Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xenom0rph
őstag
Lenne 6 cs:go kulcsom, skineket várnék cserébe.
halahala
-
-
Sirpi
senior tag
válasz Derivel #16405 üzenetére
Figyi, a 4.5€-s steam store ár nem jelent semmit. Ez a játék ezer bundle-t megjárt már, és legalább 2x osztogatták iszonyú mennyiségben ingyen (most pl. a greenmangaming oldalon). Ezek után ne csodálkozz, ha egyesek poénkodnak a teljes áron való beszámításon.
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
WayneGace
őstag
Ezeket a játékokat cserélném:
Star Wolves 3
Dollar Dash
DiRT 2
Deadlight
Dust: An Elysian Tail
Giana Sisters: Twisted Dreams
Gotham City Impostors: Professional Kit
Guacamelee! Gold Edition
Guardians of Middle-earth
Guardians of Middle-earth: Smaug's Treasure DLC
Mortal Kombat Kollection
ONE FINGER DEATH PUNCH
SHELTER + THE CIRCLEHumble bundleból bioshock 1-2 érdekelne, de más ajánlat is jöhet.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
edemark
csendes tag
Sziasztok az albbi jatekokat keresem:
Xcom EU
Little racers street
Ha van valaiknek olcso joarusitott akkor szoljon. Van halom csere jatek akar pp akar utalas -
LAFI83
csendes tag
Van egy pár CS:GO Skinek,illetve The Ship Complete Pack,és egy pár Dead Island Epidemic játékok.
Minden érdekel -
maddionmax
senior tag
Még mindig van nálam egy lerakatnyi Warlock. Ha valakinek kell jelezze privátban.
Elvileg ma lejárnak. -
SRII
őstag
Sziasztok!
Vásároltam egy Call of Duty 4: Modern Warfare Cd Kulcsot, (nem setam!) nem használtam fel,(garanciát vállalok érte) szeretném elcserélni:
Need For Speed vagy Fps játék érdekelne.Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
deathlord20
csendes tag
Van egy Dead Island: Epidemic steam giftem. Cserélném egy Call of Duty: Ghosts giftre!
Na jó elég a poénkodásból.
Ezeket cserélném valami értelmes játékra:
Airline Tycoon 2
Grand Ages: Rome - Gold Edition
Imperium Romanum - Gold Edition
Disciples III - Gold Edition
Avencast: Rise of the Mage
Greed: Black Border
Space Hack(ezt ingyen adom)
Space Trader: Merchant Marine
Galactic Civilizations II: Ultimate Edition
PixelJunk Eden"Olyan nincs, hogy olyan nincs"... -"Ha véghezviszed a lehetetlent, a főnököd felveszi a napi teendőid közé."
-
gmx9
aktív tag
Cserélném:
Deadlight
Dust: An Elysian Tail
Galactic Civilizations II: Ultimate Edition
The Bureau: XCOM Declassified
The Incredible Adventures of Van Helsing - Complete PackGift:
Tropico 4 Collector's Bundle
Civ V- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
flanki
aktív tag
válasz deathlord20 #16415 üzenetére
"Space Hack(ezt ingyen adom)"
Tényleg? Ne már! Mesélj még!
[ Szerkesztve ]
-
deathlord20
csendes tag
válasz flanki #16417 üzenetére
"Okoska", ebben a bundle-ben volt
[ Szerkesztve ]
"Olyan nincs, hogy olyan nincs"... -"Ha véghezviszed a lehetetlent, a főnököd felveszi a napi teendőid közé."
-
Assimilator
őstag
válasz deathlord20 #16418 üzenetére
Valamelyik nap ingyen szórtak asszem 20k darabot. Szerintem ezért volt "okoska".
-
deathlord20
csendes tag
válasz Assimilator #16419 üzenetére
Tudom, csak én is szeretek gonoszkodni!
"Olyan nincs, hogy olyan nincs"... -"Ha véghezviszed a lehetetlent, a főnököd felveszi a napi teendőid közé."
-
szami777
addikt
Lehet, hogy szövegértési gondjaim vannak, de a kolléga Gun monkey GIFTET szeretett volt cserélni, nem bundle kulcsot. Nem az ingyen szerzett kulcsával akar itt madárnak nézni mindenkit, így nem értem miért nem próbálhatja meg anélkül, hogy a fél topic "hóhérért kiáltana"
Tudom sokak szemébe semmi értéke nincsen, de akkor is.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Agyzuzo
addikt
válasz szami777 #16421 üzenetére
Úgy tudom (de javítsatok ki, ha tévedek) hogy anno a bundlis majmóca aktiválása után beficcent egy grátisz gift az inventory-jába mindenkinek. De kár ezen izélődni, akinek tényleg ez a játék hiányzik a boldogságához, az adjon érte akár GTA V-öt.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
-
-
-
flanki
aktív tag
válasz deathlord20 #16418 üzenetére
direkt írtam mert ingyen osztották!
he-he-he! de köszi h okosnak tartasz![ Szerkesztve ]
-
kkris
csendes tag
Sziasztok!
Amik vannak:
-Alan Wake's American Nightmare
-Risen 2 Dark Waters
-Necrovision
Ha kellene valami írj PÜ-t! -
Stockbauer79
tag
Bundlestars-os Stalker-ért Grid, Dead Space, Killing Floor, The Darkness II-t adnék.Pm!
[ Szerkesztve ]
just leave me alone
-
bigyo108
aktív tag
Sziasztok,
Originre:
The Run
Battlefield 3kerestetik ................
csere vagy KP
A PC visszafelé MINDIG kompatibilis lesz,.... MINDENRE!! :)
-
NUKE744
újonc
válasz Stockbauer79 #16429 üzenetére
Csa nekem Sanctum és Tropico 3-am van
-
NyMRooD
őstag
válasz NUKE744 #16431 üzenetére
Szóval ha jól értem jelenleg ingyenes játékokat ajánlasz, annak aki eleve nem is azokat keresi, olyan játékokért cserébe amiért fizetett?
Csapoati:
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
tipuka
addikt
Sanctum-ot nem tud valaki amúgy adni nekem kérem szépen, ha már ingyenes?
Hálás lennék érte, akár magamról egy fényképpel, olyan pózban, ahogy kéred, csak ne tudjak róla mit csinálsz vele.[ Szerkesztve ]
-
Sirpi
senior tag
válasz Assimilator #16437 üzenetére
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
-
SRII
őstag
nagyon jó akciók vannak főleg a Far Cry 1-2-3 de ez nem kód hanem letöltős nem?
Amúgy tényleg steam és origin kívül csinálni kell egy uplay accot is? mármint uplayen ami megjelenik nem biztos,hogy setamen is megfog? vagy.........
Stockbauer79 : Áh dehogy is
[ Szerkesztve ]
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
addikt
válasz Stockbauer79 #16441 üzenetére
Frászt, csak le van halva az oldal a sok nyerészkedőtől nyilván akik halomba gyártják a profilokat ingyenjátékért.
Most pl. éppen jó.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Stockbauer79
tag
Gun Monkeys + Sanctum + Canyon Capers
Mindhárom kártyás[ Szerkesztve ]
just leave me alone
-
Hangm4n
tag
válasz Stockbauer79 #16446 üzenetére
A Sanctum nem kártyás.
-
SRII
őstag
válasz Stockbauer79 #16446 üzenetére
köszönöm, ezek ingyé sem kellenek, akkor nem is regelek! feleslegesen lenne a többi között ,ugy sem játszanák rajuk,90% a számok megszállottja mint a facebuk - minél több ismerős azoknak jó jó lesz
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest