Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MgNp

    csendes tag

    válasz maross #15058 üzenetére

    Na, akkor utoljára szemetelem a fórumot a hozzád hasonlók miatt. a dayz ára jelenleg 12-16 kulcs között mozog. (piacon megveszed kb 1.33 USD-ért ha dota, kicsit drágábban ha más játék kulcsa, természetesen ettől is függ h 12, vagy pl 16 kulcsot kérnek érte.) matekozzunk. 1.4*16=22,4, ami a legdrágább eset. a DayZ jelenlegi ára 24 Eur. (Ja EUR, nem USD, szóval megint a felém hajlik az a fránya számtan)
    Ha szeretnéd linkelek legalább 3 megbízható steam approved oldalt, ahol ilyen áron mozognak az játékok.

    Tehát a kereslet kínálat egyensúlya alapján érdemes kulcsért, egyéb wallet-es értékért boltolni.

    Ez az egyik.

    A másik amin el kellene hogy gondolkozz(atok.) Ide illő Hsz-t írtam, aki akar rámír, megbeszéljük, aki nem, nem. Na bumm. De az ilyen kocka okoskodástól rosszul vagyok. Muszáj odaugatni, odaírni valami kötekedő majomságot, annak ellenére hogy igazatok sincs. Igyekszek fair üzletet csinálni, nem húzom sem a saját, sem más idejét. Nem 10USD ért akarok DayZ-t szerezni, hanem 17-21ért, ami reális.
    Ha valóban építő jellegű dolog lenne elfogadnám, de ez nem más, puszta "muszáj ideírnom mert okos vagyok" dolog. Ettől kíméljetek meg a továbbiakban, nem a fórumra való, ha izgat írj üzenetet, ne ide szemetelj. Bocsi a többiektől, én nem akartam ezzel foglalkozni.

    Az élet olyan mint a motor. Be kell rúgni ha nem megy :)

Új hozzászólás Aktív témák