Új hozzászólás Aktív témák

  • ayo

    addikt

    en tudok:)

    tehat GCI F2P:

    valtozasok: grafikailag picit jobb lett, mivel nincs LIVE! egy fokkal jobb minden. Az elejen nem jelentkezik be rohadt lassan. Vannak rendes acsik, konnyu az invite - liverol invite emailt kell kuldeni..halal volt. DLCket mostmar konnyebb lesz berakni ha vesz az ember - eddig 2x legalabb kifagyott vagy a jatek vagy a live kliens es persze mindig ujra fel kellett fedezni hogy hogyis kell mert nem fogadta el:)

    Akik regen megvettek azoknak a kovetkezo sorok: mindent megkapnak ami volt v pluszba vettek es meg egy ket plusz cucc a vetaranoknak. Viszonylag konnyebb azoknak most a fejlodes emiatt is + hogy nagyon sok a kezdo is. A regihez viszonytva most elegge lagos a mostani szerver tehat pl tegnap este neha jatszhatatlan volt de pl delelott jo volt teljesen. Ez gondolom kezdeti dolog ha nem lesz siman elvezheto.

    Ami ugye rossz hogy nincs migracio a live miatt. Tehat ki regen megvette az elorol kezdi - persze azert kapnak plusz dolgokat hogy ne legyen ezzel gond. Amit elertek stb az nem lesz meg viszont en kb 5-10 jatekkal 38lvl vagyok regen 170 voltam. Eloszor en is ugy voltam vele hogy ha nincs migracio es 0rol kell kezdenem + dlcket is venni akkor hagyom. De igazabol nem lesz ez igy rossz. Lettek uj dlc packok is es gondolom lesznek majd nem vesz sztem. Tuleljuk.
    A jatekkal amugy regen se volt gond mindig voltak fent annyian de mindig csak TDM, mosmtar a tobbi modban is hamar talal meccset es gondolom ezen az uton mindenkinek jobb lesz...

    http://jateknaplo.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák