcióban spájzolt be, és most ua a játék is befigyelt a csomagban. Több kópia meg minek? Vagy kiteszi ingyé, vagy elcseréli. Szerintem ebben semmi rossz nincs...2-3k -ért árulni már az lenne...(fiam be is lelkesült, de kapott egy tockost, így tettem ki a Mirrors Edge kódját...bár nem tudom, elvitte-e valaki, mert köszönöm nem jött... )
-
Sheldon
tag
Nem igazán...
Pont most adtam el a BF3-at pár száz Ft-ért, a vevő elmondása szerint neki megérte (ő mondott árat).
Én pl. olyan játékokra gondolok, amiket leárazáskor vett valaki, és megválna tőle. Aki ír olyan címet, ami érdekel engem, azzal cserélek.
Ha olyan az ajánlat, 2 játékot is szívesen adok érte.
Kis pénzért vettem, ezért én nem fogom 10X áron árulgatni külön-külön őket, de ha valakinek csak az adott játék kell, azzal meg tudok egyezni.
✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – Steam/Origin/Battlelog: A_S1M0N --- sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe ɪɪ --- Blog: simonmondja.web4.hu
-
Csapoati
nagyúr
Ne kezdjük ezt megint, aki akarja, megoldja hogy ne ninják vigyék el. Ha meg csak simán kiteszik, akkor 99%, hogy valaki noname viszi el köszönés nélkül. Éljen vele boldogan.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Hunork
veterán
Hát sajnálom, így utólag pm-be kellett volna, hogy oda írjon, ha valakinek kell. Legközelebb így teszek.
-
scofield1290
tag
Ezeket a Key-eket cserélném ha lehetséges steames játékokra
Crysis 2 Maximum Edition Origin Key
Dead Space 3 Origin Key
Medal of Honor Origin Key
Mirror Edge Origin Key
Sims 3 Starter Pack Origin Key
Battlefield 3 Origin Key
Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key
Dead Space Origin Key
Steam Profilom : http://steamcommunity.com/id/sinexxx6996/
-
x_o_n
veterán
válasz scofield1290 #9237 üzenetére
háát a köszönömre csere jobban hangzik
-
veterán
válasz scofield1290 #9239 üzenetére
Bocs.
-
veterán
válasz scofield1290 #9241 üzenetére
Mármint nem szívatni akartalak azzal, csak szabadulnék tőlük. Vagy nem erre írtad?
szerk: még egy MOH, Mirror's Edge és egy DS1 van, ha kell valakinek,utána kifújt.[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz scofield1290 #9243 üzenetére
Micsoda ajándékok vannak!
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
addikt
válasz scofield1290 #9243 üzenetére
"Ajándékba"
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
veterán
válasz scofield1290 #9247 üzenetére
az kemény
-
Alien83
senior tag
Egyetértek.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest